Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ik vond het behoorlijk laag wat Jeroen Pauw gisteravond bij Mona Keijzer deed

Angela Kijkt TVEr moest donderdag iets gecompenseerd worden bij Sophie&Jeroen voor het kritiekloze interview met ex-terroriste Soumaya Sahla, zag Angela de Jong.

171 reacties

  • Robbert Scholten

    2 weken geleden
    Ik vind polarisatie logisch na dertien jaar geen mening hebben met name door de vvd,en ook de internationale politiek,de tijd vanmpappen en nathouden ook in de politiek is een beetje voorbij aan het gaan en dat is pure winst
  • Eric Kluft

    2 weken geleden
    Persoonlijk stoorde ik mij meer aan de houding van Mona Keijzer. Ze bleef maar ratelen terwijl Jeroen Pauw op zijn lip beet om haar ruimte te geven. Het was duidelijk dat Keijzer haar best deed om de tijd vol te kletsen zonder dat Pauw haar vragen kon stellen. En als je dan ook nog oude cijfers aanhaalt om je opzich valide punt te maken ben je wat mij betreft af.
  • Jannie Van Zonder

    2 weken geleden
    Ligt het aan het bewuste interview? Ligt het aan de verslag"mening" van Angela? Ligt het aan de uitgesproken mening van voor- en tegenstanders van Mona in de comments? Ligt het aan de uitgesproken mening van voor- en tegenstanders van Jeroen in de comments? Ik weet het niet. Wat ik wel denk te zien: nog meer voedingsbodem voor het gedijen van het Polarisatiemonster 😢
  • Arie Arts

    2 weken geleden
    Pvv bbb kretiek op de npo. NPO een omroep die juist goede informaties geeft zaken uitzoekt over wantoestanden zoals oplichting ook goede cultuur kunst en wetenschap geen storende reclame's erdoorheen programma's. Het schijnt bij de commerciele zenders dat er ook een programa tussen zit. Alles draait om geld. Vaak veel onzin.
  • Cobi Naerebout-Snijder

    2 weken geleden
    totaal niet met je eens
  1. Ritssluitingen en synthetische stoffen bestonden niet in de 19de eeuw, toch zien we ze in hitserie Bridgerton
    PREMIUM

    Ritsslui­tin­gen en syntheti­sche stoffen bestonden niet in de 19de eeuw, toch zien we ze in hitserie Bridgerton

    Extravagante jurken, enorme pruiken, korsetten waarin je nauwelijks kan ademen. Het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton is vanaf donderdag te bingen op Netflix. In het populaire kostuumdrama zien we de meest hysterische outfits, maar wat klopt daar eigenlijk historisch van? ,,Als je heel streng bent zijn de materialen te modern en bieden ze vooral visueel spektakel.”