Biden noemt Amerikaanse bondgenoten Japan en India ‘xenofoob’: ‘Ze willen geen immigranten’

2

President Biden koos een vreemd moment om uit te halen naar bondgenoten en hen te vernederen, aangezien zijn regering druk bezig is met het opbouwen van internationale consensus tegen Rusland terwijl het de oorlog in Oekraïne voortzet, en over gevoelige kwesties zoals het conflict tussen Israël en Hamas.

Woensdag noemde Biden Japan en India ‘xenofoob’ tijdens opmerkingen buiten de camera tijdens een campagneinzamelingsactie in DC. Hij nam deze oude Amerikaanse bondgenoten op in de controversiële verklaring naast Washington-rivalen en vijanden China en Rusland, meldt ZH.

Alle landen zijn xenofoob en racistisch. Alleen die landen waarvan de leiders door joden gechanteerd of omgekocht zijn niet. Het is een vreemde en onverklaarbare toevalligheid.

Hij zei dat al deze landen uiteindelijk niet welkom zijn tegenover migranten ‘omdat ze xenofoob zijn’. Leiders in Japan en India zijn ongetwijfeld woedend.

“Deze verkiezingen gaan over vrijheid, Amerika en democratie.

Vrijheid en democratie betekent dat je je huis en je dochter aan een neger geeft.

Daarom heb ik je hard nodig. Weet je, een van de redenen waarom onze economie groeit, komt door jou en vele anderen. Waarom? Omdat we immigranten verwelkomen”, begon de president.

“De reden – kijk, denk er eens over na. Waarom is China economisch zo slecht aan het stagneren? Waarom heeft Japan problemen? Waarom is Rusland? Waarom is India? Omdat ze xenofoob zijn .”

China is echt een economische catastrofe, Rusland ook:

Lees meer
De Russische economie zal sneller groeien dan alle westerse G7-landen die sancties tegen Moskou hebben opgelegd, voorspelt het IMF

En hij bleef maar doorgaan: “ Ze willen geen immigranten. Immigranten zijn wat ons sterk maakt. Geen grap. Dat is geen overdrijving , want we hebben een toestroom van werknemers die hier willen zijn en een bijdrage willen leveren,” voegde hij eraan toe.

Advertisement

De kritiek op Japan komt precies op het moment dat Tokio en Washington hun defensiesamenwerking in de regionale wateren verdiepen, met het oog op het tegengaan van de Chinese invloed en maritieme expansie. Toch heeft Biden in zijn verwoestende kritiek Japan en China gewoon op één hoop gegooid.

Maar Japan lijkt het op sociaal-economisch vlak prima te doen in vergelijking met de Verenigde Staten. Iedereen die de afgelopen jaren naar Japan is gereisd, is waarschijnlijk getuige geweest van het fenomeen van straten en steden die zo veilig zijn dat 8-jarige kinderen zich vrijelijk kunnen afvragen en niemand er over na zal denken.

Pot, ontmoet ketel …


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Eerlijk gezegd is Japan al verloren na decennia van joodse pro-immigratie agitatie en de moord vorig jaar op Shinzo Abe:

Japan begint een tijdperk van ‘massale buitenlandse immigratie’

En poepland India is een van de weinige landen die daadwerkelijk beter zou kunnen worden van een complete bevolkingsvervanging. Er is geen walgelijker land dan dat.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hariprem
Hariprem
13 dagen geleden

“En poepland India is een van de weinige landen die daadwerkelijk beter zou kunnen worden van een complete bevolkingsvervanging. Er is geen walgelijker land dan dat.”

Waar komt zoveel walging vandaan, meneer? Of mevrouw?
Wel eens zelf-onderzoek gedaan?

Hoe wakker zijn de wakkeren?