Hamstringblessure 'Ajax- en PSV-target' valt mee, mogelijk rentree tegen Feyenoord

Hamstringblessure 'Ajax- en PSV-target' valt mee, mogelijk rentree tegen Feyenoord

3 mei - 13:39
8

Goed nieuws voor NEC: de hamstringblessure van Philippe Sandler valt mee. De verdediger, die de afgelopen tijd meermaals in één adem werd genoemd met onder meer Ajax en PSV, komt naar verwachting dit seizoen nog in actie. 

Volgens de Gelderlander is dat de uitkomst van een MRI-scan die Sandler onderging. Daaruit zou blijken dat er geen ernstige schade is aan het bovenbeen van de 27-jarige mandekker. Dat is een flinke opsteker voor NEC, dat afstevent op het behalen van de play-offs om Europees voetbal en in de laatste fase van het seizoen dus naar alle waarschijnlijkheid een beroep kan doen op Sandler. 

Volgens de regiokrant kan de verdediger volgende week in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord mogelijk zijn rentree maken. Mocht dat niet haalbaar zijn, dan mikt NEC op de laatste competitiewedstrijd uit tegen Almere City. 

Sandler is een van de uitblinkers van NEC dit seizoen, dat op een verdienstelijke zesde plek staat en de bekerfinale haalde. Daarin werd verloren van Feyenoord. Sandler speelde dit seizoen tot dusver 24 eredivisiewedstrijden en vier bekerduels. Eerder stond de verdediger onder meer onder contract bij de jeugd van Ajax, PEC Zwolle, Manchester City, Anderlecht, Troyes en Feyenoord. 

Bekijk #DoneDeal met Gino Bosz hieronder of luister de aflevering op Spotify!