Eerste afbeeldingen van Sonos-koptelefoon komen online

Afbeeldingen van een Sonos-koptelefoon zijn verschenen op de website van Schuurman, een Nederlandse elektronicazaak. Het is al langer bekend dat Sonos aan een koptelefoon werkt, die volgens Schuurman Ace gaat heten. Het apparaat komt wellicht in juni op de markt.

Schuurman publiceerde vroegtijdig details over de koptelefoon van Sonos. Die zijn intussen verwijderd, maar onder meer ingezien door The Verge. Het apparaat zou de naam Sonos Ace krijgen. Op de website van Schuurman bedroeg de groothandelsprijs 403,58 euro. Voor consumenten komt daar 21 procent btw bij. De prijs in de winkel komt zo op ongeveer 488 euro te liggen.

Er waren ook afbeeldingen van de Ace op de website verschenen. Daaruit blijkt dat de koptelefoon wordt uitgerust met fysieke knoppen op de oorschelpen. Er zijn enkel foto’s van de zwarte versie uitgelekt. Sonos verkoopt producten meestal echter in verschillende kleuren. In de doos bevinden zich ook een USB-C-kabel, een 3,5mm-kabel, een opberghoes en een doos voor de kabels. Het wordt ook mogelijk om losse oorkussens te kopen. De prijs zonder btw daarvoor bedraagt 34,72 euro.

Op de website van Schuurman werden geen technische details vermeld. Wat wel op de site stond, is een ander product dat nog niet is aangekondigd: de Sonos Roam 2. De nieuwe speaker lijkt uiterlijk sterk op zijn voorganger. Ook over de Roam 2 zijn geen technische details bekend. Zowel deze opvolger van de eerste Sonos Roam als de Sonos Ace wordt wellicht in juni aangekondigd.

De Sonos Ace en Roam 2.De Sonos Ace en Roam 2.De Sonos Ace en Roam 2.De Sonos Ace en Roam 2.

Door Andrei Stiru

Redacteur

07-05-2024 • 13:57

60 Linkedin Whatsapp

Reacties (60)

60
60
18
2
0
38
Wijzig sortering
Ik was altijd groot fan van het gebruiksgemak van sonos. Maar sinds ze hebben besloten dat de meeste van mijn apparatuur niet meer ondersteund wordt in de nieuwe app heb ik besloten niets meer te kopen van deze onbetrouwbare partij.
Ik snap niet helemaal wat er niet ondersteunt zou zijn. Ik heb al 9 jaar een play.3 die nog steeds keurig ondersteunt wordt. Na 9 jaar is een draadloos systeem naar mijn idee wel afgeschreven, maar het functioneert nog wel.
Persoonlijk heb ik een connect, een play 1 en een five. Een deel doet het in de nieuwe app, een deel niet en ik krijg elke keer een balk in beeld dat ik over kan gaan naar de nieuwe app, maar dan doet een deel het dus niet meer. De belofte was dat dit soort apparaten lang mee kunnen gaan en dat de app up to date zou blijven. Dit bleek niet het geval. Toen ik verhuisde naar een ander huis met meer kamers heb ik dus ook niet verder geïnvesteerd in sonos apparatuur, waar ik dit eigenlijk wel van plan was.

Mijn hifi set is 15 jaar oud en ik hoop/verwacht dat dit nog makkelijk een jaar of 10 mee kan. Voor audio apparatuur is dat niet ongebruikelijk.

Sonos zie ik meer als een audio systeem dan als iets anders, waardoor ik dus ook de verwachting heb dat het (zeer) lang ondersteund wordt. De oude app is imho nu verworden to abandonware.

[Reactie gewijzigd door NLS_ op 21 mei 2024 21:49]

Ik ben toch dan benieuwd hoe het geluid is. Alhoewel, ik vind persoonlijk 488 euro voor een koptelefoon wel veel, maar ik dnek dat ik te krenterig in ben
Zeker niet te krenterig, zijn belachelijke prijzen voor (zeker) bluetooth headphones aangezien die dingen een limiet hebben op hoe goed ze kunnen zijn.

Daarnaast zijn ze ook niet de duurste, iemand zin in de meze elites voor 4000 euro?
Bluetooth is echt niet de limiterende factor in dit geval. Ik heb zelf een Hifiman Ananda BT, en die verslaat vrijwel elke bedraade hoofdtelefoon die ik heb beluisterd rond hetzelfde segment.

