Delevingnie leuk

Cara Delevingne reageert op haatreacties over 'drugsgebruik': 'Ben nog steeds nuchter'

11 dagen geleden / Aangepast: 11 dagen geleden / Beeld © ANP
Cara Delevingne reageert op haatreacties over 'drugsgebruik': 'Ben nog steeds nuchter'

Delevingnie leuk

Cara Delevingne reageert op haatreacties over 'drugsgebruik': 'Ben nog steeds nuchter'

11 dagen geleden / Aangepast: 11 dagen geleden / Beeld © ANPGeschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Cara Delevinge (31) is niet te spreken over fans die beweerden dat ze onder invloed zou zijn geweest van drugs op de rode loper van het Met Gala. Het model reageert nu voor het eerst zelf op de beschuldigingen.

"Het ging niet goed met mij"

Tijdens het Met Gala afgelopen maandagavond werd Cara, samen met Ed Sheeran en Stella McCarthy, op de rode loper geïnterviewd. Daar maakte ze volgens fans een vreemde indruk. Eén van hen schreef onder de video van opinieblad E! News: 'Ze willen voorkomen dat ze het interview verpest, omdat ze zo onder invloed is dat ze wel moesten ingrijpen'.

Cara besluit het er niet bij te laten en verdedigt zichzelf in de reacties. 'Ik ben al bijna twee jaar afgekickt! Bedankt voor de steun.' Eerder was Cara open over haar verslaving en haar besluit zichzelf bij een afkickkliniek in te checken. Dat deed ze nadat ze 'hartverscheurende' foto’s van zichzelf voorbij zag komen van de Daily Mail. Dat was voor haar een wake-up call.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In een interview met Vogue vertelt de actrice dat ze er nog niet aan toe was om haar demonen onder ogen te komen totdat ze in een diep dal terechtkwam. "Ik heb een soort interventies gehad, maar ik was er niet klaar voor. Dat is het probleem." Cara had in die periode al drie jaar geen therapeut gezien. "Ik duwde iedereen weg, waardoor ik besefte in hoeverre ik me in een diep dal bevond."

Later, toen haar vrienden en familie haar tijdens haar crisis kwamen bezoeken, besefte Cara pas hoe geliefd ze is. "Ik had niet geslapen. Het ging niet goed met mij", legde ze uit. "Het is hartverscheurend omdat ik dacht dat ik plezier had, maar op een gegeven moment dacht ik: oké, ik zie er niet goed uit." Cara vertelde ook dat ze blij is dat ze een 'realitycheck' heeft gekregen en heeft sindsdien in de afkickkliniek hard aan zichzelf gewerkt.

RTL Boulevard
Cara Delevingne