Entertainment

Beelden: Robbert Rodenburg exposed nieuwe vriend Monica Geuze

monica geuze robbert rodenburg

Monica Geuze is zelf nog verlegen als het gaat om het delen van haar nieuwe vriendje James Lawrence, maar haar vrienden doen het met plezier.

Beelden: Robbert Rodenburg exposed nieuwe vriend Monica Geuze

De relatie van Monica Geuze is nu helemaal officieel op Instagram. Tegenwoordig mag haar nieuwe rijke, Engelse, bekende voetbal vriendje ook gewoon gepost worden door haar vrienden. In Engeland zullen ze vast ook niet zo van de tijd zijn, meneertje komt namelijk asociaal laat aan bij de vrienden van Monica.

De beste vriend van Monica, Robbert Rodenburg, heeft namelijk een TikTok gepost waarin hij filmt hoe laat zijn vrienden aankomen bij restaurant Ferilli’s en daarnaast plaatst hij nog een foto op Instagram. Robbert probeert natuurlijk alleen maar in the picture te blijven door dit soort dingen te posten. Iedereen – net als wij – praten natuurlijk over het feit dat Monica eindelijk met haar nieuwe vriendje in beeld is.

Beeld: Instagram @robbertrodenburg

Robbert Rodenburg alleen laten wachten

De vriendengroep sprak om 1 uur af, het leek op een soort grote dubbeldate, want iedereen schoof met zijn of haar partner aan, behalve Robbert, die zat natuurlijk alleen… En twee een of andere ‘influencertjes’, maar die kennen wij natuurlijk niet. Zijn influencer vriendjes zijn niet echt van de tijd, daadwerkelijk niemand kwam op tijd aan. Ze lieten hem in zijn eentje op het terras wachten. Danique en Pieter kwamen om 13:11, ene Kiana kwam om 13:13 aan, Monica en James om 13:25, Romee en Laurens om 13:26 en een of andere asociale Femke arriveerde om 14:35.

View post on TikTok

Monica Geuze vriend

Monica zelf is nog behoorlijk voorzichtig met het delen van haar vriend, het lijkt wel een, een of andere trend geworden om je relatie zo ‘privé’ mogelijk te houden, ze is een soort Jade Anna van Vliet geworden. Het is natuurlijk niet meer dan normaal om gewoon even je vriend te delen als je een bekende Nederlander bent. Haar 13-jarige volgers zullen hem echt niet van je afpakken hoor, Monica.

Monica is weer terug bij af. Mevrouwtje gaat niet meer voor de meest domme rappertjes of een of ander YouTube gozertje, maar weer voor een voetballer, net zoals de vader van haar dochter. Omdat mevrouw al wat heeft gehad met half bekend Nederland, is ze internationaal gaan zoeken. De Engelse James Lawrence werd de gelukkige. Hij mag zelfs bij Monica in huis wonen, arme Zara-Lizzy, de zoveelste ‘nieuwe vader’ die aan haar wordt voorgesteld…

11 reacties

Spekpeter

Dan is hij vast het wifey … 😉

Maxime Uit Noordwijk

Z’n leuke meid die robert pappie mocht zelfs op zijn snuitje zeker voor het vragen gesprek

kevin

Dit nieuws kon natuurlijk niet lang geheim blijven
Robbert Rodenburg Jan Roos Dennis Schouten
dat zijn 6 handen op 1 buik.
zou me niks verbazen als die 3 meer doen dan alleen echt enorm sappig juice uitwisselen
geen juice maar pap

Arie haar *

Wat een enge mensen op die foto ,totaal mijn slag volk niet !die gasten lijken wel h0mos, volgens mij hebben ze ook allemaal de zelfde kapper.

Arie ster

Oh die liggen volop te ketsen ,begin is altijd leuk tot dat je haar een keer ruikt nadat ze net heeft zitten b0uten of een ruft heeft gelaten !

Maandag Klaagdag

Viel me trouwens nog op, dat Luuk Ikink ook niet zo’n fan is van deze meneer.

boswachter

Ik ont-hout me van commentaar.

Scooby Doo

Alle tokkies, waarvan een aantal met zwarte kleppen voor hun ogen, op 1 foto. Geweldig om deze blamache te zien. Heeft het nieuwe vriendje van Monica al voortdurende jeuk?

Natnek

Een heaumeau met A|DS deelt een foto met zijn trieste leeghoofdige vrienden.
Wat interessant allemaal.

Schildknaap

Ik ben een nicht en ik ga wat BN’ers ranken op hun uiterlijk
Robert Rodenburg 8/10
Dennis Schouten 10/10
Jan Roos 3/10 iehhl

Scooby Doo

Even over het hoofd gezien, het “zusje” van Monica, staat achter Monica. Blijkbaar is Danique nog in the picture.