Uit eerste hand

Kenneth Taylor geconfronteerd met vragen over Jade Anna: ‘Of je vriendin al heeft geappt’

jade anna kenneth taylor

Kenneth Taylor en Jade Anna van Vliet zijn al een tijdje een setje. Jade krijgt veel berichten over haar relatie met de Ajax-speler, maar de vragen aan Kenneth bleven eerder nog uit. Tot nu, de journalisten zijn tegenwoordig ook benieuwd naar zijn contact met Jade in de kleedkamer.

Jade Anna en Kenneth Taylor

De relatie tussen Jade Anna en Kenneth Taylor moest langere tijd geheim blijven, maar Jade liet – zo dom als ze is – toch flink wat steekjes vallen. We zagen de naam van Kenneth op cadeautjes staan. Ook werden de twee samen gespot op Schiphol. Als je wilt dat je relatie geheim blijft, mag je echt wel een stukje voorzichtiger zijn.

Uiteindelijk besloot Jade zelf hun relatie kenbaar te maken op Instagram, door een foto van hen samen te plaatsen. Kenneth was niet heel goed te zien, maar iedereen wist natuurlijk om wie dit ging. Later met de feestdagen kregen we ook nog wat gezellige kiekjes van de twee. Tegenwoordig wordt de naam van Kenneth ook genoemd in de vlogs, zonder dat hij op beeld verschijnt en krijgt Jade heel wat comments over haar nieuwe vriendje.

Kenneth Taylor geconfronteerd met vragen over Jade Anna: ‘Of je vriendin al heeft geappt’

Jade krijgt het dus flink te verduren. Ze krijgt zowel de kritiek, als de positieve reacties over haar nieuwe liefde over zich heen. Bij Kenneth valt het allemaal wel mee. Iedereen weet dat zijn vriendinnetje helemaal in de steigers op de tribune zit, maar daar blijft het wel bij. Het moet bij hem natuurlijk voornamelijk over het voetbal blijven gaan.

Maar aangezien het op het veld tegenwoordig nogal matig is, moeten de journalisten het toch over een iets andere boeg gooien. Tijdens een interview besluiten ze hem te vragen naar de berichtjes die hij van zijn vriendinnetje krijgt in de kleedkamer.

Het begint natuurlijk wel bij voetbal, of hij naar andere uitslagen kijkt op het moment dat hij zijn telefoon pakt in de kleedkamer. Kenneth geeft aan dat hij eigenlijk altijd alle uitslagen even bekijkt, maar dan besluit de journalist zijn kans te grijpen. “En te kijken of je vriendin al heeft geappt”, vraagt hij. Kenneth begint ongemakkelijk te lachen terwijl hij dit ontkent. “Nee haha, nee ik kijk toevallig altijd op mijn telefoon”, zegt hij. “Ja, ze had ook geappt toevallig.” De journalisten beginnen allemaal hard te lachen. Na dit slippertje herpakt Kenneth zich weer en praat hij rustig verder over voetbal.

View post on Twitter

10 reacties

99cent

Dat ajax gebeuren interessant me geen bal alleen of de matige voetballen haar in de * heeft genomen voor de wedstrijd

Floris Wyers

Het valt me flink tegen dat Kenneth niet heeft vermeld dat ik ‘m ook had geappt over zijn aanstaande housetour.

twoluckyone

Qua intelligentie of het gebrek daaraan hebben die twee elkaar wel gevonden.

extra gratis tip

Kunnen jullie niet een abonnement introduceren waarmee er gegarandeerd geen topics over Jade Anna, Gio, Tielemans en alle Hazessen getoond worden

Rogier kringspier

Leeeeeuk !! Jada Anna !! Leeeeeuk !!

Niemand boeit

Waarom krijgen we nieuws over mensen die niemand kent ?

Gijs

Fantastisch zeg. Kan zelf niet kiezen of ik Kenneth of Jade het minst interessant vind.

kop@gmail.com

Bij de kop loop ik gillend door de kamer en ga koffie halen: “Jade Annaaaaaaaaaaa !!!”

Natnek

D0m volk.

Gio Latooy

Appte ze mij nog maar. Het enige wat ik nu nog van dr heb zijn de foto’s van haar flaptietjes.