Columns

Jan Roos: Nu is Anouk opeens ook al een racist

jan roos column

Als er iets vervelend is aan de woke-beweging is het wel dat zij bepalen welke woorden je moet gebruiken. Ja, moeten. Want er is sprake van dwang. Als je het immers niet doet, ben je in hun ogen fout en dat betekent dat je het stempel fobisch krijgt. Dus als ik een man, die zegt vrouw te zijn, een man noem ben ik transfobisch. Terwijl ik feitelijk gewoon gelijk heb en ik geen enkele fobie heb.

Jan Roos: Nu is Anouk opeens ook al een racist

Dat is ook wel het mooie aan dat stempel fobisch. Een fobie is een aangeboren en op niets gebaseerde angst voor iets. Dus als ik een man, die zegt een vrouw te zijn, man noem, heb ik opeens last van een afwijking. Dat is hoe het gaat. Alles dat normaal is is abnormaal en andersom. Zo ook mensen met een geestelijke afwijking die zichzelf they/them noemen. Oftewel non-binair. Voorheen was zo iemand schizofreen. Nu is ie heel normaal en moet ik een persoon aanspreken alsof het meerdere personen betreft. Je raadt het al, als ik dat niet doe, ben ik fobisch. Dus ik ben gek als ik een mafkees niet aanspreek zoals hij/zij/het/hen/hullie/zullie wensen.

Jan Roos: “Nu is ie heel normaal en moet ik een persoon aanspreken alsof het meerdere personen betreft.”

Met genders en geaardheden wordt gehusseld alsof het niets is. Je mag en kan alles zijn en eisen dat mensen je aanspreken zoals jij wenst. Zoals altijd is ras ook iets bij woke. Daar zijn ze continu mee bezig. Ik vind dat al ruiken naar racisme, maar goed. Nu is het zo dat mijn huidskleur van term is veranderd. Niet met mijn goedkeuring, maar onder dwang. Ik was blank en nu ben ik wit. De mainstream media hebben dat natuurlijk met veel plezier overgenomen. Die staan namelijk altijd aan de verkeerde kant. Maar het blijft vreemd dat mijn huidskleur een naamsverandering heeft doorgemaakt omdat een bepaalde ideologie vindt dat de eerdere term, blank, te onschuldig was voor mijn kleur. Dat kan je nogal racistisch noemen. Als je de discussie bekijkt nadat zangeres Anouk rapper Ronnie Flex een n*kker noemt, terwijl hij zichzelf en haar ook een n*kker noemde in een liedje gaat dat op identieke wijze als bij genders. Hij mag wel iets dat zij niet mag vanwege haar huidskleur. Is het nou niet juist de basis van discriminatie dat de een meer mag dan de ander op basis van de hoeveelheid pigment in je huid.

12 reacties

Floris W.

Ik ben opzoek naar jonge mannen om mee te cruisen, zwart, wit of paars maakt mij niet uit. Ben bijna iedere avond te vinden op de MOP A15 nabij Nijmegen. Zie ik je snel? Je kunt mij herkennen aan mijn Birò met PureLuxe wrap!

Mr Nightlife

het ergste is natuurlijk dat we niet langer in een democratie leven
nederland heeft gestemd voor minder moslims
maar ze zijn er nog steeds en er komen nog steeds iedere dag nieuwe bij

Kale Kees

Ik vind het woord πeger ook stigmatiserend, wat is er mis met zw@rte

Ben de Baas

Het enige wat die oerwoud bewoners willen is: bl0wen rappen en dikke naive wijven bevruchten.

Liedjes uit de oude doos

” zeven kleine πegertjes op een rij,. Eentje duwde we voor de trein, toen waren het nog maar zes. Zes kleine πegertjes op een rij,. Eentje verkochten we voor een knaak, toen waren het nog vijf,. Vijf kleine πegertjes op een rij,…..

Maffe eddy

Ik heb laatst nog een vrouw van achteren gewokte, ze heeft zeven dagen wijdbeens over straat gelopen.

Burgerzaken almere

Bij nadere inspectie van de afkomst van d.h.r. Ronnel zelf is gebleken dat hij van moluks/ Surinaamse en Nederlandse afkomst is. Omdat geen van die landen behoren tot het continent Afrika is besloten om met onmiddellijke omgang zijn N-woord pas af te nemen. Daarnaast is gebleken dat Anouk voldoende Afrikaans DNA rectaal heeft ingebracht waardoor zij wel recht heeft op haar N-woord Pas. Deze kan ze bij het plaatselijk gemeente loket afhalen.

Gino

Mensen die alles en iedereen zomaar racist noemen ,moeten eens goed in de spiegel kijken en inzien dat ze door een kapotte lens kijken zonder zelf reflectie ,dat zijn de echte ‘ racisten’ als dat word nog enige kracht heeft.

Marco

De vraag is,wie profiteert hier van als alles en iedereen tegen elkaar is ipv met elkaar en een sterke vuist zouden kunnen maken tegen de machthebbers,die niet het beste met ons voor hebben.

Doopkaars

Anouk heeft te veel andere dingen aan haar hoofd om een racist te zijn.Op nr. 1 staat opgevuld worden met een 23+.

Spekpeter

Dit is precies het probleem met woke …

Natnek

De multiculturele maatschappij is de grootste fout die het Westen ooit heeft begaan en zal aan de basis staan van onze, helaas onafwendbare, ondergang.