De val van het Westen en waarom de economische toekomst van de wereld aan China, Rusland, India en Iran toebehoort

5

Deze ene grafiek legt uit wat er vandaag de dag in de wereld gebeurt, nu de ineenstorting van het Westen versnelt en de opkomst van Rusland, China, Iran, India en de BRICS-landen zich manifesteert, schrijft Mike Adams.

Het schema komt uit het boek ‘Why the West Can’t Win’ van Fadi Lama. Ik heb vandaag deze bijzondere auteur geïnterviewd, en het interview is hieronder gelinkt en ingebed. Zijn rigoureuze, datagestuurde analyse leidt tot verbijsterende conclusies over de richting van de economische, militaire en industriële machten in onze wereld, en de onontkoombare conclusie is dat het Westen klaar is. Verouderd.

De dollar zal sterven, West-Europa zal een economische en industriële ineenstorting ondergaan (die is al begonnen), en alle landen die dwaas genoeg zijn om zich vast te klampen aan het stervende lijk van het Amerikaanse imperium (Taiwan, Israël, Australië, Japan, enz.) zullen verwoestende gevolgen ondervinden. verliezen aan economische, industriële, militaire, culturele en geopolitieke macht. Dit is een niet te missen interview dat je een plotseling duidelijk beeld geeft van wat er in de wereld gebeurt. Met deze kennis kun je de oorlogen, sancties en politieke spelletjes die zich voor ons allemaal afspelen, ‘decoderen’.

De Chinese elektriciteitsopwekking heeft nu alle G-7-landen samen overtroffen. Alle landen met ‘klimaatverandering’ saboteren hun eigen energie-infrastructuur, wat leidt tot een snelle daling van de landbouwproductie, de industrie, de militaire capaciteiten, de groei van kleine bedrijven en ook de bevolking. Het zijn de cultisten van de klimaatverandering die nationale zelfmoord aanmoedigen, terwijl de landen die niet bang zijn om energie te produceren en te gebruiken het Westen snel in de schaduw stellen.

***

ENERGIE-ZELFMOORD: G7-landen smeden plan om ALLE kolencentrales tussen 2030 en 2035 te sluiten; elektriciteitskosten sterk stijgen

Ethan Huff:

Om de mondiale temperatuurstijgingen te beperken – zo zeggen ze – hebben de landen van de Groep van Zeven (G7) plannen aangekondigd om een ​​overeenkomst te ondertekenen die alle resterende kolencentrales op het grondgebied van de lidstaten zal dwingen tussen 2030 en 2035 te sluiten.

Op enkele uitzonderingen na zal van de landen van de G7 – of in ieder geval die waarover de G7 invloed en controle heeft – worden verwacht dat ze met alternatieven voor energieproductie komen waarvan de globalisten hebben besloten dat ze goed zijn voor het klimaat en de planeet.

Dit alles werd bedacht op de Klimaatconferentie van de Verenigde Naties (VN) (COP28) afgelopen december in Dubai, waar globalistische machtsmakelaars besloten dat Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten ‘de elektriciteit volledig koolstofvrij moeten maken door 2035” om te voorkomen dat de temperatuur op aarde nog eens 1,5 graden Celsius stijgt.

Advertisement

Aangezien Duitsland en Japan meer dan een kwart van hun totale elektriciteit uit steenkool halen, zullen deze twee landen naar verluidt enige speelruimte krijgen met het kolenstopplan, meldde Reuters. Duitsland is echter nog steeds van plan om steenkool geleidelijk af te schaffen, uiterlijk in 2038, terwijl Japan nog geen datum heeft vastgesteld.

De G7 is van plan de Russische import van LNG naar Europa te beperken

Ministers uit de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Canada en Japan zijn naar verluidt van plan een technische overeenkomst af te sluiten die het verbranden van steenkool voor energie zal verbieden, te beginnen nu met een grofweg zevenjarenplan om de geleidelijke afschaffing volledig te laten rijpen.

“We hebben een overeenkomst om steenkool in de eerste helft van de jaren 2030 geleidelijk af te schaffen”, zei de Britse minister van kernenergie en hernieuwbare energie Andrew Bowie in een recent interview met CNBC.

