Entertainment

Koen van Heest over zoon familie Bellinga: ‘Hij is bijzonder arrogant’

Bankzitter Koen van Heest geeft in een video zijn ongezouten mening over de zoon van de familie Bellinga. Hij schijnt hem een arrogant joch te vinden.

Zoon Bellinga’s is metroman

Enkele weken geleden deelde de familie Bellinga een bijzonder oninteressante video. In deze video gingen ze veelgestelde vragen van hun kijkers beantwoorden. Aangezien de oudste zoon zich altijd als een poot gedraagt, kon een vraag over zijn geaardheid niet uitblijven. “Ik vind dit wel een hele mooie. Ik val wel op meisjes, maar ik ben wel anders dan een ‘normale’ jongen. Ik ben namelijk erg verzorgelijk (?). Ik ben niet echt iemand die van voetbal houd, ook houd ik er niet van om vies te worden. Ik wil fris en fruitig de dag doorgaan”, aldus de zoon. Even later geeft hij aan, net als zijn vader, een metroman te zijn. “Ik val wel gewoon op meisjes, maar dan wel anders.”

Koen van Heest over zoon familie Bellinga: ‘Hij is bijzonder arrogant’

De familie Bellinga komt ondertussen dermate vaak voor op iedereen zijn TikTok-tijdlijn, dat ook Koen van Heest de video’s van de ‘metroman’ gezien heeft. In een video van de Bankzitters geeft hij dan ook zijn ongezouten mening over de zoon van de Bellinga’s. Wanneer Bankzitter Matthy weer een irritant geluidje inzet, slaat Koen daar direct op aan. Het zijn namelijk vervelende geluidjes van het ‘metromannetje’. “Dit kind is bijzonder arrogant”, aldus Koen. Het ironische is dat hij zelf ook niet bepaald bekend staat om zijn nederigheid. “Het feit dat ik dat zeg, zegt genoeg”, aldus de ‘arrogante’ Koen zelf.

Maar in deze situatie kan men Koen niet anders dan gelijk geven, want wat een irritant joch is die zoon. Kereltje heeft een aardige grootheidswaanzin door de klote vlogs van zijn aandachtvragende oudertjes. Hopelijk kunnen deze kinderen nog gered worden van deze bizarre mensen…

Watch on YouTube

19 reacties

Wim de Jong

Is er nog nieuwe over dat πeger zaad doordrenkte ho.ertje van een Famke Louise.

Kale kees

Dat jong is nog meer poot dan Floris

Past00r Hendrix de eerste

De heer wordt altijd een beetje verdrietig van mannen die zich als een wijf gedragen.

Opa Gerrit

Die gozer is een h0m0,.. echte mannen drinken een pilsje terwijl ze hun vrouw volledig dubbel vouwen in bed. En stompen ogen dicht van bijdehante πegers die weigeren om in de plantage te werken als het warm is.

sterre de transgender

scoooooooooooooop

mensen ik word moslim

Paus Franciscus

H0m0 zijn is gelukkig een ziekte,. Gaat vanzelf over.

Floris

Jaja dames en heren ! Ik ben weer lekker h0erig van de poppers !!

Wouter Boeve

Wat een naar jongetje isdat toch, ik scheld normaal niet met kkr, maar wat een kânqûr kind is dit

Orgas Mus

Koen is ook een vreemde vogel

Official Peter G

Leuke familie de bangalinga’s binnenkort komen ook vloggen op onze top campings mark en ruud zijn vaste kijkers net als parkmanager Andre

Papa Bellinga

Koen is gewoon boos dat hij niet mag meedoen aan onze nieuwe film en dat floris wyers wel bij ons een house tour doet en peter gillis ons dik betaald om in zijn park te zwemmen nu snel weer verder met de opnames voor onze film in een grote circus tent in slagharen

Floris W.

Ik ben opzoek naar jonge mannen om mee te cruisen. Ben bijna iedere avond te vinden op de MOP A15 nabij Nijmegen. Zie ik je snel? Je kunt mij herkennen aan mijn Birò met PureLuxe wrap!

Patricia P...

alle kinderen zijn wat asexueel en dus metro

Thijs Römer

Lekker ventje wel ,ik ben mijn horizon aan het verbreden,dus sta voor alles open.
8==© O

Natnek

Koen is een A|DSpatiënt.

plofkip

heeft dat jongetje nu al herpes? kijk die lip dan!

Harde Harry

Het schelden/verwensen met k*nker is het allerlaagste wat er is en zou ik nooit doen.

Maar wat dit gezin betreft maak ik graag een uitzondering.

Luan belinga

Nou ik vind ik ook dat ik anders ben maar mag het niet zeggen van mama want dan komt er geen geld meer binnen

Pa Bellinga

Zelfs mijn zoon heeft zin om Dennis eens goed via de artiesteningang te laten merken wat ie mist in zijn leven