Doorgaan naar artikel
Speciaal PokéCoin Daily Field Research Ticket is in de store verschenen
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Update: zojuist is bekend geworden dat er 300 Pokécoins te claimen zijn in plaats van 280.

Zojuist is er een speciaal PokéCoin Daily Field Research Ticket verschenen. Dit ticket is vanaf nu te koop voor €2,49 en heeft de volgende beschrijving:

Als je dit ticket koopt dat krijg je vanaf 16 mei tot en met 30 mei iedere dag een opdracht waar je 20 Pokécoins uit krijgt. Opmerkelijk genoeg lijk je er niet meer uit te krijgen. Daarnaast mag je aan het begin van de dag niet meer dan drie Field Research Tasks hebben, anders krijg je de opdracht die dag niet en mis je al 20 PokéCoins.

Het PokéCoin Daily Field Research Ticket lijkt het dus niet waard wat ons betreft. Als je los 280 PokéCoins zou kopen, dan ben je om en nabij €2,80 kwijt. Dat is bijna net zoveel als de €2,49 die je nu kwijt bent. Daarnaast Krijg je een flinke korting als je heel veel meer PokéCoins koopt, zeker als je dit via de webstore koopt. Opmerkelijk genoeg heeft niet iedereen het ticket. Waar dat aan ligt is onbekend.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen? Koop hem dan via deze link en steun NWTV zonder dat jij meer betaalt. Je doet dit dan bij Bol.

Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je terecht op onze website, NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan via TikTok of via Instagram! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven. Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans op kaarten voor Disneyland Paris.