Noodweer voorbij, geen weerwaarschuwingen meer van kracht, overal code groen

MET VIDEOHet KNMI heeft code geel beëindigd. De weerwaarschuwing gold voor Limburg, Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Flevoland. Het weerinstituut meldde in de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.30 uur dat overal in Nederland code groen geldt. Ook zijn er geen weerwaarschuwingen meer van kracht.

  1. Vrijstaand huis kost Willem 757 euro per maand, volgens huurcommissie moet dat 303 euro zijn
    PREMIUM

    Vrijstaand huis kost Willem 757 euro per maand, volgens huurcommis­sie moet dat 303 euro zijn

    Al bijna veertig jaar woont Willem Groendijk (67) in een vrijstaand, kapitaal pand in een van de duurste straten van Rotterdam. Om er te wonen betaalt hij ‘slechts’ 757 euro per maand, maar dat bedrag moet volgens de huurcommissie flink omlaag. De villa is met de jaren verzakt en staat ontzettend scheef. Een huur van 303 euro per maand zou daarom beter passen. De verhuurder is het daar absoluut niet mee eens.
    Rotterdam
  2. Voorbijganger legt crimineel netwerk in autodiefstal bloot: vier Nederlanders wacht uitlevering aan België

    Voorbijgan­ger legt crimineel netwerk in autodief­stal bloot: vier Nederlan­ders wacht uitleve­ring aan België

    De Toyota’s stonden in België al klaar om verscheept te worden naar Afrika, tot een ‘opmerkzame passant’ de boel niet vertrouwde. Nadat de politie op de zaak dook werd een criminele organisatie in autodiefstallen in België en Nederland opgerold. Het leidde vorige week tot vier arrestaties van Nederlandse twintigers in Den Haag. Het Belgische OM heeft om hun uitlevering gevraagd.
    Den Haag
  3. ‘Mooie Bram’ verdiende meer dan 100.000 euro met oplichtingstrucs, slachtoffers bleven met schaamte achter

    ‘Mooie Bram’ verdiende meer dan 100.000 euro met oplichting­strucs, slachtof­fers bleven met schaamte achter

    ‘Valentino Grimaldi’ deed zich voor als welvarend zakenman met een autobedrijf en horlogehandel, maar bleek in werkelijkheid een geraffineerde en ervaren oplichter. De 60-jarige ‘Mooie Bram’ die zelfs deed alsof hij een liefdesrelatie had, verdiende meer dan 100.000 euro. Het aantal schadevergoedingen dat hij nu moet betalen loopt rap op. Voor het zich voordoen als Valentino en onder meer acht oplichtingszaken, kreeg hij woensdag een celstraf van 348 dagen opgelegd.
    Den Haag