G7-voorzitter Gilberto Pichetto Fratin, de Italiaanse minister van Energie, zei ook dat de ministers plannen bespreken om de import van Russisch vloeibaar aardgas (LNG) in Europa te beperken, als vergelding tegen Vladimir Poetin voor het binnenvallen van Oekraïne met zijn speciale militaire operatie.

De Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) heeft ook plannen aangekondigd om een ​​nieuwe reeks regels af te ronden die strengere emissienormen voor energiecentrales in het algemeen vastleggen. Als ze worden aangenomen, zullen de regels alle resterende energiecentrales op de lange termijn dwingen om ten minste 90 procent van hun koolstofvervuiling terug te dringen of op te vangen.

“Deze regels, die zijn afgerond onder afzonderlijke autoriteiten, waaronder de Clean Air Act, Clean Water Act en Resource Conservation and Recovery Act, zullen de klimaat-, lucht-, water- en landvervuiling door de energiesector aanzienlijk verminderen en daarmee de belofte van de regering-Biden-Harris waarmaken om de volksgezondheid te beschermen, milieurechtvaardigheid te bevorderen en de klimaatcrisis het hoofd te bieden”, aldus de EPA in een persbericht.

Volgens onderzoeksjournalist John Solomon zullen de plannen van de EPA de energiekosten voor consumenten enorm opdrijven en tegelijkertijd het toch al wankele Amerikaanse elektriciteitsnet verder destabiliseren.

“Hoe zit het met China en India?” Eén commentator vroeg naar de twee meest vervuilende landen op aarde, die helemaal niet zijn opgenomen in de uitfasering van steenkool. “Deze landen zijn naar alle maatstaven de grootste vervuilers ter wereld – waarom krijgen ze een gratis pas?”


Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
12 dagen geleden

De vernietiging van ‘het Westen’ is opzettelijk en volgens plan.

Als je denkt dat het een vergissing of fout is dan zit je er naast. Vernietiging is het doel.

Henk
Henk
12 dagen geleden
Antwoord aan  Petra

Vraag eens aan joodse leiders waar ze het Westen mee vergelijken. Als ze een eerlijk geven zullen ze zeggen met Rome en dat het volgens hun ‘heilge’ boeken vernietigd moet worden, inclusief de originele bevolking : het blanke ras. Onder andere de BRICS landen weten dit natuurlijk, want ze worden door (((hen))) gecontroleerd. Bijv China en Rusland sinds de ‘revoluties’, India, Iran en Saoedi-Arabië veel langer. Een extreem machtige joodse familie waar we zelden over horen is de Sassoon familie.

Magda
Magda
12 dagen geleden

ha! die vernietiging door de grote machten van het Oosten wordt zelfs voorspeld in de bijbel. En wat daar staat, wordt ALTIJD waarheid. Voor degenen die niks van God of gebod willen weten, mogen het uitleggen op hun manier. Spoiler: God said it first!!! hahaha

Henk
Henk
12 dagen geleden
Antwoord aan  Magda

Een theorie om over na te denken : ‘de’ bijbel waaronder Openbaringen is een draaiboek en Yahweh/Lucifer, het éénoogsymbool, is de entiteit die de simulatie waarin we leven gecreëerd heeft en ons conciousness (bij gebrek aan een overeenkomstig Nederlands woord) gevangen houdt en dat deze simulatie om de zoveel tijd een reset nodig heeft, zoals ons lichaam zo nu en dan exosomen (dit is wat een virus werkelijk is) afstoot om cellen en organen gezond te houden. Sommigen onder ons voelen aan dat zij, hun conscious, hier niet thuis hoort, onder andere omdat zoveel dingen niet kloppen. (Hollywood)films zoals The Matrix en The Truman show tonen bewust veel waarheid voor degenen met ogen die kunnen zien.

John
John
11 dagen geleden

Geen gas meer afnemen van Rusland als vergelding…
Dat is net als dat ik in hongerstaking ga omdat ik het niet eens ben met het beleid van de Alber Heijn.
Rusland interesseert het totaal niet of wij hun gas kopen of niet.