112-nieuws: Steekincident in Amersfoort blijkt huishoudelijk ongelukje | Camper rijdt tegen tunneltje

Provincie Utrecht - In dit bericht houden we je op de hoogte van het 112-nieuws in de provincie Utrecht. Het is een overzicht van onder meer ongelukken, branden, misdrijven, files en storingen in de regio van woensdag 1 mei.

21.55 uur: Steekincident in Amersfoort blijkt huishoudelijk ongelukje

Verwarring bij het asielzoekerscentrum aan de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort vanavond. Rond 21.20 uur werd een melding gedaan van een steekincident. Meerdere politieagenten kwamen daarop naar het centrum toe. Eenmaal ter plekke bleek het niet om een steekincident te gaan, maar om een persoon die zichzelf had gesneden bij het openen van een blik. De persoon raakte daarbij gewond. Volgens een politiewoordvoerder kwam de melding over het steekincident niet goed binnen in de meldkamer vanwege een taalbarrière.
© AS Media

15.45 uur: Camper rijdt tegen tunneltje aan

Bij een tunneltje tussen de Ariënslaan en Park Voorveldse Polder in Utrecht ging het vanmiddag mis. Een bestuurder van een camper probeerde onder de tunnel door te rijden, maar de camper was te hoog en knalde tegen de tunnel aan. Dat schrijft de Utrechtse politie op Instagram. De schade aan de camper was zo groot, dat de camper afgeschreven is. Een bergingsbedrijf heeft de camper weggevoerd.
Bij deze tunnel gaat het wel vaker is. Zo reed vorig jaar nog een bestuurder van een bezorgauto van Albert Heijn zich vast in de tunnel.
© Politie

14.55 uur: Kat uit brandend huis gered

In Amersfoort is vanmiddag brand uitgebroken in een woning aan het Parelvisserspad. De oorzaak was een probleem in de meterkast. De brandweer kon de brand snel blussen en wist daarbij een kat uit het huis te redden.

06.30 uur: Onweer in Utrecht

Heftig onweer vannacht rond 02.00 uur boven de stad Utrecht. Op X delen mensen beelden van de bliksem en van hevige regenval. Ook zou de bliksem op sommige plekken zijn ingeslagen. Over eventuele schade is nog niks bekend.

06.00 uur: Brandweerwagen in de berm

Een brandweerauto met container is gisteravond van de weg geraakt op de smalle Graaf Floris V weg in Hollandsche Rading. De wagen zou vanwege werkzaamheden omgereden hebben, maar kwam rond 20.30 uur in problemen toen er een tegenligger aankwam. Bij het passeren raakte de brandweerauto in de berm. Er zouden twee bergingswagens nodig zijn geweest om de auto weer op de weg te krijgen. Dat lukte rond middernacht.
© Caspar Huurdeman
Lees hier het 112-nieuws van gisteren.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.