Je kunt stellen dat een hoofdtelefoon duur is, maar een set speakers die een soortgelijk geluid moet weergeven is vele malen duurder. Mijn Hifiman klinkt net zo waanzinnig als mijn veel kostbaardere hifi setup met Sonus Faber Olympica Nova II speakers + amps etc..

Voor een audio liefhebber is 500,- of misschien 1000,- + voor een hoofdtelefoon dus wellicht helemaal niet zoveel. Je krijgt namelijk best veel bang for buck als je het vergelijkt.

Dat gezegd hebbende kan ik me weer weinig voorstellen dat een Sonos hoofdtelefoon zeer goed zal klinken.. Maar dat zal vermoedelijk net als bij alle Sonos producten, niet het doel zijn. Het minimalistische design spreekt me opzich wel weer aan.

[Reactie gewijzigd door Inverted_World op 7 mei 2024 14:54]

Technisch eigenlijk wel altijd vanwege de beperkte bitrate.
Nu hoor ik het verschil bij veel dingen toch niet ondanks mijn concept 300's maar toch.
Mijn goedkope Panasonic RP-HTX90N gebruikt een relatief lage bitrate voor de Bluetooth SBC codec (max bitpool van 40, dus 256 kbps). Ik was daarom benieuwd of ik de kwaliteitsdegradatie als gevolg van de compressie zou kunnen horen. Je kan het verschil testen via https://btcodecs.valdikss.org.ru/sbc-encoder/. Het is dan wel belangrijk dat je via een bedrade hoofdtelefoon luistert, natuurlijk! Ik kon zelf het verschil met ongecomprimeerde audio niet horen.

[Reactie gewijzigd door brezhtnev op 7 mei 2024 17:40]

Technisch gezien wel inderdaad, maar er valt heel wat te winnen op headphone niveau voordat je 990 kbps/PCM 96kHz/24bit kunt onderscheiden van hogere kwaliteit, als iemand het al ooit zou horen :P.
Is dat niet die LCAC Sony standaard die vervolgens niemand anders gebruikt?
Ik heb een Sony telefoon gehad die dat idd naar mijn Sony's kon sturen maar Apple blijft slechte kwaliteit doorgeven.
De Hifiman gebruikt het toevallig ook, wist niet dat anderen het niet gebruikte. Hier werkt het in ieder geval prima vanaf een android telefoon i.c.m Tidal. Via Windows 11 helaas niet.
LDAC.
Alleen apple wilt die standaard niet ondersteunen.
Zelfs spotify klinkt veel beter via mn oude sony smartphone met XM3’s dan via mn iPhone.
Maar LDAC is ook niet perfect, je hebt daar een bijna perfecte verbinding voor nodig.
Naar mijn ervaring werkt het alleen als ik thuis zit met mn telefoon in mn handen, zodra je iets te ver weg loopt valt de verbinding weg. Als je buiten zit of in de trein bijvoorbeeld werkt LDAC niet meer.
Raar, op mijn WH-1000XM4's heb ik daar echt nooit last van gehad, ook niet in een drukke metro.

[Reactie gewijzigd door MrFax op 9 mei 2024 09:35]

Bluetooth is echt niet de limiterende factor in dit geval. Ik heb zelf een [url="https://hifi.nl/artikel/28780/Review-Hifiman-Ananda-BT-head-fi-zonder-draadjes.html"]Hifiman
Voor een audio liefhebber is 500,- of misschien 1000,- + voor een hoofdtelefoon dus wellicht helemaal niet zoveel. Je krijgt namelijk best veel bang for buck als je het vergelijkt.
Dat is het wel, en nee je krijgt het niet.

Niks rechtvaardigt een koptelefoon van €1000,-, behalve dat ze een kwartel hebben gevonden die het ervoor wil betalen. Er zit niks aan door elfen bij maanlicht gebouwde componenten in dat het zo duur kan maken.

Bluetooth is een limiterende factor in de zin dat je lag hebt, en zelfs bij aptX HD en LDAC codecs tegen een maximale bitrate aanloopt, te meer omdat een BT connectie bijna noot optimaal is.
Niks rechtvaardigt een koptelefoon van 1000,- ? Oke. Goed argument? En luidsprekers boven de 1000,- per stuk zit ook geen verschil in neem ik aan?

Leuk man
Bij luidsprekers kan je wel tegen dat bedrag aanlopen, of zelfs meer, zeker als het een actieve speaker is met versterking voor elke driver, maar dan lopen de kosten voor de onderdelen ook snel op.

