Entertainment

Veel kritiek op Famke Louise: ‘Muziek is als ruiken aan een dooie rat’

famke louise

Wederom is er kritiek op de verschrikkelijke zinloze uitspraken van onze grote vriendin Famke Louise. Haar volgers kunnen het ook niet meer aan, begrijpelijk.

Toeters en Bellen

In de verschrikkelijke podcast Toeters en Bellen van Famke Louise en Vonneke Bonneke, waar alleen het aller laagste niveau van Nederland naar luistert, vertelt Famke iets waar daadwerkelijk niemand op zit te wachten. Ze leert ons waar een dode rat nu precies naar ruikt.

Omdat die griet geen onderwerp had om over te praten, wat ook niet gek is, als je nog te dom bent om te poepen, vertelt ze maar één of ander onzin verhaal. “Weet je waar een dooie rat naar ruikt? Voor alle mensen die sinaasappel sap drinken uit een pak… Die geur”, zegt Famke. Vonneke Bonneke kijkt haar met een verbaasd hoofd aan, die meid weet natuurlijk ook niet meer zo goed wat ze met die uitspraken van Famke precies aan moet. “Serieus?”, vraagt ze. “Ja, ik zweer het”, zegt Famke. “Dus een rat ruikt naar een sinaasappel sap pak? Ik weet niet aan welke rat jij hebt geroken” zegt Vonneke. “Het stonk, vanaf dat moment, drink ik dat nooit meer”, sluit Famke af.

Veel kritiek op Famke Louise: ‘Muziek is als ruiken aan een dooie rat’

We weten niet precies hoeveel hersencellen wij precies verloren zijn na het luisteren van dit fragment, maar het zijn er veel. Ook haar volgers, die er al niet veel hadden, zijn er heel wat verloren. Iemand denkt zelfs dat ze het gewoon doet voor views, maar dat lijkt ons niet, sommige mensen zijn van nature nou eenmaal dom. “Lompe dingen zeggen en hopen dat het viraal gaat, in elk filmpje.” Een ander vergelijkt de dode rat niet met sinaasappelsap, maar met haar muziek: “Weet je waar een dode rat naar ruikt? Als je de muziek van Famke Louise luistert.” Daar zijn we het absoluut mee eens.

View post on TikTok

9 reacties

Pimp denzel

Er is maar een beroep die bij haar past , en dat is ook het oudste beroep die er bestaat.

99cent

@ pimp denzel in welk van de valk hotels is ze te vinden
Heb wel 100€ over om alle gaten vol te sauzen

Peter met het varkenssnuitje

Ik ruik liever aan de * van mijn chique stoot.

Ronnie knex

Is mooie muziek bro

Ernst Röhm

Was für eine unglaublich erbärmliche Darstellung

Arie De Beuker

99cent wat zeg je nou 100,- ga weg man dat kind is niet een 15 euro waard

floris wyers

Een dooie rat in mijn poepertje douwen. Dat lijkt me wel wat.

Mammie Louise

Je weet dat je door iedereen wordt verafschuwd wanneer er niemand tegen je zegt dat het misschien niet zo’n goed idee is om je elke keer voor schut te laten zetten.. hahah you go girl

sowartepietje

Die domme doos heeft meer n*kkerpiemels in zich gehad dan er kilometers spoor in Nederland ligt.