Entertainment

Anouk reageert op kritiek na racistische opmerking: ‘Ik haat mensen niet’

Anouk laat na alle ophef met een niets zeggend bericht van zich horen op Instagram

Racistische uitspraak Anouk

Nadat de kansloze zangeres Anouk, Ronnie Flex na zijn ‘disstrack’ het ‘N-woord’ heeft genoemd, is er veel ophef, maar daar lijkt mevrouw zich helemaal niks van aan te trekken. Inmiddels heeft ze met een vage tekst gereageerd.

In de disstrack van Ronnie Flex rapt hij dat ene Kees de Koning veel op Anouk lijkt. Dat schoot blijkbaar bij die chagrijnige zangeres in het verkeerde keelgat en mevrouwtje besloot gelijk racistisch aan te vallen, want waarom ook niet, hè?

Vervolgens plaatste ze een fragment waarin Ronnie verwees naar de zangeres: “Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk. Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed.” Anouk voegde aan de disstrack een ouder fragment toe, waar je de rapper hoorde zeggen dat hij juist wil samenwerken met haar.

‘Crying over spilled milk. Happy kings day little cryin’ broke b*tch ni***h. Greetings from your old happy rich b*tch ni***h’, schreef ze er vervolgens bij.

Anouk reageert op kritiek na racistische opmerking: ‘Ik haat mensen niet’

Inmiddels wordt ze door iedereen uitgekotst, want die vrouw wordt met de dag gekker. Daar heeft ze duidelijk wat van mee gekregen, maar toch lijkt het haar weinig te interesseren, wel had ze haar tekst maar aangepast. ‘Crying over spilled milk. Happy kings day, little cryin’ broke b*tch. Greetings from your old happy Rich b*tch’, werd de tekst. Ze zette ook maar gauw de reacties uit.

Inmiddels heeft ze op haar Instagram verhaal een tekst geplaatst waar je niks mee kan: “Ik haat mensen niet, wat ze ook zeggen of doen. Haat is een emotie die ik niet toelaat tot mijn lichaam of verstand”, begint Anouk haar bericht in het Engels op Threads. “De mensen die al zochten naar een manier om tegen mij te zijn en die mijn goede vibes niet snappen, zal ik in overweging nemen.”

 

Post by @anouk
View on Threads

 

19 reacties

Joost

Artiesten als Anouk zouden boven die inferieure wannabe-rappertjes moeten staan en er dus helemaal niet op moeten reageren!

Silhouet van de Norm

Hadden ze bij Ronnie Flex niet al op het kinderdagverblijf in de gaten dat hij een paar zekeringetjes miste?
Zo een geestelijk gehandicapte hoort dus een leven lang begeleiding te krijgen anders gaat het fout. Zoals nu. En Anouk is daar dus de dupe van.

Radbout

Netjes van Anouk dat ze zo cool reageert.

Ton

Anouk for President

Drillrapster Sterre

Eat jor tjikken n*ggahz

Willem Barentz

Als Jandino Asporaat gaat emigreren naar Bonaire dan zou hij Ronnie Flex best mee kunnen nemen als zijn aangenomen zoon.

Dildo van Opzeeland

Vanaf 23+ staat bij Anouk de deur altijd open (letterlijk).

Umberto Tan

Ik zou Anouk nog wel is een lesje willen leren.

Kale Kees

Helemaal gelijk @ariedebeuker het is inderdaad allemaal de schuld van de j0den.

Joost de Vries

Het is en blijft een ge.il πeger ho.ertje

Meur scheur

Volgende is een klimaat opmerking van Anouk , dan heeft ze alles gehad.
Alles om in de aandacht te komen.

Thomas

Ik wil een Baveriaantje en snel!

Minou

Waarom mogen zwarte mensen het N woord gebruiken (ook tegen blanken) maar blanken niet terug. Als Ronnie niet begonnen was, had Anouk het niet terug gedaan ‍♀️

L.Koeiepiem

Ik begin haar steeds leuker te vinden …

Verschrikkelijke Bukkake

Zaadvragend?

99 cent

Anouk moet de nieuwe burgemeester van Rotterdam worden

Natnek

Dus wanneer een n|gger het zegt vindt iedereen het ok, maar wanneer anouk het terug zegt is de wereld te klein?
N|ggers zijn echt kansloos en d0m blijkt maar weer.

Christelijke transgender moslim

Ze zal wel in gesprek met ze gaan in de Bijlmer net als dat ze dat deed toen ze mij transgender vrienden had beledigt. Inshallah komt alles goed ,Amen

NiggaNiggaNigga

Anouk kan altijd nog aan de gang bij de BBC, want daar houdt ze wel van