Entertainment

Sander Schimmelpenninck heeft een burn-out: ‘Dieptepunt’

Sander Schimmelpenninck, presentator van de Zelfspodcast had weer geen onderwerp om de aflevering mee te vullen, dus hij heeft nu opeens een 'burn-out', wat een gejank.

Zelfspodcast

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck hun kansloze levens en de wereld met elkaar door. Dat doen ze kennelijk iets te vaak, want Sander heeft nu ineens een ‘burn-out’. Of hij daadwerkelijk een burn-out heeft gekregen van dat gezeik in die ‘podcast’, of van het moeten verbergen voor zijn vrouw, dat die vreemd gaat, dat weten we niet.

“Ik zit gewoon tegen een burn-out, Jaap”, onthulde Sander. Jaap vindt het ook onzin. “Hou eens op! Je doet niks. Hoe kan je dan in godsnaam een burn-out hebben”, reageert Jaap. Sander vindt het duidelijk onzin, maar hij doet wel degelijk iets, hij is druk met zijn kleine Sander bij één of andere studente binnen te laten koekeloeren.

Sander Schimmelpenninck heeft een burn-out: ‘Dieptepunt’

“Lotta doet dat kind, Tonny wordt geregeld. Je neemt met mij een podcast op, dan zanik je wat en voor de rest zit je een beetje te hannesen en te rommelen”, roept Jaap. “Dank voor je begrip Jaap. Het is typisch toxic masculinity die je hier tentoonspreidt.” Sander gaat nu wel een hele aparte, psychologische kant op. Het ziet er niet naar uit dat de twee zelf überhaupt een idee hebben waar er over gesproken wordt. Maar goed, de heren hebben natuurlijk ook een podcastje te vullen.

“Ja, maar hallo, vind jij dat ik nu tegen je moet zeggen: ‘Oh Sander, lucht je hart'”, vervolgt Jaap. “Nee, ik vind het natuurlijk terecht dat jij mij afzeikt, dat moet je ook blijven doen. Het is wel heel vroeg in het dieptepunt, hè. Ik zeg niet waarom, ik zeg niet hoe of wat. En dan moet ik meteen al met jouw venijnige toxic masculinity”, zegt Sander “Waar ik om bekend sta, he”, onderbreekt Jaap.

“Precies, jij staat echt bekend als een toxische man, echt een agressieve man met losse handjes, echt een bullebak ben jij”, gaat Sander verder. Wij horen het alweer, dit gesprek gaat wederom helemaal nergens over. Misschien maar beter als Sander een hele lange rustpauze van de podcast neemt.

 

View post on TikTok

18 reacties

Frikandel

SchimmelPiemel.

Mick

Een man die eigenlijk geen man is, testosteron loze ∆∆rsridder !

goudklompje

Een burn-out met een gouden randje. Veel hardwerkende mannen zouden wensen dat ze af en toe zo’n burn-out konden nemen.

Tim den Besten

Heb ik ook jongens !!!

gat

Hij heeft geen burn out maar een bore out.
Zijn leventje met alleen maar meninkjes spuien is zo leeg dat hij er geen gat meer in ziet

Jade Anna

Ik heb ook een burn-out.

Famke Louise

Jade Anna, ook ik heb een burn-out. Kunnen wij samen daarover praten? DM mij.

Gio Latooy

Pfff dames, jullie burn-out valt in het niet. Ik zit in een hele zware burn-out. Ik dacht dat mijn tijdelijke nieuwe zwembad zou helpen. Maar nee, het wordt alleen maar erger.

Schimmelaandesnikkel

Deze kleine schlemiel is 1 grote wandelende depressie voor de samenleving.

99cent

Hoopje schimmel wanneer spring je van een madurodam flatgebouw linkserat

Official Peter G

Tip voor SS boek een midweek bij top camping genoeg schimmels in de badkamer voor jou

Floris Wyers

Goed nieuws! Ik zal Sander de komende paar weken vervangen terwijl hij gaat uitrusten.

Dondo

Dat is niks wat er met n.s…b ers gebeurt

Bobbi Eden

Mijn doos is ook burned out

Spekpeter

Waar blijft de fanclub voor deze afgeserveerde nep-aristocraat?

Dondo

Kan en mag altijd erger ..verbaasd me dat zo iemand nog rondloopt als ik zo iemand zie dan vraagt ie eigenlijk indirect ..sla me met dat arrogant toontje

Natnek

Kan hij niet gewoon t€rminale k@nker krijgen?
Dan zijn wij er tenminste vanaf.

Bram Bakker

Op basis van zijn laatste sessies kan ik bevestigen dat het graafje inmiddels doorheeft dat iedereen hem haat. Lotta heeft spijt van dat kind, z’n ouders tolereren hem alleen omdat hij enig kind is, Jaap moet wel vanwege de business, en ook de rest van het land haat hem. Zijn zielige ego dat zich constant kapot worstelt in Twitter fifties is nu zo uitgeput dat zelfs Sanders eigen persoonlijkheid hem begint uit te kotsen