Elly en Sjaak zijn de ouders van Tim die vastzit op de Filipijnen in een cel. Hij werd op de luchthaven van Manilla gepakt met een joint.
Volledig scherm
PREMIUM
Elly en Sjaak zijn de ouders van Tim die vastzit op de Filipijnen in een cel. Hij werd op de luchthaven van Manilla gepakt met een joint. © Frank de Roo / Privébezit

Vergeten joint in tas leidt tot veel verdriet en onzekerheid bij ouders Tim: ‘Breng onze zoon terug’

Elly (68) en Sjaak (70) Bouwens zijn in een ‘regelrechte nachtmerrie’ beland. Hun zoon zit al meer dan een jaar vast op de Filipijnen onder vreselijke omstandigheden en dat alles door een vergeten stukje joint. Wat het meeste aan ze vreet? Ze weten niet wanneer hij vrijkomt: ,,Ik heb maar één zoon, nou die telt voor tien kan ik je wel zeggen.”

16 reacties

  • Johannes van Dijk

    1 week geleden
    Eens met PH v Wendel, als je dit soort rotzooi niet gebruikt, kom je ook nooit in de problemen.
  • D Meer

    1 week geleden
    @S.A. Hoffstädt, we weten onderhand wel dat u alles met de fiets doet, want dat is niet slecht.
  • J. Vos

    1 week geleden
    Jammer dan. Blijf van die troep af. Veroorzaakt veel ellende en nu ook voor zijn ouders, erg dom.
  • John Oosting

    1 week geleden
    Als je zo bereisd bent als Tim, weet je heus wel dat je nog niet met 0.01gr. (soft)drugs in dat soort landen moet komen. Er zijn landen waar je de doodstraf kunt krijgen voor het in bezit zijn van drugs. Heel vervelend voor de ouders. Maar Tim had beter moeten weten, en hopelijk mag hij snel naar huis.
  • Jan Mulder

    2 weken geleden
    Wat een zielig verhaal. Gewoon geen drugs gebruiken maar je verstand.
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    12

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Diddy geeft na ontkenning toch toe dat hij ex-vriendin mishandelde, maar kan niet worden vervolgd
    met video's

    Diddy geeft na ontkenning toch toe dat hij ex-vrien­din mishandel­de, maar kan niet worden vervolgd

    Rapper Sean Combs (54), beter bekend als Diddy, heeft zondag alsnog toegegeven dat hij zijn ex-vriendin Cassie Ventura heeft mishandeld. Hij ontkende dat eerder met klem, maar vrijdag doken beveiligingsbeelden uit 2016 op waarin hij grof geweld tegen haar gebruikt in een hotel in Los Angeles. Het lokale Openbaar Ministerie noemt de beelden ‘extreem weerzinwekkend’ en volgens kenners krijgt Combs er last mee. Toch zou de rapper niet kunnen worden vervolgd, hoe zit dat?