Exclusief: Elke rechtse partij in Europa moet zich voorbereiden op massacensuur, waarschuwt Vlaams Europarlementariër Gerolf Annemans

7

In een exclusief interview met Remix News waarschuwt Gerolf Annemans, Europarlementariër van het Vlaams Belang en voorzitter van de fractie Europese Identiteit en Democratie, dat een nog grotere censuur van conservatieven op de loer ligt, en vertelt hij rechtse groeperingen wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat hun boodschap wordt nog steeds gehoord.

Conservatieve politieke partijen in heel Europa zouden moeten beginnen met het opstellen van noodplannen voor het onvermijdelijke moment in de nabije toekomst, wanneer rechtse platforms het slachtoffer worden van massacensuur door een steeds wanhopiger links establishment, vertelde een hooggeplaatst Belgisch nationalistisch parlementslid aan Remix News op de Conservative Political Action Conference, (CPAC) in Hongarije vorige week.

“Wereldwijd verwachten we dat we naar alternatieven moeten zoeken. Daarom organiseren wij nu op zeer grote schaal huisbezoeken. We verschuiven naar middelen die ons de kans geven om het electoraat te bereiken, ook al zijn we afgesloten van de sociale media”, zegt Vlaams Belang-Europarlementariër Gerolf Annemans.

“We hebben nieuwe middelen om met de mensen te praten. Mensen willen ons horen. De mensen staan ​​dus open om naar ons te luisteren en wij passen ons aan de situatie aan. We verwachten dat de sociale media zullen worden afgesloten voor normale politieke communicatie”, waarschuwde het EP-lid.

Vlaams Belang is een Vlaams-nationalistische partij die onafhankelijkheid van de regio Vlaanderen ten opzichte van de rest van België voorstelt. De partij heeft de afgelopen jaren aanzienlijk succes gehad op de sociale media, vooral op Facebook, waar ze 620.000 volgers heeft verzameld, waardoor de partij haar kernboodschappen kan uitdragen en zichzelf naar de top van de peilingen in de regio kan stuwen. Bovendien is de partij de populairste partij onder jongeren, en een belangrijk element van die populariteit zijn de inspanningen van de partij op TikTok en Facebook, waaronder substantiële geldinvesteringen in de platforms.

Rechts kan van sociale media worden verdreven

Dit succes, dat veel andere rechtse partijen op sociale media hebben genoten, zal echter onvermijdelijk resulteren in een terugslag. Annemans waarschuwde dat er een grote repressie op komst is tegen degenen in de hele Europese Unie wier standpunten afwijken van de typische linkse mainstream en dat conservatieve partijen oplossingen moeten vinden, waaronder persoonlijke ontmoetingen met het publiek.

Annemans, die tevens de huidige voorzitter is van de Europese groepering Identiteit en Democratie (ID), gelooft zelfs dat radicale maatregelen om conservatieve spreekbuizen te onderdrukken voor de deur staan.

“We investeren waar we kunnen en gebruiken de middelen die we hebben, maar dat kan natuurlijk niet langer dan een paar jaar afhankelijk zijn van sociale media, omdat we zien wat de Europese Unie doet met de Digital Services Act”, zei hij.

De Digital Services Act is de poging van de Europese Unie om sociale media te reguleren, door eisen te stellen aan digitale platforms om inhoud te monitoren en inhoud te verwijderen die geacht wordt niet ‘sociaal wenselijk’ te zijn. De vage definities van ‘schadelijke inhoud’ en ‘desinformatie’ zouden ertoe kunnen leiden dat technologieplatforms op een overijverige manier handelen om financiële boetes te vermijden die door de Europese Commissie worden opgelegd wegens het niet naleven van de verordening.

Annemans beschuldigde de Europese Commissie ervan Thierry Breton, de Franse commissaris die het harde optreden op de sociale media leidt, “de middelen te geven die deel uitmaken van een Sovjet-dictatuurmodel om in te grijpen in de politieke communicatie van tegenstanders. De tegenstanders van Macron, maar in België uiteraard de tegenstanders van het links-liberale regime.”

De draconische maatregelen hebben ertoe geleid dat het Vlaams Belang gaat kijken hoe het anders zijn boodschap kan verspreiden en terugkeert naar de traditionele politieke campagnemethode van deur-tot-deur-campagnes.

