Entertainment

Selma Omari zet prijzige woning te koop: ‘Wil weg uit Rotterdam’

Selma Omari heeft recent haar appartement in Rotterdam te koop gezet. Ze schijnt van plan te zijn om in Amsterdam te gaan wonen.

Dochter alleen opvoeden

Blijkbaar is Selma Omari van mening dat het een goed idee is om een kind volledig zonder vader op te laten groeien. Hoewel ze eerst niks kwijt wilde over de vader van haar kind, heeft ze uiteindelijk toch een boekje opengedaan. “Ik heb hem in het buitenland ontmoet. Waar precies weet ik niet meer. Maar het klikte gewoon heel goed. Van het één kwam het ander. En toen kwam de baby.” Ze gaf aan dat ze de vader wel op de hoogte blijft houden over hun kind. “Ik hou de vader wel op de hoogte. Ik vind het als persoon belangrijk om hem op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen en alles wat om de kleine gaat.”

Als haar gevraagd wordt waarom ze deze keuze heeft gemaakt, blijkt dat ze zeer egoïstisch gehandeld heeft. “Ik ging er in eerste instantie al vanuit van: oké, ik ga dit alleen doen. Als ik daar al vanuit ga dan kan ik ook nooit teleurgesteld raken als dat alsnog de uitkomst is. Dus het is eigenlijk een beetje preventief voor mijn eigen gevoelens.”

Selma Omari zet prijzige woning te koop: ‘Wil weg uit Rotterdam’

Kennelijk voelt Selma zich niet meer prettig in de havenstad, en is ze van plan om in Amsterdam te gaan wonen. Hoewel ze in haar vlogs heeft aangegeven dat ze naar de hoofdstad wil gaan, is ook Engeland een optie. Als we de verhalen moeten geloven woont de vader van haar kind namelijk in Engeland, maar ze gaf eerder dus aan dat ze het kind ‘alleen’ wil opvoeden. Een verhuizing naar Engeland is dus niet erg realistisch, maar met Selma weet je het maar nooit… Het is RealityFBI opgevallen dat de woning van Selma in Rotterdam momenteel te koop staat. Voor het appartement met uitzicht op de Erasmusbrug, vraagt ze maar liefst 1,1 miljoen euro.

Beeld: Funda Beeld: Funda

13 reacties

Peter

Ja wie wil er niet weg uit rotterdam
die stad is echt verpest met ||egers en moslims.

Theo de Grote (28cm)

Deze is zeer geschikt voor aπale penetratie

Natnek

Een kind is geen accessoire, l0mpe k*t.

Dave

Heerlijk mijn Shalom buks in haar halal aπus !

Leslie de Ruiter

Zet er dan een Foenda linkje bij, helaas kan ik dit niet dan komt de reactie hier niet.
Voor de geinteresseerde, google op Houtlaan 319, Rotterdam en je vindt dit prachtige appartement op Foenda.

Jade van Vleet

Gio, als je dit appartement koopt dan wil ik je nog een 3de kans geven.

Famke Halsema

Kom aub naar Amsterdam, wij kunnen wat meer diversiteit gebruiken!

Mat

Ik ben geboren en getogen in rdam , 8Jaar geleden ‘gevlucht’omdat heel rdam is verziekt door snorren en theedoeken.

Scooby Doo

In St. Willebrord hebben ze nog een paar kamers leeg staan. Over een paar maandjes kan je het betrekken als de sleuteloverdracht heeft plaats gevonden. Vereisten is wel blond haar, goed voorkomen qua voorgevel, en een IQ lager dan 60. En de meest gestelde eis, vooral veel dom doen voor een vlogcamera en je moet flink kunnen manipuleren.

Brandweer Sam

Niemand die het zakje om de brandmelder is opgevallen? Wat rookt Selma allemaal in het bijzijn van haar kroost?

wendy

maar het huis staat niet op haar naam ?

Opa Norma

erg mooie lokatie om haram mense van af die balkon van haarrrr te gooien

Jesse

Ze is helemaal geen eigenaar van dat appartement, ze huurt het. Het zal niet uit luxe zijn dat ze weg gaat. Kost haar waarschijnlijk 2400 per maand.