Entertainment

Beelden: Victoria Koblenko mediteert zonder topje

Victoria Koblenko

De knappe Victoria Koblenko heeft al haar volgers nieuwsgierig gemaakt door een zeer interessante video te plaatsen. De actrice en tevens presentatrice draagt namelijk geen topje tijdens haar meditatie. En daar hebben wij natuurlijk geen problemen mee.

Beelden: Victoria Koblenko mediteert zonder topje

’10 dagen na de 10 daagse stilte meditatie. De echte proef op de som, want wat je in een vacuüm ervaart en leert is een ding, maar dat in het echte leven toepassen…dát is pas het echte ‘succes’!’, schrijft Victoria Koblenko bij het filmpje. ‘Deze keer ben ik niet terug gevallen in mijn oude patroon van alleen maar in mijn hoofd leven. Nog niet. De kalmte van binnen die ik nog nooit zo diep heb ervaren duurt nog altijd voort. Ik ben veel minder reactief. Nu is er wél tijd en ruimte voor een dagelijkse wandeling in de natuur en geduld om mandala’s te tekenen. WHO would have thought. Zo lang als dit duurt- HEERLIJK!’

Leuk en aardig allemaal, maar wij zijn natuurlijk alleen geïnteresseerd in de beelden. ‘Draai je ommmmm’, schrijft een volger. Iemand anders laat dezelfde reactie achter onder het filmpje: ‘Draai je eens om! mmmm’.

View post on Instagram
 


Victoria Koblenko maakt haar volgers helemaal gek

De knappe blonde dame, die het bed deelt met voormalig voetballer Evgeniy Levchenko, heeft geen enkele gêne alles online te zetten en dat levert natuurlijk de beste foto’s en video’s op. We mogen dan ook regelmatig genieten van haar observaties. Vaak poseert Victoria Koblenko in bikini en weet ze donders goed dat ze haar volgers er helemaal gek mee maakt. Neem bijvoorbeeld onderstaande beelden aan het strand. Heerlijk, toch?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

10 reacties

flower power

Helaas leven we in een tijd waarin dit nieuws is…

Arie

Mediteren? Ik zeg penetreren!!

Martien weiland

Ze heeft heerlijke mannen billen!

99cent

Zij is toch een rus ?

Arie haar *

@ 99cent ,een Clito(rus)

Putin

jaja , daar zitten WIJ socialisten ook al heel lang

Bender

Om vervolgens je rug te laten fotograferen. Post dan niets muts.

99cent

Deze Russin zal ik graag tussen de kwarkzakken willen nemen. Op zijn Russische

Kees M.

Victoria hoeft maar te bellen en dan kan ze direct heel iets anders diep van binnen ervaren.

StilleTrekker

Ah nee, alweer mijn broekje volgeblaft