Getty Images/Image Source
Volledig scherm
© Getty Images/Image Source

Italiaanse oma giet per ongeluk witte wijn in flesje van kleinkind, dat in alcoholcoma belandt

Een grootmoeder uit Bari, Zuid-Italië, vergiftigde per ongeluk haar vier maanden oud kleinkind door witte wijn in zijn flesje te gieten. De oma verwisselde een fles water met een fles wijn en schonk die bij het melkpoeder in het flesje van de baby. Het kind belandde in een alcoholcoma. Hij is aan de beterende hand.

  1. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    140

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”
  2. Machtigste man van Georgië heeft een privé-dierentuin en verzamelt als hobby reuzenbomen
    PREMIUM
    Bidzina Ivanishvili

    Machtigste man van Georgië heeft een pri­vé-dierentuin en verzamelt als hobby reuzenbo­men

    Georgië wil graag bij de EU, maar lonkt intussen ook nadrukkelijk naar Rusland. Tegen dat laatste wordt nu massaal gedemonstreerd. De vraag is of het veel zal helpen. Het land wordt bestuurd door een elite die danst op de muziek van één man: Bidzina Ivanishvili, schatrijk geworden in Rusland. Een profiel van een miljardair met opmerkelijke hobby’s, die woont in een futuristische James Bond-villa in de heuvels boven Tbilisi.