'Gimenez transferdoel voor Premier League-club waar hij laatst al op tribune zat'

'Gimenez transferdoel voor Premier League-club waar hij laatst al op tribune zat'

2 mei - 11:03 Laatste update: 11:09
83

Santiago Gimenez wordt door Tottenham Hotspur gezien als een 'realistisch transferdoelwit' voor komende zomer. De Mexicaan werd onlangs al op de tribune gezien en volgens The Telegraph was dit dus niet toevallig.

De Engelse krant noemt Gimenez in een rijtje van transferdoelwitten voor Tottenham Hotspur. De andere twee spelers zijn Conor Gallagher (Chelsea) en Lloyd Kelly (Bournemouth). Of alle drie deze spelers gehaald kunnen worden, hangt af van de Champions League-kwalificatie van Spurs. De Engelsen hebben een plan voor als ze vijfde eindigen, de plek waar ze nu staan, en een plan voor als ze vierde worden. Met twee wedstrijden en zeven punten meer staat daar nu Aston Villa. Die plek geeft recht op de Champions League.

Wedden

Meer odds

De komst van Gimenez lijkt ook nog eens af te hangen van Timo Werner. De Duitser werd dit seizoen gehuurd van RB Leipzig, maar door een blessure is hij al terug naar Duitsland. Tottenham Hotspur kan Werner voor een kleine zeventien miljoen euro definitief overnemen, maar de Engelse club weet nog niet of ze dit zullen doen. De Duitser is ook een optie op de flanken, maar hij zou ook een concurrent van Gimenez in de spits kunnen worden.

Gimenez wakkerde afgelopen weekend de transfergeruchten zelf aan, toen hij een filmpje stuurde vanaf de tribune van Tottenham Hotspur. De Mexicaan was aanwezig bij de North London Derby tegen Arsenal, samen met zijn vader en zaakwaarnemer. Het is niet bekend of dit een tripje voor plezier was, of om te praten met de clubleiding. In een eerder stadium werden ook Juventus, Atlético Madrid en RB Leipzig aan Gimenez gelinkt. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)