Entertainment

Lie Meurs onthult toekomstplannen met Gers Pardoel: ‘Niet snel comfortabel’

lie meurs gers pardoel

Lie Meurs en Gers Pardoel zijn nog maar korte tijd samen, maar maken al grote toekomstplannen bekend.

Lie Meurs onthult toekomstplannen met Gers Pardoel: ‘Niet snel comfortabel

Kort geleden lag Gers Pardoel nog in een vechtscheiding met zijn ex en nu gaat die samenwonen met zo’n kansloze Temptation Island deelneemster, als het niet erg genoeg kan heeft die ordinaire meid ook nog eens mee gedaan aan Ex on the Beach.

Gers Pardoel en zijn ex hadden zo’n dertien jaar lang een relatie en hebben samen twee kinderen gekregen. Ze hebben na de scheiding meerdere malen de rechtbank moeten bezoeken. ‘Waarin beschuldigingen lagen van huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging.’ Klinkt als een leuke man dus.

Liers Meurs mag blij zijn dat ze met zo’n verleden alsnog een kans krijgt van Gers Pardoel. Terwijl ze kort geleden pas bekend maakte samen te zijn, zitten ze zelfs al te kijken naar een woning.

Normaal is alleen Gers Pardoel interessant, maar nu mocht mevrouw ook een keer een interviewtje afleggen. Zo vertelde ze in een video van Realitea dat ze ‘het heel leuk hebben samen’. “Ik ben niet snel comfortabel bij iemand, dat duurt bij mij heel lang. Maar ik was eigenlijk nooit raar of ongemakkelijk.”

En dat ze dus grote toekomstplannen hebben vertelde ze er ook maar gelijk bij. “Ik kan je zeggen, morgen gaan we naar een huis kijken. Het is vlak bij de grens van Nederland en België, zodat we overal makkelijk kunnen komen.”

Ex On The Beach

Hoewel Lie de ‘liefde van haar leven’ heeft gevonden, gaan er geruchten rond dat ze mee doet aan All Star-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Dan kan ze in gezellig met Gers naar haar wilde avontuurtjes onder de lakens kijken.

“Je mag niet zeggen of we je daar gaan zien of niet (…) Kan het zijn dat we Lie gaan tegenkomen?”, vraagt presentator Farja Farvardin haar in de video.

“Nou, ik merk wel dat ik op een ander punt sta in mijn leven”, legt Lie uit. “Dat ik daar wat volwassener in geworden ben en dat dat soort programma’s wel een beetje passé is. Maar dat wil niet zeggen dat je mij misschien ergens nog wel heel even ziet opduiken in een soortgelijk programma.”

 

5 reacties

Martin

Lie Meurs? Gers Pardoel?
En weer een onzinnig artikel over een paar nobodies.

Meur scheur

Gers man !

peter

na het lezen van dit bericht
heb ik even lekker flink me neus opgehaald.

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR!!

Jody Bernal

Que Si Que wie ? Que hijo de puta