Entertainment

Jaimie Vaes krijgt volle laag: ‘Snap wel dat Lil’ Kleine is weggegaan’

Hoewel de relatie tussen Jaimie Vaes en Lil' Kleine al tijden over is, ontvangt ze nog altijd reacties die over het rappertje gaan. Erg positief zijn ze niet en Jaimie kan het niet laten om toch even te reageren.

Zware taak als alleenstaande moeder

Het leven als alleenstaande moeder blijkt voor Jaimie Vaes erg zwaar te zijn. Die junk heeft waarschijnlijk te weinig tijd over voor haar ‘werkzaamheden’ in de nachtclubs. “Ik merk dat ik in een periode van mijn leven zit dat ik ’t allemaal best pittig vind.”

Bovendien geeft Jaimie Vaes aan dat haar leven niet altijd een groot feest is. “Mensen zien mij en denken dat het allemaal glitz en glam is, maar ik heb ook momenten dat de dagen wat grijzer zijn, dat ik het emotioneel zwaar heb met Lío en ’s nachts in mijn bed lig te huilen, omdat ik het even allemaal niet meer overzie”, aldus de junk. Hoewel ze ‘fijne’ mensen in haar omgeving heeft, onderschat men hoe zwaar haar leventje daadwerkelijk is.

Jaimie Vaes krijgt volle laag: ‘Snap wel dat Lil’ Kleine is weggegaan’

Tegenwoordig plaatst Jaimie ‘day in the life‘-video’s op Instagram. In deze video’s kan men – logischerwijs – zien wat zij meemaakt op een dag. In de betreffende video laat ze voornamelijk zien dat ze druk is met haar werk en haar zoontje. Hoewel ze toch bekend staat als een ‘feestbeest’, kiest ze er nu voor om een andere kant van zichzelf te laten zien.

Dat grietje staat natuurlijk voornamelijk bekend als ‘de ex van’. De relatie tussen Jaimie en Lil’ Kleine mag dan ondertussen al geruime tijd klaar zijn, er zijn nog altijd mensen die haar graag aan die tijd herinneren. ‘Snap wel dat Lil’ kleine niet meer bij haar is’, reageert iemand onder de video. Gelukkig laat die junk zich uit de tent lokken en reageert ze op deze ‘command’. ‘Wat fijn dat jij dat snapt Stijn. Echt super fijn :)’, aldus Jaimie.

10 reacties

Jaimie Vaes

Kwak kwak kwak !
Ja witte kwak in je anjer

Lil Kleine

Het spijt me, ik wil je terug lieve schat!

Scooby Doo

De tik van de autodeur is nog steeds goed op deze foto te zien. Net boven de haargrens zie je nog steeds ingedrukt Range Rover staan.

Grumpy

Mensen moeien te veel, maar met een reden!

Jaap Knasterhuis

Wat zou toch de opmerking geweest zijn die zij heeft gemaakt tegen dat friemeltje voordat hij haar liet zien hoe ‘n Range Rover deur werkt?

Onderkin van the Bradge

Ik vind lil kleine al een ontzettend walgelijke gozer…
maar deze eendenkop kan beter terug de vijver in.
Rond het jacht seizoen ergens.

3e Onderkin van the Bradge

Mag deze eendenbek eindelijk terug de vijver in?
Het liefst rond het jachtseizoen?

2de onderkin van the Bradge

Kwik kwek kwakkie

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR

Kleine Puddingbuks

Hoe kan Jaimie Vaes nou een volle laag krijgen van Lil kleine zijn puddingbuks.
Komen hoogstens wat spetters uit.