Entertainment

Artiest ziet af van optreden in voorprogramma Anouk: ‘Kan er niet achter staan’

Het is geen handige opmerking van Anouk geweest, het lijkt haar niet veel te schelen, maar toch wordt er langzaam afstand van haar genomen.

Flink onder vuur

Ronnie Flex is niet blij met het contract wat hij bij de platenmaatschappij Top Notch heeft getekend en dat deelt hij allemaal via social media. Vervolgens heeft het rappertje een ‘disstrack’ gemaakt, waarin hij zegt dat Anouk op ene Koen de Koning lijkt, hier was die zuurpruim absoluut niet blij mee en besloot hem het N-woord te noemen.

Sinds een aantal dagen staat Anouk flink onder vuur, heel Nederland kotst haar uit en er wordt langzaam afstand van haar genomen. De geruchten gaan al dat haar band afscheid van haar heeft genomen en ze nu hard op zoek is naar nieuwe muzikanten.

Artiest ziet af van optreden in voorprogramma Anouk: ‘Kan er niet achter staan’

Ook heeft rapper Sor besloten af te zien van zijn optreden. De rapper was van plan om op 31 mei en 1 juni in het voorprogramma van Anouk op te treden met een orkest van trans violisten. Dat leek hem wel een goed idee, Anouk plaatste namelijk een tekst die door velen als transfoob werden ervaren. In februari plaatste ze een hele onsmakelijke foto van haar ongesteldheid op Threads waarbij ze schreef: “Je pipi eraf hakken, maakt je geen vrouw. Maar dit wel. Word ik nu gecanceld?”

Maar ook voor dit artiestje was deze opmerking de druppel, dus niet alleen omdat ze het N-woord gebruikte. “Twee keer achter elkaar groepen kwetste zonder repercussies. Daar kan ik niet achter staan.”

De artiest liet eerder op Instagram weten zijn optredens in het voorprogramma van Anouk te hebben afgezegd “for obvious reasons”. Hij bevestigde aan het ANP dat hij hiermee inderdaad verwees naar opmerkingen van Anouk op sociale media waarin zij het N-woord gebruikte.

11 reacties

Kale Kees

Dat heb je met dat πegervolk,. Willen zo weinig mogelijk doen, de hele dag bl0wen en dikke naive wijven bevruchten.

Ex van Anouk

Het is de grootste n*gg*r ho.er die er rond loopt

99 cent

Het is kees de koning en geen koen .wat een afgang
Stop maar met me 5 euro’s het is afgelopen met roddelpraat

Rene Batsma

Als ik donateur was geweest, dan had ik nu gestopt.

Vieze Kareltje

Stop met berichten over: h0m0 kinderen, luie πegers en aandachts ho.er. we willen meer foto’s over de kwarktassen van de vrouw en dochter van jan

Plofkip

Niemand kent sor. Hij heeft alleen zichzelf hiermee

Nelis

Dat er serieus mensen zijn die doneren voor al het geleverde puin afgelopen anderhalf jaar hahaha

21 procent van de kijkers

Wij eisen meer vrouwen geweld tijdens de uitzendingen.

Burgerzaken Almere

Bij nadere inspectie van de afkomst van d.h.r. Ronnel zelf is gebleken dat hij van moluks/ Surinaamse en Nederlandse afkomst is. Omdat geen van die landen behoren tot het continent Afrika is besloten om met onmiddellijke omgang zijn N-woord pas af te nemen. Daarnaast is gebleken dat Anouk voldoende Afrikaans DNA rectaal heeft ingebracht waardoor zij wel recht heeft op haar N-woord Pas. Deze kan ze bij het plaatselijk gemeente loket afhalen.

Natnek

Die nibba’s beginnen wel erg veel praatjes te krijgen.
Op de boot terug naar donker Afrika is het devies.

bassie

WTF is dat voor een kortharige verlepte graftak.
Toen anouk 17 was kon je er nog enigzins je banaan recht mee krijgen, en je zak erin legen. jammer. youtube dan maar