Entertainment

Gio Latooy te veel met Lynn Hermanussen: ‘Ook een eigen leven nodig’

De kijkers van Gio Latooy verwachten dat hij opnieuw te snel gaat met zijn nieuwe vriendin. Hij is elke dag met Lynn Hermanussen, maar dat is in het verleden niet de meest verstandige keuze gebleken...

Gio Latooy te veel met Lynn Hermanussen: ‘Ook een eigen leven nodig’

Het liefdesleven van Gio valt ondertussen redelijk lachwekkend te noemen. Die vent zegt bij elke relatie die slecht begint te lopen dat hij meer tijd voor zichzelf had moeten nemen, maar achteraf is dat vaak te laat. Ook aan het einde van de relatie met Jade Anna van Vliet gaf hij dit aan. Hij lijkt dus niet echt te leren van zijn fouten.

Het valt zijn volgertjes nu dan ook op dat hij elke dag met Lynn is, terwijl hij als ervaringsdeskundige onderhand weet waar dat bij hem op uitdraait. ‘Jammer dat het tegenwoordig enkel Lynn voor, en Lynn na is. Net zwaan-kleef-aan. Waar jij gaat, is zij ook. Een mens heeft ook een eigen leven nodig. Zowel jij als zij’, aldus een ‘bezorgde’ kijker. Iemand anders in de ‘commands’ beaamt deze opmerking. ‘Precies. Dit onvolwassen gedrag gaat ze uiteindelijk ook opbreken.’

Gedaalde kijkcijfers

Hoewel hij zelf doet alsof er vrij weinig aan de hand is, zal meneertje zich achter de schermen toch wel zorgen maken. De kijkcijfers op zijn vlogs zijn de laatste tijd niet wat het ooit geweest is. Tegenwoordig haalt hij zo’n 100 duizend weergaven, terwijl dit aantal eerst ruim twee keer zo hoog was. Hij reageerde er zelf best luchtig op. ‘Je kan niet pieken zonder dalen.’

Ondertussen wordt steeds duidelijker waar dit verval vandaan komt. Zijn kijkers blijken namelijk helemaal klaar te zijn met de simpele vlogs van de laatste tijd. Hij filmt voornamelijk in de auto en onderneemt vrij weinig, waardoor de amusementswaarde ook keldert. ‘Maatje je vlogs zijn echt minder geworden, je zit alleen in de auto voor de rest doe je niks? Ga je nog wat doen of was dit het?’, aldus iemand in de ‘commands’.

15 reacties

Kale Kees

Geef ze nog een paar weken, dan is het over. Hij heeft dan een nieuwe (nog dommere) meid gevonden die bekend wil worden. En zij een nog rijkere l*l.

∆nusvocht

Wat betaald Gio jullie nou om hier elke dag een item over deze kogelvis te plaatsen?

Mr Nightlife

Een artikel over weer dezelfde joetoeppert … iedereen wist het

Herhalingsfactor50

Gooi er een Koen , Jade , Andre jr en een gillis artikel in voor 12en , dan kunnen jullie de middag vrij nemen .

Thijs Römer

Ik vind de belinga’s leuker

Nico de Haan

Laatst was ik in een discotheek nabij Rotterdam en daar was lyn ook (zonder gio) geloof me die werd door elke gozer dubbel gevouwen op twee lege kratten bier in het lege kratten hok achter de koelcel. De rij voor de fust opslag was langer dat voor het toilet. Was wel teleurgesteld ik was nummer 61 die avond, weinig romantiek, gewoon recht toe recht aan, maar wel lekker zonder rubbertje, dat dan weer wel.

Chefkok Gerard

Lynn heeft een voorliefde voor de Ghanese paling, ze verorberd velen tegelijkertijd

RJ

Lynn is een ho.er

Wim de Jong

De muts van Lynn ruikt naar πegers

Scooby Doo

Mooi dat de piek steeds lager ligt dan de voorgaande piek. Op naar de nul. Straks ruimte genoeg om elke halve dag van kamer te wisselen om daar een week te janken als het uit is. Zijn huisje daarna verkopen, terug naar Rotterdam en daarna als onbekende verder te leven met een simpele baan, als Gio dat laatste aankan. Want ja, Gio kan totaal niets. Een onderontwikkeld persoontje.

Natje

Als zij niet zo h.o.e.r was en hij niet zo rijk dan hadden ze elkaar nooit ontmoet.

Jade Anna

Ik vind het zo verschrikkelijk dat mensen zoals Lynn op mannen vallen alleen voor het geld.

Haagse joop

Ik heb Lynn ooit eens ontmoet op een feestje, en we hebben in de schuur s*x gehad. Ik was behoorlijk aangeschoten en was zo g*il als een Ghanese berggeit. Ik had het vermoeden dat Lynn dat ook was. Terug denkend was dat misschien niet het geval, want we moesten haar met vier man vast houden. Was misschien niet chique maar het is uiteindelijk met veel gedoe wel gelukt.

Manon Bergsma

@haagse Joop,. Gatverdamne heb je dat arme kind nu verkr@cht smeerlap.

Haagse joop

Jup, best day ever.