Ads Top

3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade

3FM maakt zich klaar voor het Eurovisie Songfestival met de EuropaParade en een knallende EuropapaParty. 3FM-dj’s Jamie en Olivier hebben hun luisteraars uitgenodigd om samen in Bitterzoet de tweede halve finale van het Songfestival te kijken, waar onze nieuwe superster Joost Klein zijn volledige Europapa-act voor het eerst laat zien.

Luisteraars maken tot en met woensdag 8 mei kans op de állerlaatste kaarten voor de VoorAan EuropapaParty. In aanloop naar de halve finale viert 3FM de beste muziek uit Europa ooit gemaakt tijdens de 3FM EuropaParade. De lijst, samengesteld door 3FM-dj’s, is te horen tussen 07.00 en 21.00 uur op 3FM.

Luisteraars maken van vrijdag 3 tot en met woensdag 8 mei nog kans op de laatste kaarten voor de VoorAan EuropapaParty. Horen zij het ticketalarm op 3FM, dan is het zaak zo snel mogelijk te appen naar de studio en zo kans te maken op de kaarten. Op donderdag 9 mei is de EuropapaParty in Bitterzoet live te volgen op 3FM en de online kanalen van 3FM. Zo is er voor de thuisblijvers een 3FM Songfestival Bingokaart om af te strepen tijdens het Eurovisie Songfestival.
 
Om in de stemming te komen voor de tweede halve finale van het Songfestival viert 3FM de beste muziek uit Europa ooit gemaakt met de 3FM EuropaParade. Op donderdag 9 mei hoor je tussen 07.00 en 21.00 uur een feestelijke hitlijst met muziek uit landen die meedoen aan het Eurovisie Songfestival, gekozen door de 3FM dj’s. Denk aan Eurovisieknallers van Måneskin, ABBA, Duncan Laurence en S10. Maar ook andere Europese helden als Stromae en Daft Punk. Natuurlijk mag Neerlans trots niet ontbreken, met De Jeugd van Tegenwoordig tot Son Mieux en uiteraard… Joost! De lijst is te horen op 3FM, 3FM.nl en via de gratis NPO Luister-app.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.