VS verbieden De Bijbel en schaffen First Amendment af in nieuwe wet op aandringen van Israël

24

Het First Amendment waarborgt de vrijheid van meningsuiting.

Dat belangrijkste grondrecht van de Amerikanen is nu afgeschaft en strafbaar gesteld.

Matt Walsh:

De overgrote meerderheid van de Republikeinen heeft zojuist voor een wetsvoorstel gestemd om kritiek op de Israëlische regering strafbaar te stellen. Als het wetsvoorstel wordt aangenomen, maakt u zich schuldig aan haatzaaiende uitlatingen als u “met dubbele maatstaven meet” tegenover de regering van Israël of haar beschuldigt van genocide. Dit is eerlijk gezegd een van de meest waanzinnige stukken wetgeving die ik ooit heb gezien.

Je mag kritiek hebben op elk land ter wereld maar niet op Israël. Het geeft aan dat Israël enorm in paniek is.

The Guardian:

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft gestemd voor het aannemen van een antisemitisme-bewustzijnswet, een controversiële maatregel die wordt gesponsord door een Republikein uit New York, te midden van controverse over pro-Palestijnse protesten op universiteitscampussen in Manhattan en in de VS, terwijl de oorlog van Israël met Hamas voortduurt.

Het wetsvoorstel werd met 320 stemmen tegen 91 aangenomen, met enige steun van beide partijen.

Het wetsontwerp van Mike Lawler zal “voorzien in de overweging van een definitie van antisemitisme zoals uiteengezet door de International Holocaust Remembrance Alliance voor de handhaving van federale antidiscriminatiewetten met betrekking tot onderwijsprogramma’s of activiteiten, en voor andere doeleinden”.

Joden dringen al jaren aan op de IHRA-definitie die in principe zegt dat elke vorm van kritiek op welke actie dan ook van welke Jood dan ook een haatmisdaad is.

Wat een belachelijke aanname is.

Wat deze wet zegt is: niemand is feitelijk tegen de genocide in Gaza, ze beweren er alleen maar tegen te zijn omdat ze Joden zonder enige reden haten. Dat is eigenlijk wat ze zeggen. Die linksies die protesteren doen dat alleen maar omdat ze Palestijnen zielig vinden, die hebben zich nooit verdiept in joodse vraagstukken.

Advertisement

Niemand is ooit, op enig moment in de hele geschiedenis, tegen joden gekant “omdat ze joden zijn.” Alle oppositie tegen joden is het gevolg van joods gedrag. Van het openen van de Poorten van Toledo tot het bevorderen van massa-immigratie en de LGBTQP-agenda, en genocide; van Gaza, tot de Holodomor tot de Russische revolutie.

Er zijn vele bewonderenswaardige joodse schrijvers en denkers; Ron Unz, Gilad Atzmon, Israel Shamir, Norman Finkelstein en ga maar door.

Joden overspelen hun hand met deze wetgeving uit paniek denk ik. Ten eerste valt niet langer te ontkennen dat ze de Amerikaanse regering volledig in hun zak hebben. Ten tweede erkennen ze anti-Christelijk te zijn, terwijl ze het valse oxymoron ‘judeo-christelijk’ jarenlang opgedrongen hebben. Niemand kan dat nu nog geloven. Nu ze het Nieuwe Testament strafbaar stellen.


Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
24 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
william j
william j
14 dagen geleden

comment image
Een kleine selectie citaten uit de Talmud, de ultieme bron van joodse moraal, voor zowel gelovigen als niet-gelovige joden, illustreert in detail wat extremistische joden eigenlijk denken over niet-joden.

“ Elke Jood, die het bloed van de goddelozen (niet-Joden) morst, doet hetzelfde als een offer brengen aan God. ”
Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772

Het is belangrijk op te merken dat deze citaten verwijzen naar alle niet-joden (en niet alleen Europeanen of Europees-Amerikanen, hoewel de haat specifiek gericht is tegen die groepen), en is een indicatie van hoe extremistische joden naar alle mensen van de wereld kijken:
 
“ De joden worden mensen genoemd, maar de niet-joden zijn geen mensen. Het zijn beesten. ”
Talmud: Baba mezia, 114b 
 
“ De Akum (niet-Jood) is als een hond. Ja, de Schrift leert de hond meer te eren dan de niet-jood. ”
Ereget Raschi Erod. 22 30 
 
“ Hoewel God de niet-Jood heeft geschapen, zijn het nog steeds dieren in menselijke vorm. Het wordt niet dat een Jood door een dier wordt bediend. Daarom zal hij door dieren in menselijke vorm worden bediend. ”
Midrasch Talpioth, p. 255, Warschau 1855 
“ Een zwangere niet-jood is niet beter dan een zwanger dier. ”
Coschen hamischpat 405 
 
“ De zielen van niet-joden komen van onzuivere sprits en worden varkens genoemd. ”
Jalkut Rubeni gadol 12b 
 
“ Hoewel de niet-Jood dezelfde lichaamsstructuur heeft als de Jood, vergelijken ze met de Jood als een aap voor een mens. ”
Schene luchoth haberith, p. 250 b 

“ Als je met een heiden eet, is het hetzelfde als eten met een hond. ”
Tosapoth, Jebamoth 94b 
 
“ Als een Jood een niet-Joodse dienaar of dienstmeisje heeft die sterft, mag men geen medeleven betuigen aan de Jood. Je moet de Jood vertellen: “ God zal ‘ je verlies ’ vervangen, net alsof een van zijn ossen of ezels was gestorven ”. ”
Jore dea 377, 1 
 
“ Seksuele gemeenschap tussen heidenen is als geslachtsgemeenschap tussen dieren. ”
Talmud Sanhedrin 74b