Dat is niet het geval bij een koptelefoon.
Wat een onzin zeg. Er komt echt veel meer kijken bij een hoofdtelefoon. De soundstage van de hifiman is ongeëvenaard ten opzichte van een closed-back bijvoorbeeld. De enige hoofdtelefoon die soortgelijk klonk was een Dan Clark Audio Aeon Noire, voor zover ik heb beluisterd. Maar uiteraard zal in jouw optiek een Sony 1000xm5 vast net zo goed klinken.
Net als dat een KRKtje vast net zo goed klink als een Olympica Nova II ;)

Ik heb het hier niet over kabels van 1000,- meter of andere audiofiele onzin, maar simpelweg over betere componenten die meetbaar resultaat leveren.
Bij het woord soundstage ben ik opgehouden met lezen. Reductio ad absurdum helpt ook niet om een goed gesprek aan te gaan.

Veel plezier met je mooie hifi apparatuur!
Je noemt letterkijk geen enkel argument en maakt enkel belachelijk. Je gaat er vanaf je eerste reactie al met gestrekt been in. Over goed gesprek gesproken..

Met soundstage bedoel ik ook het gevoel van immersie wat een open-hoofdtelefoon kan bieden. Dat heeft een closed-back vaak niet, dan al niet meer moeite mee. Lijkt me sterk dat dat iets is wat je niet zou herkennen.

Geniet van je krktjes, vast een fijn idee dat je met 400 euro het plafond van audio weergave al hebt bereikt. :)

[Reactie gewijzigd door Inverted_World op 8 mei 2024 11:37]

Je noemt KRK maar dat is misschien niet het beste voorbeeld. In ieder geval de moderne KRK's zijn heel behoorlijk 'recht' qua frequentierespons.
Ik heb zelf ook KRKs bij mijn werk setups, variërend tussen 4, 5 en 6's. Dus ik weet hoe ze klinken. Handig voor montage werk en sounddesign, maar dat is uiteraard een gigantisch andere ervaring dan Olympica Nova II's die je het gevoel geven dat je een concert in je woonkamer beleeft.
Ik zou het er zelf ook niet snel aan uitgeven.
Ik heb geen idee hoe dit voor bluetooth koptelefoons geldt, maar ik heb bedrade koptelefoons beluisterd van boven de €1000,- die echt beter klinken dan meer betaalbare modellen.
Ik snap draadloze headfi niet heel goed, aangezien alle omgevingen waarvoor draadloos echt gunstig is, waarschijnlijk ook te remoerig is.
Ik heb hier een versterker en koptelefoon combinatie van ca €300 bij elkaar die veel beter klinkt dan ieder draadloze koptelefoon die ik ooit heb gehoord.

Maar ik ben benieuwd of u ooit een dergelijk dure draadloze koptelefoon afschiet voordat u zoiets heeft beluisterd. Of zelfs een bedrade koptelefoon in dit prijssegment.

Voor een Sonos koptelefoon zou ik zelf zeker niet dit bedrag over hebben.
Maar als door gebruiks gemak, integratie, of stijl iemand anders hier waarde aan hecht is dit prima.

Edit: typo
Ik loop veel tijdens mijn werk en als ik thuis bezig ben.

Ik vind het dan fijn om een koptelefoon op te hebben, dan vind ik het fijn dat ik de speler niet in de buurt hoef te hebben. Of dat ik mijn kabel of apparaten sloop als ik in eens keer opspring.

Alleen al voor die reden zal ik altijd kiezen voor draadloos. Ik heb het geduld ook niet om naar muziek te luisteren dat ik het verschil tussen goed en heel goed hoor. Daar moet je voor kunnen zitten en even een momentje voor jezelf nemen.

Ik ben soms al blij als ik 10 seconde stil zit :+ .

Of ik dan 500 euro voor een headset over heb? Nee niet echt.
Ik had het specifiek over draadloze headfi, dus high end audio.
Ik heb voor op werk en onderweg ook een draadloze koptelefoon. Ik ontken niet dat dit veel praktischer is.
Maar in al dat soort situaties heb je maar beperkt voordeel van de hoge geluidskwaliteit.
Zelf heb ik een HiFiman he400se, en die is (zeker voor de prijs) ook het beste, maar dan is voor iemand zoals ik waar muziek best belangrijk voor is maar niet genoeg om boven de 500 euro uit te geven aan headphones de vraag of het waard zou zijn om 10x de prijs te betalen voor, laten we eerlijk zijn, misschien een 2x zo goede headphone ervaring.

