Koen Verheijden
Volledig scherm
© Koen Verheijden

Blokker is gered: akkoord met Amerikaanse geldverstrekker

De toekomst van Blokker is veiliggesteld. Het winkelbedrijf heeft een akkoord bereikt over een belangrijke herfinanciering. Dankzij de lening kan de keten de komende jaren haar plannen bekostigen en hoeft Blokker niet te worden verkocht.

44 reacties

  • Hans de Ridder

    7 dagen geleden
    Ik vrees toch echt dat dit uitstel van executie is. Dit soort investeeerders is echt niet geinteresseerd om van Blokker een renderend, succesvol bedrijf te maken. We spreken elkaar weer over een jaar of drie.
  • Rob Planken

    2 weken geleden
    Amerikaanse investeerders redden geen Ned winkels maar vullen uitsluitend hun eigen zakken .
  • Ton Lucassen

    2 weken geleden
    Dit is uitstel van executie voegt werkelijk niks toe
  • Jean Cox

    2 weken geleden
    Fijn dat Blokker het misschien wel redt, maar om nu blijde te zijn dat een Amerikaanse geldverstrekker, een investeerder[?], te hulp schiet, is het antwoord helder. Nee.
  • Sina Hogeboom

    2 weken geleden
    Ik heb liever fysieke winkels kan je zien wat je koopt en je kan er wat over vragen.Als je via de pc doet kan het maar zo zijn dat je het moet terug sturen.Zo had ik het met een spaarpot dacht een grootte varken was was het een mini ding,haha lachen!!
  1. ING stopt als laatste grote bank met langdurig rood staan: ‘Mensen beseffen niet dat je een lening aangaat’
    PREMIUM

    ING stopt als laatste grote bank met langdurig rood staan: ‘Mensen beseffen niet dat je een lening aangaat’

    Je hebt een nieuwe wasmachine nodig, maar het is het einde van de maand en je zit krap bij kas. Dan duik je toch even in de min? Als laatste van de vier grootste banken kun je sinds deze week ook bij ING niet meer voor lange tijd achter elkaar rood staan. Dit omdat een negatief saldo grote gevolgen kan hebben. Max Pijnenburg van het Nibud en financieel adviseur Oscar Noorlag leggen uit wat de gevaren zijn. Ook lees je alles over de regels die banken hanteren.
  2. Allerkleinste Albert Heijn van ons land verdwijnt zaterdag, inwoners vol ongeloof: ‘Dit is zo dom’
    naarden-vesting
    80

    Allerklein­ste Albert Heijn van ons land verdwijnt zaterdag, inwoners vol ongeloof: ‘Dit is zo dom’

    Huilen om het vertrek van een supermarkt. Het is amper voor te stellen, maar in Naarden-Vesting voelt de aftocht van de enige Albert Heijn als een begrafenis. Ondanks maandenlang protest valt zaterdag definitief het doek voor de allerkleinste ‘Appie’ van Nederland. Inwoners van het Noord-Hollandse vestingstadje zitten in zak en as. ,,Iedereen is in een grafstemming.”
    Naarden