“Wereldwijd verwachten we dat we naar alternatieven moeten zoeken. Daarom organiseren wij nu op zeer grote schaal huisbezoeken. We verschuiven naar middelen die ons de kans geven om het electoraat te bereiken, ook al zijn we afgesloten van de sociale media”, aldus Annemans.

“We hebben nieuwe middelen om met de mensen te praten. Mensen willen ons horen. De mensen staan ​​dus open om naar ons te luisteren en wij passen ons aan de situatie aan. We verwachten dat sociale media worden afgesloten voor normale politieke communicatie.”

Een baken van hoop voor de toekomst van sociale media is de overname van X, voorheen bekend als Twitter, door de Amerikaanse miljardair Elon Musk, maar Annemans is sceptisch dat het platform immuun kan blijven voor de opkomende golf van regulering en censuur.

Lees meer
Censuurkoning Elon Musk blokkeert Europese Identitaire accounts dagen na ontmoeting met pro-censuur ADL
Lees meer
WEF-slet Twitter-CEO: "Vrije meningsuiting is NIET acceptabel - we zullen harder bannen dan ooit"
Lees meer
Elon Musk heeft bevestigd dat Twitter zich zal onderwerpen aan het online censuurregime van de Europese Unie

“Er is een kleine verandering met de komst van Elon Musk op Twitter. Maar zoals je weet is Twitter natuurlijk niet het enige. Hij is een teken van hoop en we zullen moeten afwachten. Zal hij zegevieren? Ik ben er zelfs niet zeker van dat hij deze vrije zone in stand kan houden,” waarschuwde de hooggeplaatste Europarlementariër.

Conservatieven worden ook offline aangevallen

Het zijn niet alleen de sociale media waar conservatieven worden onderdrukt, en een typisch voorbeeld van de censuur op politieke tegenstanders was in Vlaanderen zelf duidelijk een week voordat Remix News met Annemans sprak, namelijk op de Nationale Conservatisme-conferentie in Brussel, waar een bevel van de plaatselijke burgemeester om het evenement af te sluiten, alleen door rechterlijke tussenkomst ongedaan werd gemaakt.

“Het was een vergissing”, zei de wetgever over de pogingen om politieke tegenstanders in de de facto hoofdstad van de EU het zwijgen op te leggen. “Helaas moet ik jullie zeggen dat dit een gebruikelijke gebeurtenis is voor het Vlaams Belang. We bestaan ​​bijna 40 jaar en hebben altijd problemen gehad bij het organiseren van bijeenkomsten in Brussel of in de Brusselse regio.

“Er zijn altijd problemen met communisten, socialisten, burgemeesters, etc. Dus voor ons is het helaas een dagelijkse strijd. Ze dachten dat ze de conferentie konden behandelen zoals ze gewoonlijk bij ons doen en de aanwezige conservatieven als fascisten en racisten konden bestempelen, maar ze realiseerden zich niet dat ze binnen een paar uur wereldnieuws zouden worden.

“Zodra ze dat zagen, kregen ze telefoontjes van zelfs de Belgische premier zelf en moesten ze op de rem trapppen”, legt Annemans uit.

Hij voorspelde dat de National Conservatism Conference niet opnieuw met hetzelfde probleem te maken zou krijgen omdat de linksen hun “vingers verbrandden”, maar gelooft dat zijn eigen partij onderdrukt zal blijven door het establishment van het land als de ogen van de wereld de situatie niet in de gaten houden.

“Dat zullen ze bij het Vlaams Belang blijven doen. Dit is geen democratie. België is geen democratie. Dat zei ik tijdens mijn toespraak. Vertrouw België niet, vertrouw het Belgische koninkrijk niet.”

Hoe gaat het Vlaams Belang verder?

Ondanks de moeilijkheden blijft de partij steeds sterker worden en krijgt ze aanzienlijke steun van jongeren in Vlaanderen. Annemans, voormalig voorzitter van de partij, legde uit waarom hij aftrad om de partij in staat te stellen een beroep te doen op de volgende generatie.

“Ik sta niet meer bovenaan de lijst. Ik trok me terug omdat ik 65 jaar oud ben en een wijs man. Na ruim 25 jaar trok ik mij terug uit het federale parlement als fractieleider. Ik trok mij terug als lijsttrekker voor Tom Van Grieken en ik trok mij terug als onze lijsttrekker voor de Europese verkiezingen.

