Entertainment

Dit verdient Yvonne Coldeweijer maandelijks met haar ‘exclusieve’ clubje

yvonne coldeweijer

Het is Yvonne Coldeweijer gelukt om flink wat geld te verdienen met haar 'exclusieve' scoops. Het bedrag blijft ook maar oplopen.

Scoops Yvonne achter betaalmuur

Yvonne Coldeweijer bleek klaar te zijn met het gratis delen van haar ‘scoopjes‘. Op Instagram deelde ze een heel verhaal over de reden voor deze keuze. “Al meer dan drie jaar heb ik elke dag juice gepost. Dit was gratis en is best vaak ontploft.” Ze gaf vervolgens aan dat haar account steeds groter is geworden. “Zelfs als je dacht dat je er niet zo heel veel mee had, dat je toch werd meegezogen in de juice. Je moest mij gewoon volgen om op de hoogte te blijven, want als je me niet volgt dan kan je niet meepraten 0p je werk bij het koffiezetapparaat.”

Dit verdient Yvonne Coldeweijer maandelijks met haar ‘exclusieve’ clubje

Ondanks het grote aantal mensen die haar ontvolgd hebben, verdient Yvonne wel een aardig bedrag. Het inschatten van de inkomsten van haar ‘exclusieve’ club is niet erg ingewikkeld. Ook RealityFBI heeft zich gewaagd aan een eenvoudige berekening. Yvonne heeft een nieuw account aangemaakt voor mensen die betalen voor de ‘juice‘. Dit Instagram-account heeft inmiddels al ruim 4 duizend volgers. Aangezien een ‘abonnement’ 9 euro per maand kost, heeft dit haar dus een aardig bedrag opgeleverd.

Het account heeft om exact te zijn 4.271 leden. Zoals RealityFBI heeft berekend, komt dit neer op ruim 38 duizend euro. Deze berekening is gebaseerd op maandabonnementen, maar er zijn ook jaarabonnementen afgesloten. Een jaarabonnement kost zo’n 90 euro, waardoor het bedrag dus ongetwijfeld nog hoger ligt dan 38 duizend. Mevrouwtje heeft dus, naar alle waarschijnlijkheid, minimaal 40 duizend euro verdiend sinds het begin van het ‘exclusieve’ clubje. Aangezien de meeste leden een maandelijks abonnement hebben, zal ze vanaf nu niet zo snel meer in geldnood komen. Hoewel er mensen zijn die het een vreemde stap vinden van Yvonne, kan men haar achteraf geen ongelijk geven. Ze deelt nog altijd hetzelfde, maar vangt er nu zo’n 40 duizend euro voor in plaats van 0 euro.

Bron: Instagram @reality_fbi

8 reacties

Jan Roos

Gelukkig verdienen wij meer met het uitmelken van onze Kevins.

natte wind

Ik wil graag het gezicht zien van deze serpent als ze haar laatste adem uitblaast.

advies

Kijk, zo kan het dus ook.
In plaats van iedere maand te bedelen om betalende leden, kunnen jullie beter bedelen om nieuwtjes en sappige roddels vanuit de Kevin achterban. Als er serieuze content ontstaat komt het geld vanzelf wel als je het handig aanpakt.
Dat gemekker over Jade Anna en die Gio begint inmiddels strontvervelend te worden

Keesie

Zegt genoeg over die achterlijke volgers van haar…

twoluckyone

En hoeveel krijgen de vrijwilligers die alle juice bij haar aandragen?

Tjerk

Man Jan dit had je ook zelf even kunnen uitrekenen. Dennis niet maar jij wel.

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR

Dennie Floris

Als ik op de extra uitzending van Roddelpraat kijk zijn er 22.000 abonnees van minimaal 5 euro per maand. Daar kun je wel wat rechtzaken mee voeren!