Daarnaast weet ik het nog net zo niet of die even goed klinkt als je nova speakers + amps, heb het niet zelf ervaren natuurlijk maar een amp tegen een paar headphones aangooien moet die BT headphones op batterij toch uit het water blazen?

[Reactie gewijzigd door Joshuffle op 7 mei 2024 16:41]

Deze koptelefoon zal juist muziek via wifi kunnen streamen (als onderdeel van het sonos eco systeem thuis), wat een betere kwaliteit zou kunnen geven dan bluetooth. Bluetooth zal echter ook een optie zijn vermoed ik.
Dat zou het zeker verbeteren, maar ik was meer aimen op dat het minder stroom kan verkrijgen via de interne componenten vs een bedrade headphone met een dac/amp er aan zo ver ik het begrijp. (is een extra device maar met een goede paar bedrade headphones van 150 + goede dac/amp combi voor 150 kom je nog steeds goedkoper uit)
Die "limiet" ligt eerder aan hoe ze ge-EQ'd worden door de fabrikant dan aan Bluetooth. Daar is nog een hoop te winnen.
Ik denk in alles net wat beter dan de AirPods Max, het is dezelfde prijsklasse en ze hebben een jaar of drie de tijd gehad om deze als benchmark te gebruiken.
Voor consumenten hifi betaal je de hoofdprijs. Je kan zeer goede alternatieven vinden in de professionele en semi-professionele markt, waar de kwaliteit hoger is en de aanschafprijs lager. Er mag namelijk best wat gerechtvaardigd worden als je er 488,- voor wil vragen.

Natuurlijk heb je ook in de professionele markt topdure producten, maar voor dezelfde bouwkwaliteit en componenten betaal je minder.
Sinds apple met de AirPods max dit soort prijzen genormaliseerd heeft zijn er meer domme consumenten te vinden die deze prijzen aanvaarden.
Het is ook veel geld voor een koptelefoon. Ik heb een Austrian Audio Hi X65 en dat is een fantastisch ruimtelijke neutrale bedrade monitor koptelefoon die echt top-notch gebouwd is en waar ik een jaar terug iets van 350 voor betaalde. Functioneel echter een vrij basic ding maar ik heb persoonlijk geen wireless nodig en audiokwaliteit en comfort zijn verreweg de belangrijkste factoren. Maar wellicht zit er in deze Sonos behoorlijk wat product design verstopt in features die we nu nog niet goed in beeld hebben na zo'n beperkte leak. Het feit dat er meer kabels worden bijgeleverd dan alleen een laad kabel zou de audiofielen onder ons hoopvol mogen stemmen. Ik schrijf hem nog niet direct af, laten we rustig eerst de reviews even afwachten.
Ik vind het ook erg duur dus ze moeten kwa geluid van goede huize komen want anders zijn er simpelweg teveel alternatieven beschikbaar.
Heel leuk maar geen sonos meer voor mij - het is gewoon niet goed genoeg en heb ze uiteindelijk weer bedraad aangesloten - maar dat “defeats the business case”. Mijn volgende set wordt weer Kef.
Ik lees dat dit de eerste koptelefoon is van Sonos, knap dat je 'm al uitgeprobeerd hebt!
Beter lezen - ik refereer aan het sonos platform - maakt niet uit wat voor speaker/koptelefoon oid. Ik ga die headset iig NIET uitproberen.
Yep maar waar @Pasc66 op doelt is denk ik de dramatische ontvangst/verstoringen die Sonos teweeg kan brengen... Dat verschilt enorm per netwerk en welke apparaten je (er bij) gebruikt (TV etc.)
Sonos wijt dit soort verstoringen nooit aan zichzelf maar aan de consument of hun 'lastige' apparaten.
Vooral het aantal verschillende Sonos apparaten die aangemeld worden op het zelfde netwerk, en hoe, hebben soms een enorm verstorend effect. Plug and play is in een aantal gevallen volstrekt niet aan de orde en consumenten zitten dan hopeloos met hun handen in het haar. Ik ken zelfs Tweakers die er niet mee willen werken... En daar hoor ik ook bij :z terwijl muziek en bijbehorende hardware mijn vak is ...
Wat deze koptelefoon betreft was ik direct sceptisch in hoeverre dat ding je soundbar gaat tarten o.i.d.
Het draadloze luistergenot is ongetwijfeld betrekkelijk en veel sowieso te duur. Maar als Sonos dit zonder verstoringen plug and play kan laten werken... ga ik hem vast wel een keer proberen.
Inderdaad - in een L vormige kamer met 5-6 Sonos speakers gaat het gewoon niet goed - en dan ben ik nog in staat de exacte frequenties & kanaalbreedte te defineeren (Mikrotik) - het werkt gewoon niet goed. Aangezien de Sonos spullen nu niet echt goedkoop zijn ga ik maar naar mijn andere merk toe (ik heb Kef LS50 W II & KC65 staan - een verademing tov Sonos.)
Ik had ook een lange tijd problemen, haperingen of geluid dat een tijdje weg viel. Leek wel of de surround sync niet snel genoeg was. Is compleet opgelost door de surroundset via UTP aan te sluiten. Paar direct via een switch op de router, en 1 die aan de andere kant van de woonkamer staat via een powerline UTP. Sindsdien geen enkel probleem meer gehad.
Same here - uiteindelijk alles op utp/powerline aangesloten. Maar ja- als het zo moet heeft Sonos eigenlijk geen toegvoegde waarde meer…
Dat werkt hier vlekkeloos. Sterker nog, ook alle slaapkamers en werkkamers hebben Sonos en het draait als een tierelier. Nu zal het in sommige gevallen niet lekker werken, en is Sonos notoir koppig als het om netwerkstoringen gaat. Tegelijkertijd zijn er ook prima successen te melden.

