Animal Rights protesteert bij eendenslachterij Tomassen Duck-To.
Volledig scherm
PREMIUM
Animal Rights protesteert bij eendenslachterij Tomassen Duck-To. © Archief, Ruben Schipper

Animal Rights mag zich tóch bemoeien met vergunning voor eendenslachterij in Ermelo


Animal Rights mag zich bemoeien met een alles omvattende vergunning voor eendenslachterij Tomassen Duck-To. De gemeente Ermelo hield de dierenrechtenorganisatie vorig jaar nog buiten de deur omdat ze geen belang zou hebben. Daar komt ze nu onder druk van een rechtszaak van terug.

8 reacties

  • Jan Willemsen

    1 week geleden
    Heel goed, strak aanpakken die ellende
  • J. van de Beek

    2 weken geleden
    Animal Rights slechte zaak..
  • Gerard van Soest

    2 weken geleden
    Heel goed.
  • Han Barnat

    2 weken geleden
    Geheel mee eens Eric Moll. De onkunde van de Gemeente Ermelo is het probleem en Tomassen zelf. Niet Animal Rights die opkomt voor de rechten van dieren. Je mag het eens of oneens zijn met Animal Rights maar het is hun goed recht om ook inspraak te krijgen in procedures. Er zijn al zoveel fouten gemaakt en wetten overtreden door Tomassen. Wat past zijn strikte handhavingsmaatregelen. De NWVA heeft ook talloze misstanden gerapporteerd dit komt niet eens alleen maar vanaf Animal Rights zelf.
  • TK Dijkstra

    2 weken geleden
    @Eric Moll, volledig eens met de inhoud van je reactie. Weg met deze ongelofelijke prutsers, uiteraard na een Rijksrecherche onderzoek.
  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    12

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”