Veel politie op Utrecht Centraal na vechtpartij tussen meerdere mensen

© Regio Nieuws Utrecht
Utrecht - Op Utrecht Centraal was vanochtend veel politie op de been na een melding van een grote vechtpartij. Dat gebeurde zondagochtend rond 5.15 uur. Uiteindelijk zijn meerdere mensen aangehouden.
De NOS had vannacht toevallig een redacteur ter plaatse. Die zag tien agenten van de stationshal een perron op rennen, waar twee mannen bij een Sprinter werden aangehouden. Terwijl dit bezig was, reden er korte tijd geen treinen van en naar Utrecht. Inmiddels rijdt alles weer. Volgens de NOS is er één persoon gewond naar het ziekenhuis gebracht.
De politie meldt dat er bij de vechtpartij geen wapens zijn gebruikt. Een persfotograaf ter plekke fotografeerde onder het bollendak wel een staafvormig oranje object dat door de politie is veilig gesteld. Ook lag er op het plein een kapotgescheurde schoenendoos van het merk Under Armour. Of en hoe dit alles verband houdt met de vechtpartij wordt op dit moment onderzocht. Voor dat onderzoek werd het plein onder het bollendak en de looproute naar het Stadskantoor korte tijd afgesloten.
Op het plein lag een mysterieus staafvormig oranje object
© Regio Nieuws Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.