Draaide je SonosNet, of alles via eigen WiFi?
Beiden en combinaties daarvan. Ook met alleen de beam wired. Het gaat goed zolang ik 3 speakers aanstuur die in elkaars "zicht" staan, maar op het moment dat ik naar 5 ga, gaat het mis. (haperingen).

Mijn kamer heeft een L vorm waarbij er twee in het ene "been" uitleinde van de L staan ("linksboven", 2 in het andere "been" uiteinde van de L ("rechtsonder" ) en de beam in de "hoek" van L staat.

Ook afdwingen van 2.4 GHZ gaf geen verbetering...
Bedankt voor de uitleg, dat lijken me een hele rits problemen waar je niet 488,- voor neer wilt tellen. Als ik het zo hoor zou ik er ook ver weg van blijven.
terwijl muziek en bijbehorende hardware mijn vak is ...
Maar dan blijf je toch bij consumentenhardware weg? Koptelefoons van Focal, Rode, Beyerdynamic, Sennheiser (pro), enz zijn toch wel wat hoogwaardiger en zoals ik boven al aangaf voor betere prijzen te vinden.

Weet niet precies wat je met muziek doet, maar misschien is dit GoT topic interessant voor je.

forumtopic: How to become a Producer - Deel IV
Luisteren en geluidsbeleving is zeer subjectief.
Ik zit heel veel achter de computer te werken in Cubase met plugin-instrumenten van East West.
Een soort van Hans Zimmer, maar dan niet beroemd zeg maar. :+ Maar wat hij heeft, heb ik ook :P
Alleen heeft hij digitale drummers, violisten en trompettisten etc. in dienst, ik piel zelf de hele dag.
Oftewel, meer dan een terabyte aan samples, waar ik van de helft niets van weet...
Topic, is mij bekend, maar ik ben vooral componist en geen producer... yep, er is verschil ...

Mijn favoriete koptelefoon is een Shure en mijn speakertjes zijn van Genelec.
Kan allemaal duurder en misschien beter hoor, maar er zijn zoveel andere factoren die een rol spelen.
De geluidstafel en of equalizer bijvoorbeeld, voor je het weet ben je een dag verder om een bepaald nummer optimaal te krijgen. En als je daarna een ander nummer afspeelt is de neiging groot om weer aan de knoppen te draaien. Oeverloos, oneindig ... :z
Ik ben daar een hele tijd geleden al mee op gehouden en werd daar een stuk gelukkiger van.
Mijn Shure heeft een gemiddeld geluidje, nul ruis en zit comfortabel, vooral geen ruis is erg belangrijk...
De geluidstafel en of equalizer bijvoorbeeld, voor je het weet ben je een dag verder om een bepaald nummer optimaal te krijgen. En als je daarna een ander nummer afspeelt is de neiging groot om weer aan de knoppen te draaien. Oeverloos, oneindig ... :z
Ja dat klinkt erg herkenbaar, pielen tot je luistervermoeid bent, en de volgende dag vind je toch weer dat het niet goed is. Het zijn de valkuilen waar je als producer vaak in valt.

