Entertainment

Flirt Rapper Boef met Monica Geuze?: ‘Is gewoon mijn schatje’

In eerste instantie leek Rapper Boef opmerkelijke berichten te sturen naar Monica Geuze, maar hij ontkent zelf dat dit account van hem is.

Boef haalt uit naar Dennis Schouten

Enkele weken terug was het YouTube-kanaal van RoddelPraat voor korte tijd gehackt. Ook verschillende platformen deelde het nieuws dat er een hack gaande was. Rapper Boef vond het een goed moment om een ‘grapje’ te maken in de reacties. ‘Was niet zo moeilijk, het wachtwoord was: minderjarig’, reageerde hij. Uiteraard doelde hij hier op Dennis Schouten, gelukkig zijn er nog vrienden van de show die het opnamen voor de Tukker. ‘Je reageert wel snel, hè. Wat hebben ze je aangedaan?’, aldus Ramin Rezai.

Naast Ramin waren er ook nog andere mensen die in het vuur sprongen voor Dennis. ‘Dennis heeft je pijn gedaan met die uitzending hè.’ Er reageren dus kennelijk ook nog mensen onder berichten bij hiphop-accounts die niet de kant kiezen voor een artiest. Hoewel Dennis niet de meest favoriete persoon is binnen het hiphop-wereldje, blijkt dus niet iedereen Boef zijn kant te kiezen.

Flirt Rapper Boef met Monica Geuze?: ‘Is gewoon mijn schatje’

De afgelopen uren is er heel wat ophef ontstaan op TikTok. Rapper Boef zou namelijk onder een video van Monica Geuze gereageerd hebben met nogal frappante woorden. ‘Ewa, is gewoon mijn schatje.’ Ook gaf het account aan dat hij Monica graag wil zien. ‘Ik mis je Monica’. Het leek op voorhand al redelijk ongeloofwaardig, want hij kan haar natuurlijk ook een privébericht sturen.

Normaal gesproken komen zulke reacties van een persoon die zich voordoet als een ander, uiteindelijk heeft Boef aangegeven dat dit ook nu het geval is. Ondanks het geverifieerde account met 1,6 miljoen volgers schijnt het dus om een neppe Boef te gaan. Ook staat er in de bio van het account een link naar een Telegram-groep. Waarschijnlijk gaat het hier dus om een internetoplichtertje…

Beeld: Instagram @boef

8 reacties

Rapper foef

Ik doe alsof,het liefst wordt ik keihard in mijn geiten oog geπeukt door een lekkere tata $nikkel !

Neef van Boef

Een nep account met 1,5 m volgers? hahahaha Boef volgt zijn afkomst, volk van liegen en bedriegen. Hoop dat hij snel weer ophoepelt naar Frankrijk of beter terug naar Algerije.

vraagje

Bestaat er überhaupt een echte Boef?

99cent

Vol blaffen die griet

Opa Norma

hijsssss sjleggggth

Aan 99cent

Het enige dat jij kan, is in een I<ut blaffen, want je pIassertje komt al jaren niet meer omhoog.

calve knoflooksaus

hoe weet jij dat stoere suare rapper 99 cent, van de gevangenis ofzo

Natnek

Stinkmar0kkaan.