Entertainment

Gio Latooy voor eerste keer naar nieuwe huis: ‘Lijkt op Ibiza’

Gio Latooy

In Gio Latooy zijn vlog gaat hij voor het eerst naar zijn nieuwe woning. Hij is bijzonder enthousiast, maar durft de binnenkant nog niet te laten zien.

Wie heeft betaald?

Sinds Gio Latooy en Lynn Hermanussen bekend hebben gemaakt te gaan verhuizen, blijft men maar speculeren over wie het huis betaald heeft. Eenieder weldenkend mens weet dat Lynn, in verhouding tot Gio, niet erg welvarend is. Ze doen er zelf nog geheimzinnig over in de irritante vlogs, maar het is niet anders mogelijk dan dat hij heeft betaald. Het zou ook niet bijster slim zijn om het huis op twee namen te zetten, de grietjes van Gio zijn tot nu toe namelijk altijd relatief snel bij hem vertrokken.

Gio Latooy voor eerste keer naar nieuwe huis: ‘Lijkt op Ibiza’

Aangezien de vlogs van Gio de laatste tijd niet meer zo goed ontvangen worden door zijn volgers, moest die grindtegel weer wat verzinnen. Dit keer ging hij samen met Lynn voor de eerste keer naar zijn nieuwe villa in Brabant. Ze kwamen aanrijden in zijn zeer opvallende rode Ferrari, want dat vond hij een ‘mooi plaatje’. “De eerste keer dat die dus hier staat”, aldus Giootje. Ook Lynn vond het een ‘mooi plaatje’. “De kleur spat er echt uit, omdat alles hier een neutrale kleur heeft.”

Hoewel hij als een kind zo blij is dat ze eens mochten kijken bij het huis, liet hij de binnenkant van de woning niet zien. “De binnenkant van het huis blijft nog even geheim, ondanks dat het natuurlijk allemaal al op Funda staat en al is gedeeld.” Even later in de video, doet dat ventje hysterisch om een paar lampjes in de tuin. “Ik kan wel blijven filmen, het ziet er fantastisch uit. Het lijkt echt op Ibiza.” Men kan vinden van Lynn wat hij/zij vindt, maar ze heeft het wel slim gedaan. In een luxueus huis wonen in haar eigen provincie, poen van een miljonair en bekendheid via hem verkregen.

Watch on YouTube

16 reacties

Postcodeloterij

De blik in Lynn haar ogen, precies hetzelfde als bij de mensen waar Gaston de jackpot komt brengen.

Lynn

Ik ben zo blij dat ik wat dichter bij Marcel kom te wonen .
Scheelt toch een hoop reistijd bij mijn eisprong

Lynn Herm-aπussen

Ik ben eigenlijk gewoon een h0er !
Sylvie scheiss is mijn grote voorbeeld.

Henk (60jaar)

Gio is echt iemand waar ik tegen opkijk, deze knul heeft mij zoveel wijze levenslessen geleerd , een mentor en inspirator ben je Gio . Waren er maar meer van zulke soort influencers!!

Pipi en Lilo

We komen jullie gewoon achterna en schijten je hele hut onder als jullie ons geen eten geven

Api Kim

Hoeveel betaald die grondtegel jullie nou voor het promoten van zijn treurige vlogs?

Go Gio!

Wat een emotionele leegte, dat huis, de inrichting en die auto. Maar Gio blijft er vrolijk bij lachen, en daar gaat het om.

Scooby Doo

Deze walgelijke manipulator komt met zijn rode autootje het perceel opgereden, enkel en alleen om zijn status te tonen, terwijl de bewoners nog in zijn toekomstige huis wonen. En nog even lekker tanken op de snelweg voor € 2,50 de liter. En dan klagen over wisse wasjes dat iets duur is. Lynn heeft wel degelijk mee betaald aan zijn nieuwe woning. Namelijk de afstandsbediening van het hekwerk. Eens kijken hoelang haar contract nog duurt als gezelschapsdame.

SnapKing

Gio is mentaal nog een kind. Hij zou een vriendin van 13 jaar hebben als het in Nederland legaal zou zijn

Bill Sniffer

Ibiza lijkt meer op een eiland , meer palmbomen en zand stranden en omringd door zee . Dit huis lijkt meer op een Brabants dorp waar de grond goedkoop is omdat er niemand wenst te wonen op degene die er vandaan komen na . Succes met inburgeren Gio tussen dat achter de ellebogen volk , dan was een echt huis op Ibiza nog niet eens zo’n gekke gedachte …

JanToos

gemiddelde RP topic tegenwoordig:
Gio en Lynn
Koen en Roxy
Jade Annaaaa

En wat doet onze grote vriendin Yvonne nou weer
Nog een rondje Andre Hazes om vervolgens weer te gaan doen
Gio en Lynn
Koen en Roxy
Jade Annaaaa

Saai tegenwoordig dus focus je eens op andere dingen

Jaap Knasterhuis

Dit laat zien dat je in het postkredietcrisistijdperk nog steeds extreem hoge leningen / hypotheken los kunt krijgen als non-valeur … de kans dat deze knul over ‘n paar jaar in ‘n crisisflatje woont met ‘n bijstandsuitkering en ‘n faillissement is 101 % … zorgwekkend 😉

Natnek

Geef het 3 maanden en dan is hij st willebrord uitgejaagd.

Jezus

wat wil je hier nu mee zeggen gio ik heb geld jullie niet !!

twoluckyone

En hoe bevalt het in ‘t Heike Gio?
Heb je al klappen gehad of een mes tussen je ribben?

tilburg15

wat een trieste reacties dit, wat een afgunst, laat deze mensen toch lekker wonen waar ze willen.