Robin Kiesler, directeur van Flink.
Volledig scherm
PREMIUM
Robin Kiesler, directeur van Flink. © Marco Okhuizen

Flink is nog de enige flitsbezorger: ‘Klanten boeit het het niet of bezorging binnen 10 of 30 minuten is’

Eén voor één bliezen de flitsbezorgers de aftocht: met de gewone supermarkten viel niet te concurreren. Zo leek het althans. De directeur van Flink, de enige overgebleven flitsbezorger in Nederland, denkt daar anders over. ,,Hoezo moet je drie dagen op je boodschappen van Albert Heijn wachten?”

22 reacties

  • Christine Linzel

    2 weken geleden
    Ik ben als 60 plusser ontzettend blij met Flinck en maak er regelmatig gebruik van. Binnen een overzienbare tijd heb je de boodschappen, kwaliteit is uitstekend en de bezorgers zijn buitengewoon vriendelijk!
  • angelique Kieft

    2 weken geleden
    Ik heb er een keer besteld maar dat was geen succes. Ze hebben weinig dingen die ik normaal koop en zijn duur. AH of Picnic zijn beide beter.
  • Davi van Reuler

    2 weken geleden
    Hans, heb je een brom waar die 50 procent vandaan komt ? Ben benieuwd. Dat is dus 1 op de 2 volwassenen...... best een hoog percentage. Volgens mij halen ze dat in de v.s. nog niet eens ...... ik dacht dat het u om de verkeersveiligheid ging, want dan kon ik me er nog een beetje vinden in uw stelling. Weet niet hoe het op andere plaatsen is, maar hier gaan de fietsende bezorgers veelal (niet allemaal) door rood, tegen het verkeer in waar dit niet mag , links en rechts inhalen. Bumperkleven etc
  • Jan Janssen

    2 weken geleden
    Ben van de koude oorlog generatie, beetje voorraad is niks mis mee.
  • Hans de Ridder

    2 weken geleden
    @van Velthuizen Er is heel veel goed in Nederland. Maar we hebben wel het grote probleem dat 50% van de volwassenen veel en veel te zwaar is. Dat is slecht voor de mensen in kwestie en kost de maatschappij tientallen miljarden per jaar.
  1. ‘Slome’ medewerker werd per direct op straat gezet, nu ziet hij ontslagvergoeding verdubbeld worden

    ‘Slome’ medewerker werd per direct op straat gezet, nu ziet hij ontslagver­goe­ding verdubbeld worden

    Hij deed twee tot drie maanden langer over taken dan collega’s en de helft van zijn werk niet of pas als hij er nogmaals om gevraagd werd. Een medewerker van een softwarebedrijf in Den Haag dreef zijn werkgever tot dusdanige wanhoop dat hij op staande voet werd ontslagen. Maar dat bleek onterecht. Het leidt in hoger beroep zelfs tot een verdubbeling van zijn ontslagvergoeding en een kostenplaatje van meer dan 26.500 euro voor het bedrijf.
    Den Haag
  2. Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel
    PREMIUM
    140

    Ze zijn er weer, muggen! Stekker en citronella werken niet, maar dit ‘ouderwetse’ middel wel

    Een paar lekkere dagen, en het aantal muggen lijkt meteen toe te nemen. Op Muggenradar wordt er ‘heel veel overlast’ gemeld. Niks irritanter dan die zoemende insecten in je slaapkamer, om nog maar niet te spreken over de jeuk na een beet. Voor wie rustig wil slapen, zijn talloze middelen op de markt. Maar welke zorgen nou écht voor een mugvrije nachtrust? ,,Onze lichaamsgeur is een soort kruimelspoor dat de mug volgt om ons te vinden.”