Entertainment

Beelden: de nieuwe schoondochter van Sylvie Meis

Sylvie Meis heeft een nieuwe schoondochter, haar zoon, de 17-jarige Damián van der Vaart deelt op Instagram een foto samen met zijn nieuwe vriendin.

Damián van der Vaart vriendin

Damián van der Vaart woonde voor voetbal bij zijn vader in Denemarken. Daar had hij eerst een relatie met de Deense Laerke, waarmee hij jaren lang gelukkig was. Inmiddels woont Damián bij zijn opa en oma in Heemskerk, want het ventje speelt nu bij jong Ajax. Hij zit dus in ieder geval niet stil.

Damián deelde regelmatig foto’s van Laerke op Instagram en het meisje kwam ook regelmatig voorbij op de Instagram van Sylvie. Zij noemde haar schoondochter destijds zelfs haar ‘kiddo’. Rafael van der Vaart, de vader van Damián, sprak ook enthousiast over het vriendinnetje van zijn zoon. “Ze zien elkaar dagelijks, zo dol zijn ze op elkaar. Dan zijn ze bij mij thuis en zie ik ze zo genieten. Als vader wil je niets liever”, liet hij vorig jaar weten aan de Privé.

Maar tijdens de feestdagen gingen er al geruchten dat het over en uit was tussen de twee. Damián bracht de feestdagen met zijn vader en Estavana Polman door, maar Laerke was er niet bij. Kort daarvoor verwijderde Damián alle foto’s met Laerke van zijn Instagram. Inmiddels heeft ook Laerke de foto’s verwijderd.

Schoondochter Sylvie Meis

Damián deelt een foto waarop hij met zijn vriendin voor de spiegel staat. Zijn nieuwe vriendin, Romy Gentile, geeft hem een kus op de wang. De twee gaan al langere tijd met elkaar. In de Instagram hoogtepunten van de twee deelde ze al foto’s waarop te zien is dat ze al regelmatig langs de zijlijn stond om Damian aan te moedigen.

Beeld: Instagram @damianvandervaart

Zij was ook wat sneller met het posten van foto’s van haar en Damián. Zij deelde vijf weken geleden deze foto op Instagram:

View post on Instagram
 

 

9 reacties

Bonkie

Lijken wel twee potten ,die gast lijkt op een wijf !

Bruce wie

Ik weet het niet hoor,maar dat ventje ziet er oosters uit , volgens mij heeft Sylvie sheiss zich laten vol kitten door een bamibal !

Official Peter G

Heeft hij met zijn hoofd tussen de tramdeur gezeten ?

99 cent

Als die net als ze moer is zal deze relatie 2 weken duren

Natnek

Niet doen kerel!
Wacht nog minimaal 5-6 jaar voordat jij een relatie aangaat. Focus je nu op jouw carrière en laat vrouwen links liggen. Zij leiden alleen maar af en laten jou vallen wanneer het niet goed met jou gaat.

Bobbi Eden

Daaaaaar moet een piemel in
Daar moet een piemel in
Daar moet een piemel in.
Daaaaaaaaar moet een enz. Enz.

adriaan

haal die schmink van je gezicht
je bent bassie niet

echt mooie vrouwen dragen geen makeup, misschien als ze 60 zijn maar niet 17

Opa Norma

zoon nog chineser dan moeder

Estevana P.

Oke, eerlijk is eerlijk. Die Sylvie (miss Alabastine) ziet er best goed uit voor iemand van 61. Schijnt wel ernstig uitgelubberd te zijn op de plek waar de benen samen komen, en nu bezig is met het volmaken van haar derde SOA_stempelkaart.