Entertainment

Katja Schuurman maakt wel een hele bijzondere switch: ‘Heel leuk!’

Katja Schuurman gaat een ander pad bewandelen, maar of dit nu wel zo goed bij haar past?

Voetsporen van Thijs Römer

Katja Schuurman neemt, net zoals haar ex-partner Thijs Römer, afstand van het acteren. Erg verstandig. Aangezien Thijs aan het flikflooien was met minderjarige meisjes, die dezelfde leeftijd hebben als hun dochter Sammie. Heeft hij een maand vast moeten zitten, dus wees op je hoede op het internet, anders kun je zo maar een paar ongevraagde tips van die smeerlap ontvangen.

Katja blijkt dus ook net zo gek te zijn als Thijs, zij vindt dat hij ‘geen mensen heeft vermoord’ en gewoon een tweede kans hoor te krijgen. Wij vinden dat niet, dus Katja hoeft wat ons betreft ook niet meer op de buis. Gelukkig ziet Katja dat zelf ook in, dus heeft ze besloten om een switch te maken in haar carrière.

Katja Schuurman maakt wel een hele bijzondere switch: ‘Heel leuk!’

Ze komt namelijk met een lingerielijn, best gek voor iemand die dat liever niet draagt. Onlangs liet mevrouw namelijk weten dat ze het jammer vindt dat de voorgevel van de vrouw nog altijd een ‘no-go’ zijn. Daarom besloot ze ze zelf dus maar te delen. ‘En ja, ook zonder bh inderdaad’, schreef ze erbij. Ze plaatste haar voorgevel zonder ook maar iets te blurren. ‘Omdat het absurd is dat we de meest vreselijke beelden wél mogen zien, maar een vrouwelijke voorgevel niet.’ Maar inmiddels denkt ze daar dus anders over, gewoon bedekken die handel.

“Wij zijn met iets héél leuks bezig”, schrijft Katja op haar Instagram verhaal. “Samen met Elise ontwerp ik op dit moment een gezamenlijke lingerielijn!”

Tot slot laat ze weten dat je al heel snel een mooie set in huis kan hebben. “We lanceren die volgende maand al.” Succes ermee, misschien heeft Thijs wel wat tips over het design gegeven vanuit de gevangenis.

Beeld: Instagram @katjaschuurman

7 reacties

Sammie

Pa je $nikkel ruikt naar p0ep !

Waar zijnde fotooos??

Foto’s??
Wat een gemiste kans Roddelpraat!!
Beweren dat er fotos van de voorgevel van Katja zijn zonder een bh.
Dus als altijd:
Roddelpraat slaat de plank weer mis

Rob Jetsers

Stop cancelculture! Hartstikke leuk Katja!

calve knoflooksaus

kids of opa floris, gewoon lekker nouken zoals anouk altijd heeft gedaan, wit of suart alles nouken nouky nouky nouky, op naar de essence van geur en smaak in de bakkes

Harde Harry

Als Katja de handstand doet kun je in haar stappen en een marathon zaklopen.

Joop Kotshoop

Leuk idee … gewoon doen!

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR