Trainerskandidaat Feyenoord reageert glashelder op geruchten: 'Speelt nog niks'

Trainerskandidaat Feyenoord reageert glashelder op geruchten: 'Speelt nog niks'

1 mei - 20:22
42

Giovanni van Bronckhorst is nog niet gepolst door Feyenoord om de nieuwe coach te worden. De trainer had vroeger succes met de club, maar hij twijfelt over een nieuwe periode. Tafelgenoot Jan Boskamp gelooft niets van die twijfels van Van Bronckhorst en weer zeker dat de oud-coach sowieso terug gaat als hij gevraagd wordt.

"Het is natuurlijk logisch dat de mensen aan je denken, maar er speelt op dit moment nog niks", reageert Van Bronckhorst op de vraag over Feyenoord. "Ik heb natuurlijk een geweldige tijd gehad bij Feyenoord, vier jaar als assistent en daarna vier jaar als hoofdcoach. Ik heb mooie momenten gehad en die koester ik ook. Dat zijn wel dingen waar je over na gaat denken als ze met de vraag zouden komen."

Wedden

Meer odds

Van Bronckhorst geeft daarbij zijn tijd in Schotland als voorbeeld. "Bij Rangers ben ik natuurlijk als speler geweest en als trainer daarna. Alleen daar ben ik toch wel op een manier weggegaan die ik niet leuk vond en dat zijn ook dingen waar je aan denkt. Feyenoord is natuurlijk wel de club van mijn hart."

Boskamp is het niet eens met Van Bronckhorst en vindt dat hij 'niet zo moet zeiken'. "Als Feyenoord naar hem toekomt, dan doet hij het honderd procent. Hij twijfelt helemaal niet, dat moet hij hier natuurlijk zeggen." Boskamp wijst een rol als assistent naast Van Bronckhorst in ieder geval af. "Nee, dan kan ik niet meer schelden."