Entertainment

Beelden: Roxy Dekker en Koen van Heest hadden korte nacht

koen van heest roxy dekker

Dat Roxy Dekker en Koen van Heest samen zijn, daar is nu geen ontkennen meer aan. Nu werden ze samen gespot, met wel hele kleine oogjes.

Beelden: Roxy Dekker en Koen van Heest hadden korte nacht

Roxy Dekker en Koen van Heest hebben een hele wilde nacht gehad, dat is van hun gezichten af te lezen. Ze waren gespot op de Nieuwmarkt terwijl ze de Albert Heijn samen uitlopen. “Kanus ouwe”, zegt Roxy, terwijl een verstrooide Koen achter haar aan loopt. Wat ze in dat ventje ziet, dat is überhaupt nog maar de vraag.

Aan welke verboden middelen ze de avond ervoor hebben gezeten is ook maar de vraag, de twee zien er echt niet best uit. Zorgwekkend bijna. Ze hebben in ieder geval samen geslapen, waarschijnlijk was er van slapen weinig sprake.

View post on TikTok

Aandacht te kort

Dat ze een relatie hebben, dat is nu echt wel duidelijk. Waarom ze het nog steeds ontkennen? Waarschijnlijk omdat ze de aandacht heerlijk vinden. Ze geven namelijk graag hints, vooral Roxy wil er geen geheim van maken dat de twee wat hebben. Koen zal zich namelijk wel schamen voor het leeftijdsverschil dat ze hebben, aangezien zijn vrienden het ook echt niet vinden kunnen. En hij altijd een hele grote mond had over de relatie van Jade Anna van Vliet en Gio Latooy.

Het lijkt er dus op dat hij nog twijfelt over de relatie, dat werd ook wel duidelijk op de Instagram Story van Roxy waarop ze twee beertjes die tegen elkaar aan zaten postte, met de caption ‘Could be us but u playing’. Roxy wil graag dus.

Maar voor een beetje extra aandacht postte ze afgelopen weekend toch maar een foto waarop ze met haar handen een hartje maakt en die bij een foto van die vreselijke Koen houdt. Roxy Dekker bevestigt de relatie met Koen van Heest dus echt. Die meid is ook lekker kinderachtig bezig, daar zal de veel oudere Koen ook wel gauw klaar mee zijn.

10 reacties

Plofkip

Wie zijn deze mensen?

Leraar Nederlands

Wat een bizar slecht geschreven stuk!

Scooby Doo

Ik zag een onverzorgde zwerver met een AH tassie de deur uitlopen.

niggah

echt super leuk

Wim

Wat een enorme scoop !! Twee mensen die een relatie hebben en samen slapen ! Wie zijn dit trouwens?

99 cent

Mij dag kan niet meer stuk nu ik weet dat deze verschrikkelijke lelijke jonge man en mooie dame heeft uitgewoond. Er is hoop voor mij

Wat een slecht bericht laat hun lekker

Baron van Löther tot Steyvenroede

Koen is de nieuwe Roxydekker.

Natnek

A|DSpatiënt.

Jan Boos

gemiddelde RP topic tegenwoordig:
Gio en Lynn
Koen en Roxy
Jade Annaaaa

En wat doet onze grote vriendin Yvonne nou weer
Nog een rondje Andre Hazes om vervolgens weer te gaan doen
Gio en Lynn
Koen en Roxy
Jade Annaaaa

Saai tegenwoordig dus focus je eens op andere dingen