Actrice Drea de Matteo verdient meer met OnlyFans dan ze voor haar rol in The Sopranos kreeg Lifestyle BSR Agency
Auteur
07/05 08:46

Actrice Drea de Matteo verdient meer met OnlyFans dan ze voor haar rol in The Sopranos kreeg


Dat is nog eens snel geld verdienen!

The Sopranos was toch niet echt een heel lullig serietje. 6 seizoenen, 86 afleveringen, diverse Emmy's en Golden Globe-awards en fans over de hele wereld: bijzonder veel mensen hebben de serie over maffiabaas Tony Soprano in hun hart gesloten. Ook actrice Drea de Matteo, die de rol van Adriana La Cerva speelde, zat in alle seizoenen en kreeg daar persoonlijk een Emmy voor.

Drea op de VH1 Awards in 2002

BSR Agency

Op de première van Jackass 2 in 2006

BSR Agency

Nieuwe carrière op OnlyFans

Je zou dan ook verwachten dat die daar flink mee is binnengelopen en dat ze financieel geen zorgen meer heeft, maar dat is toch niet helemaal de waarheid. Ze was naar eigen zeggen nooit een "grote speler"  en kreeg dus niet dezelfde salarissen als de hoofdrolspelers, maar inmiddels heeft ze een manier gevonden om makkelijk nog véél meer geld te verdienen: OnlyFans.

Daar begon ze tijdens de coronapandemie mee om het gebrek aan werk te compenseren en al snel kwam ze erachter dat dat behoorlijk lucratief was.

Dat was een toevalstreffer, een echt gelukkige toevalstreffer en als ik het opnieuw moest doen, zou ik het eerder hebben gedaan. Het kan me niet schelen wat al de haters willen zeggen. Ik plaatste een foto, een selfie, en hup, we hadden onze hypotheek binnen een dag terugbetaald. Meteen dacht ik "Oh mijn God, het komt goed met ons."

Ze wil niet zeggen hoeveel ze ermee verdient, en ze is ook niet van plan om dit haar hoofdinkomen te laten worden. Ze geeft zelf aan dat dit inkomen een "pleister op de wond" is.

Check dit ook even

Check dit ook even

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair