Persoon ernstig gewond na schietpartij bij de Toronto mansion van Drake

mei 07 , 15:09 NEWS
schermafbeelding 2023 07 17 om 200859
Zojuist is het nieuws naar buiten gekomen dat er een persoon ernstig gewond geraakt is bij een schietpartij bij de 'Bridle Path' woning van Drake in Toronto.
Het gebied rondom de woning is afgezet en de politie meldt dat er vannacht rond 2 uur, lokale tijd, een schietpartij heeft plaatsgevonden. Volgens de politie van Toronto vonden ze een slachtoffer aan met ernstige verwondingen en hebben de hulpdiensten hem naar het ziekenhuis afgevoerd. Hij zou zwaargewond, maar buiten levensgevaar zijn.
Een verdachte is er in een auto vandoor gegaan en is momenteel nog op de vlucht. Er is op dit moment geen signalement van de vermeende dader. De politie laat wel nog weten dat het slachtoffer in ieder geval niet Drake is. De artiest zou op het moment van de schietpartij niet aanwezig geweest zijn.
Een uur voor deze schietpartij heeft er een aantal kilometer verderop ook al een schietpartij plaatsgevonden. Daarbij kwam een man om het leven en raakte een vrouw gewond. Het is nu nog niet bekend of de twee incidenten met elkaar te maken hebben.