Entertainment

Beelden: André Hazes krijgt klap op zijn hoofd van zoontje

andre hazes rachel hazes

André Hazes deelt een wel heel opmerkelijk filmpje op zijn Instagram-verhaal. Zijn zoontje slaat hem namelijk uit het niets op zijn hoofd.

Verzoening André Hazes en Roxeanne Hazes

Hoewel de hele familie Hazes altijd in de clinch ligt, staan broer en zus weer in contact met elkaar. Na lang proberen van André Hazes zijn kant, is het uiteindelijk gelukt en zijn de twee nog altijd bezig hun band te herstellen. “We doen het heel rustig aan en we zijn niet iedere dag bij elkaar voor een kop koffie, maar het gaat goed”, aldus broer André. Ook Roxeanne Hazes vertelde blij te zijn met het contact. “Ik ben superblij dat wij elkaar weer spreken en zien. We hebben in principe nooit een probleem met elkaar gehad, dus ik ben gewoon heel erg blij dat hij weer in mijn leven is.”

Het is overigens nog maar de vraag hoelang het contact goed blijft. Die hele familie staat namelijk garant voor drama na drama. Voor hun kinderen is het wel fijn dat hun ouders de strijdbijl begraven hebben. “Mijn zoontje is echt een loyaal kindje en André is een leuke oom.”

Beelden: André Hazes krijgt klap op zijn hoofd van zoontje

In een video die André deelt vanaf een zonnige vakantiebestemming valt te zien hoe zijn zoontje hem slaat op zijn hoofd. Blijkbaar vindt hij het redelijk grappig dat hij een klap krijgt van zijn eigen zoon. Het lijkt in eerste instantie nog op een massage, maar dat verandert dus redelijk snel. “Vindt u het lekker?”, zoon Dré. “Superlekker”, antwoordt vader André. “En het is ook nog eens heel goedkoop”, zegt Dré. Na de klap begint André spontaan te lachen. ‘Blijf kijken voor vier weken huisarrest’, schreef hij erbij. Meneertje zegt dit wel, maar in de video lijkt hij niet erg onder de indruk van de klap, hij zal het wel gewend zijn…

6 reacties

Klaze Deykow

het werd eens tijd, deze man heeft in zijn leven veel te weinig klappen gekregen.

Jhon

Penis koker

Arie rekker

Aub geen items meer hier over deze familie.
Alvast bedankt.

Natnek

Kermisvolk.

L.Koeiepiem

Hij begint in te zien hoe kansloos z’n leven is met zo’n vader …

david de kabouter

Andre er staat hier nog een aanzienlijke rekening van jou open.