Entertainment

Ali B maakt zijn comeback met een belangrijk statement: ‘Whoops!’

Na drie jaar staat er weer bagger muziek op de Spotify van Ali B, is dit zijn manier om langzaam zijn comeback te maken?

Ali B maakt zijn comeback met een belangrijk statement: ‘Whoops!’

Ali B heeft na lange tijd weer van zich laten horen en dat heeft die op een hele opmerkelijke manier gedaan. Na drie jaar is er weer een single van hem verschenen op zijn Spotify-account. Zijn ‘nieuwe single’ heet ‘Whoops!’, als het viespeukje denkt met een ‘whoops’ van de beschuldigingen van verkrachting af te komen, dan is het nog leger in zijn bovenkamer dan dat we al dachten.

Wel gek is dat zijn naam erbij stond als tekstschrijver, maar het nummer Engels is, Ali spreekt al amper Nederlands, dus Engels zit er al helemaal niet in. Ook is de smeerlap (gelukkig) helemaal niet te horen in het nummer. Maar gek genoeg staat het wel op zijn Spotify. “Dat is misschien een foutje van de streamingdienst geweest”, zegt Evert Santegoeds in de uitzending van Shownieuws. Zij zoeken uit hoe dit zit.

Shownieuws heeft daarom met zijn manager, en zijn, hoe kan het ook, vrouw Breghje, gesproken. “Zij zegt dat ze Spotify erop aan gaat spreken en dat het verwijderd wordt, en dat hij er niks mee te maken heeft. We hebben gevraagd of er nieuwe muziek aankomt, maar ze zegt dat er niks op de planning staat.” Het is in ieder geval een heel vaag verhaal.

Ali B rechtszaak

Ali B kan nu nog even genieten van het leventje in Dubai, waar die staat te feesten met de meest kansloze mensen van deze hele samenleving. Want in juni is het zo ver, dan mag die krentenbol voorkomen bij de rechter in Haarlem. De meest domme rapper van Nederland wordt verdacht van zedenfeiten met drie vrouwen. Die zouden zijn gepleegd tussen 2014 en 2018 in Heiloo, Amsterdam en in Marokko, meneertje kon zijn handjes namelijk niet thuis houden. Eén daarvan is gerelateerd aan het tv-programma The Voice.

 

19 reacties

P L I E N

Zes kratjes met BAVERIAANTJES en nog steeds is mijn dorst niet gestild.
Het is 22°Celsius en de vette ribben liggen al een uur in het groene ei te smoren dat het een lieve lust is en steeds maar weer moet ik opstaan en naar de koelkast lopen om een nieuw flesje ijskoud Baverianenbier te gaan halen en dan dat hele klere-eind weer terug.
Nou had ik de vorige keer gedacht bij mezelf van nou. Dan neem ik er gewoon twee mee. Eentje voor onderweg en ééntje met de dop erop om al dat opdrinkbier dan buiten verder te consumeren – of liever gezegd consuminderen want met twee slokken zijn die flesjes al half leeg dus het wordt wel steeds minder inderdaad.
Maar toen had ik de flessenopener/doppenwipper binnen op de zwart marmeren aanrechtblad laten liggen dus toen dacht ik bij mezelf van Dat maakt niet uit. Dan tos ik die dop eraf met het randje van de tuintafel en toen heb ik met een ferme klap de aluminium lijst van die tafel afgedamd en ook tevens tegelijkertijd een half rondje uit het kunstof mica tafelblad gehakt dus dat was een eens maar nooit meer actie.
Oke.
Voor zover de verslaggeving bij de mensen waar de dingen nog wel goed gaan en waar niks te klagen valt.
Proost allemaal.
Op de gezondheid van Koningin Maxima en de kinderen

Melvin Brock

Een artikel van niks, jullie gaan achter uit mannen

Vieze Paultje

Ik sluit mij aan bij Melvin Brok
De verhalen van zatte Plien zijn interessanter

99cent

Scoop. Jutta is weg van die vieze Paul die binnenkort tot puin wordt geslagen door Mike tyson

Dennis s

Ali B weg er mee

Daaris Dedeur

Oppleuruh met die P L I E N en dit soort bout artikelen

bokser

Het is maar te hopen dat er binnenkort niet iemands vuist ook niet ineens “Whoops” doet als die Ali B op straat tegenkomt.

Dondo

Wat boeit mij dit taltloze isiootjew

Regilio fri(tuur)

Ali b. Vuist πeuken !
In zijn vieze couscous aπus !

famke houd van swoarte piem louise

Positief positief
nu mag ik misschien eindelijk iets van de opbrengsten van only fans
zelf houden .

Cees Bever

Zes blauwe kratjes Bavaria is de rode draad van Roddelpraat.
Ga zo door Plien. Ik weet dat jij okk je best doet.

Scooby Doo

En mag hij tijdens de zittingsdagen ook zijn huisdieren, een schaap, geit en kippen meenemen?

Ga je mee brommers kiek’n

Hij draagt nog steeds die ouwe Rolex yaght master afschuwelijke klok haha gaat financieel niet zo best hè Ali Bouali.

Spekpeter

Ik denk dat dit hopeloze menneke de PVV meer stemmen oplevert dan wie dan ook … zeker als ie in Hilversum gerehabiliteerd wordt 😉

LekkereTrekBek

Petje af, broekje uit….zweep erover!

Natnek

Vieze mar0kanen zijn vies.

Pascale

Laat Ali B met rust

Floris W.

Ik verheug me al op de housetour in de PI!

Beatrix

Blijft een opdringerig ventje, met z’n B muziek