Entertainment

Beelden: de nieuwe vriendin van Yolanthe Cabau

yolanthe cabau vriendin

Yolanthe Cabau lijkt de hoop in mannen compleet te zijn verloren na haar relatie met Wesley Sneijder. Ze lijkt nu namelijk officieel voor een vrouw te kiezen.

Beelden: de nieuwe vriendin van Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau heeft wat foto’s geplaatst die onze wenkbrauwen doet fronzen. Ze heeft namelijk wel hele romantische foto’s met een vrouw gedeeld… Het ziet er dus naar uit dat Wesley Sneijder echt geen kans meer maakt, ondanks dat hij daar toch altijd hoop op had. Het zal je maar gebeuren, dat je vrouw je verlaat om er vervolgens met een andere vrouw vandoor te gaan… Maar goed, tegenwoordig kan natuurlijk alles.

Op de foto van Yolanthe is te zien dat de twee dames romantisch onder een waterval staan en elkaars hand vasthouden. ‘Love You’, met een hartje erachter, schrijft ze erbij. Het ziet er naar uit dat dit meer is dan alleen een vriendschap, de dame in kwestie is in dit geval geen bekendheid, niks voor Yolanthe. Ze heet Molly Hatchcock en heeft duizend Instagram-volgers, dat is niks vergeleken met Yolanthe.

Beeld: Instagram @yolanthecabau

Eerder gingen de geruchten dat de voetbalvrouw ook al met een dame ging, ene Jasmina Stoffels. Natuurlijk werd dat ontkent, het lijkt er toch op dat mevrouwtje zich er een beetje voor schaamt… Je zou denken dat een ‘influencer’ hier juist zo open en eerlijk mogelijk over moet zijn. Maar ze bleef volhouden dat het haar beste vriendin was en dat ze niks met elkaar hebben, maar van de een op andere dag verscheen die Jasmina niet meer op de gram van Yolanthe. Dat doet iemand die alles deelt natuurlijk niet zomaar…

Yolanthe Cabau experimenteert met vrouwen

Jaren terug, in de tijd dat ze nog samen was met Jan Smit, deed Yolanthe ook al een opvallende uitspraak. Ze vertelde namelijk dat ze van nature erg ‘open-minded’ is. Ze liet weten dat ze open zou staan voor een triootje met Jan en een andere vrouw, Jan had het toch maar even goed voor elkaar. En dat ze op 18-jarige leeftijd wel is, heeft geëxperimenteerd met een vrouw.  “Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest”, vertelde ze toen. Het is dus niet gek om te bedenken dat Yolanthe op dit moment samen is met een vrouw. Wat moet je dan, als je het vertrouwen in mannen zo bent verloren.

10 reacties

Papa Bellinga

Zolang ik nog verplicht in de camper moet slapen in yolanthe van harte welkom voor een wilde nacht met de metroman

Gabriël

Wat zitten jullie nu weer te insinueren, valse serpenten.

Is is geen eens

Wel is heeft geëxperimenteerd?

Jezus, welke analfabeet zit er nou weer artikeltjes te tikken?!

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR!

Floortje

Waarom hebben jullie nooit nieuws over Joost Klein? Valt een hele hoop over te zeggen. Bijvoorbeeld dat achterlijke blauwe Jafar colbert of die rare gekleurde vogel

De trekvogel

Lekker man ! Een die aan je Harrie ligt te sabbelen en een die met haar rosbief om je gezicht komt zitten 🙂

99cent

Zal wel een voetbalster zijn met een ruwe tong

Joost

Yolanthe is een prinsesje met veel inhoud!
Gogogo Yolanthe! Xxx

Kevin de Transgender

Klinkt spannender dan Dennis die experimenteert met de barman van Santhe.

danielle

serieus die nieuws mensen ze snappen echt zero