Entertainment

Baby Enzo Knol nu al misbruikt & Moslims voelen zich onveilig in Nederland: ‘Oprotten dan’

uitzending roddelpraat 8 mei 2024

Enzo Knol is vader geworden van een baby met de naam Riven, hetgeen een opmerkelijke betekenis heeft. Moslims klagen dat ze zich niet meer veilig voelen, daar heeft Jan Roos een mening over. Ook het nummertje dat Dennis Schouten met Tukkertje Sterre heeft gemaakt is hij geen fan van.

Watch on YouTube

Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail via deze link.

Koop je tickets voor het RoddelPraat EK-feest via deze link.

20 reacties

Zoon van de kaasboer.

Het 3 & 4 mei comité

Arie *

Mooie uitdaging weer haha

Het joodse vreemdelingen legioen

Er is geen betere m0slim, dan een dode m0slim

Kale Kees

Hoofddoekjes kun je prima gebruiken om je muil van zaad te ontdoen.

P L I E N

M0slims, klagen klagen klagen, maar werken hou maar. Vies vuil j0den volk is het

Omdenken

Het grootste voordeel van dat ze ons met alle vezels in hun lichaam ons christenh0nden haten, dat wel de action lekker vaak open is op een christelijke feestdag

Theo de Grote (28cm)

M°slims, j§den, πegers en dikke v®ouwen. De wereld kan best zonder hun.

Wilders' beste strijder

Thierry Baudet is een alliantie met moslims begonnen. Stop deze verrader!

Papa Bellinga

Heb echt nu al een hekel aan de knolletjes familievloggers straks nemen ze ook nog 4 kinderen bioscoopfilms videoclips bevalling filmen en kinderen onder de douche filmen en in zwemkleding wij zijn de enige familie die hun kinderen als verdienmodel mag gebruiken

Jeroen van Dijk

Ik ben pro palestijns !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je moest eens weten hoe het voelt om niet te hebben !!!!!!!!!!!!!!!!!!! te moeten leven als zwerver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wij ownen Amsterdam Jan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik ben bipolair ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heb gevoel ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niet ziek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jij bent gek jan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! einde mokum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orgel Joke

Als het hoogtepunt van de show het liedje van Sterre is dan zou ik mij toch achter de oren krabben …
Of misschien het anders noemen , bijvoorbeeld Jan&Dennispratenenruhkkenrechts want er is geen roddel voorbij gekomen .

Jade Anna

Hallo ,
Jullie vullen wel jullie site met mij maar krijg nooit aandacht in de show !
groetjes xxx

Kevin

Dennis aan de dunne, had je maar niet met Sterre moeten zoenen. Overigens, dat kleine rookmeisje uit de clip is wel een lekker ding. Wie is zij?

reclameblokje

Waar was de aankondiging van het Rie-Ra-Roe-Reclameblokje? Volgende keer niet meer vergeten a.u.b.

Shabir Burhani

Roddelpraat is zionisten propaganda, jullie moeten de verantwoording bij de blanken neerleggen voor wat er met de joden is gebeurt. Moslims doen alleen maar lief. En die raketwerper was gewoon kultuur kiekje

Turkse gabber

Aloe hakbar

Adolf H

Wat een racistische zooi hier , zelfs ik schrik er van.

Stekkertje Tuk

Wie is Enzo Knol ? Nog nooit een nummertje van hem gehoord!!

Natnek

K@nker m0slims allemaal uitr0€ien.

De Raad van Discipline

Vast is komen te staan dat [Pieters] onvoldoende de belangen van zijn cliënten heeft behartigd, de organisatie en administratie van zijn kantoor niet op orde heeft  en in strijd heeft gehandeld met verschillende gedragsregels. Daarnaast heeft [Pieters] de deken niet geïnformeerd over zijn verhuizing en reageert hij niet op het verzoek van de deken om zijn nieuwe kantooradres te verstrekken. Ook lijkt het er sterk op dat [Pieters] financiële problemen heeft. Het dossier laat het beeld zien van een advocaat die wegloopt voor zijn problemen, hierover niet communiceert en het contact met de deken, de coach en de Unit FTA uit de weg gaat of frustreert. [Pieters] toont weinig zelfinzicht en verschuilt zich continu achter anderen. De raad rekent [Pieters] een en ander zwaar aan. De raad is dan ook van oordeel dat niet met minder kan worden volstaan dan schrapping van het tableau.