Entertainment

Floris Wyers stopt wederom met FundaFun: ‘Minder dan 10k views’

Na slechts acht weken is Floris Wyers opnieuw gestopt met FundaFun. Onze 'amice' heeft gisteren geen video online gezet. De kijkcijfers zullen hem ook bepaald niet motiveren...

Floris Wyers maakt ruzie met RoddelPraat-kijker

Zoals men weet, is Floris Wyers een enorme fan van een drankje op zijn tijd. Al gelden die laatste woorden niet voor onze ‘amice’, hij zuipt namelijk elke dag alsof het zijn laatste dag is. Een dronken Floris heeft in het verleden al prachtige beelden opgeleverd, maar naast het mooie beeldmateriaal, blijkt hij redelijk agressief te worden als de alcohol niet zo lekker valt. Hij zoekt namelijk regelmatig ruzie met mensen in de ‘commands’, omdat meneertje niet tegen wat kritische reacties kan.

Iemand reageerde iets wat grappig bedoeld was, maar Floris zag er de humor niet van in. ‘Foendafun, altijd weer lachen met die b-makelaar’, werd er gereageerd. ‘Neem jij nou nog maar lekker anoniem een dikke vette cornetto..!’ Zoals te verwachten was, kreeg Floris een reactie. ‘Ach ome Floor niet zo zuur. Neem nog wat Colombiaans marcheerpoeder.’ Gelijk legt die kakker het verband met RoddelPraat. ‘Ach Jezus een bipolaire Roddelpraat kijker, dat verklaart alles, sterkte.’

Floris Wyers stopt wederom met FundaFun: ‘Minder dan 10k views’

In het verleden is Floris al eerder gestopt geweest met het kansloze FundaFun, maar hij lijkt nu opnieuw de stekker uit de opnames te hebben getrokken. Er is geen nieuwe aflevering online gekomen, bovendien heeft hij niks gecommuniceerd met zijn volgertjes. Normaal gesproken komt er elke woensdag een video online van ‘amice’ Floor, maar dit is nu dus uitgebleven.

Er kan dus – naar alle waarschijnlijkheid –  geconcludeerd worden dat Florisje weer eens te weinig motivatie had voor dat klote programma. Met de bizar lage kijkcijfers dat FundaFun heeft, is het niet onlogisch dat hij hier zwaar gedemotiveerd van wordt. Hoewel de eerste vier afleveringen sinds zijn ‘terugkeer’ net iets meer dan 10k kijkers trok, hebben de laatste vier afleveringen niet eens de 10k views behaald.

22 reacties

Papa Bellinga

Een goede tip floris ga vloggen met je nichtjes film ze onder de douche in een zwembad

Floris Wyers

Ik zit WEEEER lekker aan de poppers jongens !!!!

Floris Wyers

Het geld van mama voor het huren van de apparatuur was op. Mama heeft gezegd dat de geldkraan pas weer open gaat als ik 3 dagen lang niet in m’n broek poep.

Trudy

De reageerders op de RP-site zijn over het algemeen geen winnaars zeg!
De comments kunnen weer uit.

Enzo dr0l

Myron is bevallen !! Komt dat zien komt dat zien

Scooby Doo

Als ze Floris nu eens uit Fundafun kicken dan…

Floris Wyers

Jullie kramen wel veel onzin over mij uit heren

Floris Wyers (de echte)

Where is my wife ???

Martin

Hoi Trudy, Jij ook hier ?

99cent

Trudy wat voor werk doet//deed je moer

Zoef de Haas

Ik ben blij dat jullie alleen de kop laten zien en niet de bips, want anders ben ik 2 minuten aan het scrollen.

Opa Norma

hij moet zich gaan specializeren in de spotgoedkope royale bejaardenflats , die kosten niks, maar daar zit een addertje onder, namelijk service kosten voor sabrages

Gorden Joling

Misschien moet hij de eerste nicht vlogger worden. Gewoon geheel op zijn Floris, maar dan geen huizen of auto’s, maar darkrooms en andere “hot”spots. Gewoon lekker uit die kast komen ome Floor en daar je verdienmodel van maken.

Floris W

Ik wil voor 1 keer mijn kant van het verhaal doen en daarmee is de kous af . Het is een laffe streek van Les aangezien hij op dinsdag wou opnemen , en iedereen weet dat ik dan altijd een visje eet bij mijn moeder . Dit viel niet te combineren aangezien er te weinig tijd overbleef voor een magnifieke sabrage en dat was nou juist de kracht en grandeur die foendafun tot een groot succes had gemaakt.

teek it easy

Er zit een teek op zijn neus, daar gaan sommige mensen van flippen.

Speksavers

Vuurwerkbrillen nu 2 voor de prijs van 1. Maak de blits net als dhr. Roos en Wyers.

florie bij roddelpraat fan

floris moet terugkomen. lekker ruziemaken met jan! ik vind het de mooiste afleveringen!

Floris Wyers

Ga eens werken stelletje luie uitkeringstrekkers hier.

Floris Wyers

Het is FoendaFoen..

Floris Wyers

Ik zoek een huis met een grote tuin. Iets waar je eventueel een coca plantage kan beginnen. voor eigen gebruik is dit gedoogd toch? (Ik vraag dit voor een vriend)

Natnek

A|DSpatiënt

Gordon

Ey niet aan Rp komen he Florisje. Je bent een c garnituur bn’er own up to it! Je programma’s zijn ruk en zonder Rp had niemand ooit van je gehoord. Nou nu tijd voor de comments met een cornetto erbij.