“ Het is toegestaan om het lichaam en het leven van een heiden te nemen. ”
Sepher ikkarim III c 25 
 
“ Het is de wet om iedereen te doden die de Thora ontkent. De christenen behoren tot de ontkenners van de Thora. ”
Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5 
 
“ Een ketterse heiden die je met je eigen handen ronduit kunt doden. ”
Talmud, Abodah Zara, 4b

 

Johan
Johan
14 dagen geleden

Eeuwenoude Joodse Privileges
Zoals “pogroms” een historisch Leugenwoord is geworden, is ook de notie van joden als “eeuwige slachtoffers” dat. Zeker, in elke cultuur waar joden verbleven raakten zij gewantrouwd en gehaat en werden zij vroeg of laat – al dan niet met geweld – overal verjaagd, maar niet omdat zij “slachtoffers” waren. Integendeel, omdat zij met hun bezit, goud en samenspannende handelspraktijken de autochtone bevolkingen tot de bedelstaf brachten en zich door uitbuiting en chicanes meester maakten van hun bestaansmiddelen.

Zelfs vorsten en de adel – die aanvankelijk van de joden dachten te kunnen profiteren – kwamen door hun woeker en manipulatie zozeer in onaflosbare schulden, dat zij vreesden voor hun macht en hen, om zich daarvan te bevrijden, verjoegen.

Die verdrijvingen duurden meestal niet lang, want, als de joden hun rijkdommen al niet elders veilig hadden gesteld, konden zij meestal door eerder verkregen privileges hun bezittingen behouden of later terugkrijgen.

Omdat de wereld altijd al een roofbende was, duurde het nooit lang tot er opnieuw behoefte was aan kapitaal en middelen voor oorlogen of bescherming daartegen. Joden bezaten die en waren – omdat zij daarvan leefden – maar al te bereid ze in ruil voor toezeggingen en concessies ter beschikking te stellen. Overal waar zij verjaagd waren kwamen zij na korte of langere tijd weer terug – steeds rijker en machtiger dan tevoren.

Om misverstand te voorkomen, joden waren niet allemaal rijk, maar profileerden zich van lommerdbaas tot staatsfinancier volgens dezelfde groeps- en habituele patronen.

“Discriminatie van zielige joden door de eeuwen heen” is een gemakkelijk te weerleggen propagandaleugen. Werkelijkheid is dat joden door de eeuwen heen door hun gigantische rijkdommen koningen, keizers en pausen financierden en in hun macht hadden om bevolkingen uit te persen. Thans bezit de (zichzelf onzichtbaar houdende) joodse elite meer dan de helft van alle bezittingen op Aarde. Dat kwam niet omdat zij werden achtergesteld, maar integendeel, omdat zij door de eeuwen heen enorme privileges boven autochtone bevolkingen genoten.

Meer hier https://archive.ph/tOiWX

Hagar
Hagar
14 dagen geleden
Antwoord aan  Johan

Heel goed artikel, in het Nederlands.

Allen daarheen!

Johan
Johan
14 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

Hagar dank, ook dank aan Dissident voor de ruimte om het te plaatsen.

Hierbij het overzicht dat is opgeslagen in het archief (met veel berichten van Gawain, {helaas niet meer onder ons}). https://archive.ph/frissekijk.info

Hier wat opgeslagen is in het archief van Dinghal. https://web.archive.org/web/20210122024546/http://dinghal.com/

En hier een schakel in het volgende bericht naar de Nederlandse vertaling van de Turner dagboeken. https://nieuwekijk.wordpress.com/2023/07/01/de-turner-dagboeken-nederlandse-vertaling-in-boekvorm/

Fijn weekeind, groet Johan

Hagar
Hagar
14 dagen geleden
Antwoord aan  Johan

Dat zijn een hele hoop interessante artikels, bedankt Johan!

Hagar
Hagar
14 dagen geleden

Onze eigenste Gerolf Annemans staat op Zerohedge, met de voorspelling dat nationalisten helemaal monddood zullen worden gemaakt op het internet, en dat het Vlaams Belang zich nu gaat richten op huis-aan-huis bezoeken, om hun boodschap te verspreiden.

https://www.zerohedge.com/markets/every-conservative-party-europe-needs-prepare-mass-censorship-warns-flemish-mep

Wat gaan ze doen als die huisbezoeken ook verboden zullen worden door de zionistische terreurorganisatie EU?
Dan kunnen ze misschien hun boodschappen telepathisch verspreiden.

Hagar
Hagar
14 dagen geleden

comment image

Hagar
Hagar
14 dagen geleden

comment image

Hagar
Hagar
14 dagen geleden

Deze uitspraak is van Kevin Alfred Strom, maar men blijft hem toekennen aan Voltaire:

comment image

Johan
Johan
13 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

comment image

Man on the moon
Man on the moon
12 dagen geleden

De zionisten hebben de controle over de VS

Hagar
Hagar
11 dagen geleden

De christelijke zionisten zijn 100% zionistisch en 0% christelijk:

comment image

Hagar
Hagar
11 dagen geleden

comment image

Hagar
Hagar
11 dagen geleden

comment image

Bowa
Bowa
10 dagen geleden

Weet je wie er bang zijn geworden, de wef who en nog een paar van die strekking, het zijn allemaal joden, en zij dulden geen tegenspraak.

Hagar
Hagar
9 dagen geleden

comment image

Hagar
Hagar
9 dagen geleden

comment image

Hagar
Hagar
9 dagen geleden

comment image

Hagar
Hagar
9 dagen geleden

comment image

Hagar
Hagar
9 dagen geleden

comment image

Hagar
Hagar
9 dagen geleden

comment image

Hagar
Hagar
9 dagen geleden

comment image

Hagar
Hagar
9 dagen geleden

comment image