Studio Ski
Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

Marieke: ‘Ik heb mijn grote liefde laten gaan omdat het blijkbaar niet ons moment was’

BV de LiefdeIn de Mezza-rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. De liefde van Marieke (52) voor Ton (54) zit zo diep, dat ze voelt dat er nooit meer plek voor een ander zal zijn. Toch zijn ze niet meer samen.

  1. Esther Verhoef schreef boek voor ‘empty nesters’: ‘Vanaf nu is het huis niet zomaar leeg maar leeg leeg’
    PREMIUM
    Interview

    Esther Verhoef schreef boek voor ‘empty nesters’: ‘Vanaf nu is het huis niet zomaar leeg maar leeg leeg’

    Met De mooiste tijd van je leven slaat schrijfster Esther Verhoef (55), bekend van de miljoenen dierenboeken, thrillers en romans die ze wereldwijd verkocht, een nieuwe weg in. Voor het eerst gaat het volledig over haar, haar man Berry en de kinderen, die de laatste jaren het ouderlijk huis verlieten. ‘Je kinderen loslaten, dat kan niet geleidelijk. Het was echt scheuren’, vertelt ze in AD-magazine Mezza.
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    141

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”