“Ik ben een man die gelooft in de verjonging van een politieke partij. Als je dat niet doet, sterf je politiek. En daarom ben ik niet verrast om te zien dat onder de jongere leiding van de partij de jongere mensen zich tot de partij aangetrokken voelen. Onze ideeën zijn modern. Wij vertegenwoordigen een nieuwe tijd, het nieuwe tijdperk, en de oude machten zullen zich moeten terugtrekken, want hier zijn we, en we zijn hier met de jongere generaties erbovenop.”

Hij gelooft dat zijn partij in populariteit zal blijven groeien onder de autochtone Belgische bevolking naarmate het land meer radicale demografische veranderingen ervaart.

Op de vraag of het klopt dat 62 procent van de Brusselse bevolking uit niet-EU-onderdanen bestaat, antwoordde Annemans: “Ongetwijfeld.

“Wat we zien is een radicalisering van de moslimbevolking die het culturele imago van de stad verandert. De westerse beschaving reduceert elke dag tot een niet-bestaand onderdeel van de Brusselse culturele omgeving.

“Er is een zeepbel rond het Europees Parlement en de Europese instellingen, een zeepbel van een paar duizend eurocraten, en dan is er nog de islamitische omgeving van de rest van de stad. Wat we verwachten dat zal gebeuren als we Brussel niet integreren in een meer Vlaamse benadering van de toekomst, en waarvan we vrezen dat het zal gebeuren, is dat het de eerste door moslims bestuurde hoofdstad van Europa zal worden.”


Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
Johan
20 dagen geleden

Rechtse partijen??? de koosjer kliek zullen ze bedoelen. De laatste “rechtse” partij met enige invloed in Europa is kapot gemaakt door de joodse kliek (niet dat ik zelf iets zie in die links/rechts retoriek waar uiteindelijk dezelfde krachten aan de touwtjes trekken).

Wel was de GD duidelijk in het benoemen waar de schoen wringt, vandaar heb ik met hun enkele contacten die ik nog steeds onderhoud i.v.m. Europese aangelegenheden.

Hierbij een verzameling berichten van de hand van de jongerenleider van deze partij, waarmee ik nauw heb samengewerkt op ” sociale” media.

”I stand with Golden Dawn” aims to inform the world community about the illegal political persecutions that take place against the Greek nationalist movement ”Popular Association – Golden Dawn”. Also our purpose is to unite all the European Nationalists against the Zionist occupation of Europe and the destruction of our Nations.
 
This website was created so anyone from all over the world can be daily informed about the Movement through translated articles and news feed that we publish from the official websites of the Golden Dawn party and its allies which are banned in many countries.

Read more: https://i-stand-with-golden-dawn.webnode.gr/

Hagar
Hagar
20 dagen geleden

Ook Joe Rogan vindt nu dat protesteren tegen de genocide van het Palestijnse volk “onzin” is

https://www.zerohedge.com/political/rogan-university-protesters-you-guys-are-doing-nonsense-cult-camp

Hagar
Hagar
20 dagen geleden

Net zoals tijdens de corona-komedie, worden nu tijdens deze genocide de influencers en de celebrities omgekocht of onder druk gezet, om gezagsgetrouwe boodschappen te verkondigen.

Hagar
Hagar
20 dagen geleden

Word influencer: je kan niet alleen veel geld verdienen met reclame, maar ook van de overheid krijg je een pak geld, als je hun leugens rondbazuint.

Hagar
Hagar
20 dagen geleden

Nu de klassieke leugenmedia steeds meer terrein verliezen, gaan ze de sociale media (de bevolking zelf dus) meer censureren, en ze gaan nu hun leugens via de zogezegde “AI” en de “influencers” verspreiden.

jef
jef
20 dagen geleden

Een man met een klare kijk en veel verstand,hopelijks komt he VB in het parlement,wens hem veel succes

DoReMi
DoReMi
20 dagen geleden

Moslims vinden zichzelf superieur maar zoeken wel een beter leven bij de volgens hun maatstaven inferieuren. Ben ik nou zo slim of moet ik ook net doen of ik gek ben?