Zodra je vervalt in oeverloos perfectionisme moet je er ook mee stoppen, desondanks verdient een goed gecomponeerd stuk ook een goede mix en master.
Kef. Nog nooit van gehoord. Wel duur precies
Kef is meer audiophile - ze hebben ook speakers van €200k per paar (Muon) :-)

https://nl.kef.com/products/muon

Anyway - ik ga later dit jaar eens kijken of ik een paar LSX II kan "scoren" als dan niet met bijbehorende koptelefoon (vind die van Kef eigenlijk niet zo mooi)

[Reactie gewijzigd door Pasc66 op 7 mei 2024 16:31]

Iedereen die zich een beetje verdiept heeft in audio kent Kef. Het merk is 60 jaar oud en staat goed aangeschreven.
KEF (zoals al eerder gereageerd) bestaat al sinds 1961 en heeft ook speakers in het meer betaalbare segment zoals de Q150.

[Reactie gewijzigd door BHQ op 9 mei 2024 02:26]

Sonos verkoopt producten meestal echter in verschillende kleuren.
Zwart en wit :+
Je zou normaal gesproken verwachten dat een groothandel goedkoper is dan retail. Want het gaat dan vaak om grotere aantallen die verkocht worden.

Maar bekijk je bijvoorbeeld de "Sonos ERA 100 zwart" dan kost die bij Schuurman € 230,58 excl BTW en in de Tweakers pricewatch voor € 265,00 (219,01 excl BTW) te vinden.

De Sonos Move 2 zwart kost bij Schuurman 412,40 excl BTW en Tweakers Pricewatch vanaf € 479,00 (395,87 excl BTW).

Kortom, als dit voor meerdere producten geldt dan komt de prijs van de Sonos Ace op minder dan € 488,33 te liggen.
I klikte nu.nl even aan en zag het artikel https://www.nu.nl/tweaker...n-vroegtijdig-gelekt.html
Ik zie een bange hond met een speaker met sonos erop. Is dit de manier waarop Tweakers artikelen aan de man wil brengen vraag ik mij dan af.
"Wat wel op de site stond, is een ander product dat nog niet is aangekondigd: de {link van Tweakers naar} Sonos Roam."
nieuws: Bloomberg: Sonos Roam 2-speaker verschijnt in juni

Hoezo nog niet aangekondigd?
Die link verwijst naar een bericht van 25 maart 2024.

[Reactie gewijzigd door Bruin Poeper op 7 mei 2024 22:20]

en als je dat artikel even leest, staat er:
Sonos wil de opvolger van zijn Roam-speaker uitbrengen in juni
en
... die doorgaans goed is ingelicht over nog niet aangekondigde elektronica ...
Dus:
- Sonos zou iets willen uitbrengen, ik lees nergens dat ze dat ook bevestigd hebben.
- zonder dat het er expliciet in staat, is dat artikel ook gewoon 1 grote aanname van de Bloomberg journalist ipv een aankondiging van Sonos zelf.
Maar is een Sonos hoofdtelefoon nou wat anders dan een andere Bluetooth hoofdtelefoon? Kan deze dan zelfstandig muziek afspelen zonder dat je een telefoon in de buurt hoeft te houden? Maar dan nog, wat is daar het nut van dan?
ik denk maar wat: ik heb een sonos playbar aan men tv hangen. via de app kan ik nu het geluid van de tv ook op men andere sonos boxen laten afspelen. Dan denk ik dat het mogelijk moet kunnen zijn om met die hoofdtelefoon naar de tv te luisteren ipv door men playbar.
Of eigenlijk in elk ander geval dat je verder wilt luisteren naar de muziek die op je sonos box(en) speelt via je hoofdtelefoon, of net omgekeerd.
En het gezeik met Sonos blijft maar doorgaan - zie hieronder. Dit wil je als klant toch niet? En het is niet de eerste keer dat ze zoiets uithalen - herinneren jullie het moedwillig disablen van oude speakers nog?
Maar op de community-site van Sonos en op Reddit regent het sinds de update klachten van gebruikers. Zo melden gebruikers dat het installeren van de nieuwe app ervoor zorgt dat ze op hun NAS opgeslagen muziekbestanden niet meer kunnen vinden en afspelen. "De klantenservice van Sonos bevestigt dat de NAS-optie niet meer beschikbaar is, alleen de commerciële streamingdiensten zijn zichtbaar en toegankelijk, maar geen eigen My Music Library", aldus de gebruiker.

[Reactie gewijzigd door Pasc66 op 9 mei 2024 01:06]


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee