Columns

Jan Roos: PowNed naar dieptepunt met Dolf Jansen

jan roos column

Kan PowNed nog dieper door de ondergrens zakken was het eerste dat in mij opkwam nadat ik Rutger Castricum een klimaatalarmistisch programma zag maken. Toen hadden we al een ‘Marokkanen zijn hele leuke mensen’ documentaire gehad en een ‘meer vrouwen aan de top’ podcast. Alles waar de eens zo rebelse rechtse omroep voor stond zijn ze nu tegen of andersom.

Jan Roos: PowNed naar dieptepunt met Dolf Jansen

Dominique Weesie (walgelijke man) die op televisie verkondigt dat ie tegen Zwarte Piet is. Ik heb me doodgelachen. Hij wilde namelijk, toen ik er nog werkte, een maand lang het programma PowNews als Zwarte Pieten maken, omdat hij faliekant tegen het afschaffen was. Een draai van 180 graden is meer dan normaal bij de club. Want PowNed had niks met geleuter over het klimaat of vrouwen aan de top. Het was een rechts populistische omroep die wars was van alle politiek correcte onzin van de NPO. Nu zijn ze onderdeel van de rest. Het is om je dood te schamen, al denk ik dat Weesie en Castricum niet weten wat dat is of hoe dat moet. Maar het kan dus nog wel erger.

Jan Roos: “Het is om je dood te schamen, al denk ik dat Weesie en Castricum niet weten wat dat is of hoe dat moet.”

Niemand minder dan Dolf Jansen gaat een programma voor PowNed presenteren. Dolf Jansen, het uitgemergelde gezicht van alles wat Dominque ooit haatte. Dolf Jansen, de extreem-linkse anti-populist. En het erge is nog, het is op hun initiatief. “Dit was een idee van de producent en PowNed wilde mij voor de presentatie. En dan blijkt het op NPO 1 te zijn, een hele mooie plek, op een mooie tijd. Dat het voor PowNed is maakt me helemaal niets uit, ze hebben me volledige vrijheid gegeven”, aldus Dolf. Wat een afgang.

15 reacties

L.Koeiepiem

Powned verdwijnt op die manier ; Dolf is niet meer populair …

Camelion

De hele wereld verandert. Knies niet, maar verander mee!

Slimme vent

Hoe dom kan je zijn om werkelijk te geloven dat er een ideologie achter powned zat?
Rechtse jongens waren gewoon jaloers op de rest van de NPO graaiers en wilde graag meedoen. Dus ze passen zich gewoon langzaam aan om te kunnen blijven graaien.

Ex Dolf Jansen fan

Nooit geweten dat hij ook bij de nsb club zit,ik vond het altijd gewoon een hele aantrekkelijke ‘man’ vooral die ratten ogen en die slangen kop !

A.dolf jansen

Het zit em in de naam,de linkse fascist !

Floris Wyers

Wat ze vergeten zijn om te vermelden is dat ik ook mee zal gaan doen en elke aflevering open met een sabrage!

Jan Roos

Dolf is back ik ga kijken !!!

Sukkels

Powned was niets meer dan een nieuw verdienmodel voor Weesie en Castricum.
Door tegendraadsheid hebben ze zich in het publieke omroepsbestel gewurmd.
En nu ze er zitten verrraden ze de leden aan wie ze hun omroep te danken hebben.

Wel knap gedaan.

Smegmakoning

Je kan er veel over zeggen, maar PowNed haalt wel lijken uit de kast. Dat het alleen in de vorm van Dolf Jansen moet zijn, is dan wel weer een beetje jammer.

de Rutgerstichting

het gaat erom dat wij in wezen altijd rechtse socialisten zijn, zeg maar van het harde werk en het creatieve werk ook , als je er maar alles aan doet om aan het werk te blijven

Opa Norma

links is mager trav voor mocros in bos en bij gloryhole , hij laats pruik vergeten haha

Natnek

Hahahahahahaha wat zijn zij diep afgegleden zeg!

Pietje Puk

Kijkt nog iemand naar die speed snuivende mongool?

M.E.T. Hadon

Dolf ziet er uit als een hyperactieve heroïne-junk en zo praat hij ook. Cancellen a.u.b.

Dominiek Weezie

Dit magere mannetje ziet er altijd zo ontiegelijk onverzorgt en ongezond uit. Gore tandjes, domme bril die niet staat, raar haarkleurtje. En allemaal maar de hippe linkse klimaat activist uithangen. Om als zijn EX vriendjes lekker savonds zitten te smoren, hij stiekem elke 2 weken het vliegtuig op en neer neemt naar en van meerdere huizen. Dit keer locatie Ierland.