Oud-presdent Trump gisteren bij het verlaten van de rechtbank in New York.
Volledig scherm
Oud-presdent Trump gisteren bij het verlaten van de rechtbank in New York. © AP

Donald Trump presenteert nieuwe koers voor tweede termijn: hij was te aardig, en dat gaat veranderen

Donald Trump moet eerst nog wel worden gekozen als volgende president van de Verenigde Staten, maar zijn plannen heeft hij al klaarliggen. De voormalige president deed ze deels uit de doeken in een interview met het Amerikaanse blad Time. ,,Als Europa niet betaalt aan de verdediging van Oekraïne, waarom zouden wij dat dan doen?”

75 reacties

  • maarten boot

    2 weken geleden
    Prachtige kerel die Trump
  • glj antonissen

    2 weken geleden
    ??? dat er nog Amerikanen in deze man geloven ?
  • R van Hees

    2 weken geleden
    In de VS kan het altijd nog gekker. Een wetsovertreder mogelijk weer president. Gelukkig zit er een oceaan tussen de VS en de EU.
  • Marco Polderman

    2 weken geleden
    Er is geen hoop meer voor Amerika. Biden is te oud en te oubollig, Trump is een ongeleide oplichter, hét voorbeeld van de Amerikaanse hebberigheid. Amerika heeft vergelijkbare problemen als Nederland (welk westers land niet), het grote verschil is de oeroude wet waarin staat dat ze een wapen mogen dragen. Ze schieten elkaar kapot omdat ze het niet met elkaar eens zijn, op de basisschool al. Amerika heeft ook zóveel schulden, dat het land feitelijk van de banken is.
  • J. Diepeveen

    2 weken geleden
    UIterst triest dat het land (wat zich de bakermat van de democratie noemt) enkel presidentskandidaten als Trump en Biden kan voorbrengen. Vaststaat dat de Amerikaanse kiezer ook nu weer moet kiezen voor de minst slechte.
  1. Onbekende genitale huidziekte zorgt voor pijn bij seks en altijd jeuk: ‘Niet onderzocht kan kanker ontstaan’
    PREMIUM

    Onbekende genitale huidziekte zorgt voor pijn bij seks en altijd jeuk: ‘Niet onderzocht kan kanker ontstaan’

    Jeuk, pijn en soms vervorming en vernauwing van de geslachtsdelen. Jaarlijks krijgen enkele honderden mensen de diagnose lichen sclerosus (LS), een chronische ontsteking van de huid, vooral in het genitale gebied. Onbehandelde LS kan leiden tot kanker aan de penis of vulva. Een dermatoloog en gynaecoloog leggen uit hoe je lichen sclerosus behandelt, twee vrouwen vertellen hoe het is om LS te hebben. ,,Je kunt bijna nergens anders aan denken dan aan je vulva’’