Entertainment

Zelfs Gordon had eigen serie niet verwacht: ‘Verrast dat er interesse was’

Gordon doet er werkelijk waar alles aan om op televisie te komen, het is hem wederom gelukt ook. Wij vragen ons af wie dit soort dingen constant bedenkt.

Zelfs Gordon had eigen serie niet verwacht: ‘Verrast dat er interesse was’

Eerder maakte misdaadjournalist John van den Heuvel, die ook een productie bedrijf heeft, bekend dat hij de nieuwe reality serie rondom Gordon maakte. In eerste instantie was het plan om de serie met Gordon en Gerard Joling te maken, maar Gerard Joling zag daar vanaf, wegens een zogenaamde ‘volle agenda’. Gelukkig voor Gordon doet hij de laatste tijd de meest vreselijke bespreekbare dingen, dus was het hysterische zangertje ineens interessant genoeg om in zijn eentje door te gaan met de serie.

Helaas – en verrassend genoeg – gaat SBS6 gaat de nieuwe realityserie van Gordon uitzenden. Dat liet Gordon maandag weten in Shownieuws, één van de enige kanalen waar Gordon nog mee wil praten.

Meneer is zelf alleen niet echt op de hoogte. “Ik weet mijn God niet wanneer het gepland staat”, vertelt hij erbij. “Maar we hebben al ontzettend leuke dingen gefilmd. Ik was verrast dat SBS interesse had.” Wij ook.

Vriend Gordon overleden

Onlangs vertelde Gordon in het programma MISCHA! op NPO Radio 1, dat de man waarmee hij aan het daten was, plotseling overleed. Gordon dacht eindelijk beet te hebben, gaat hij dood. “Dan kom ik thuis en krijg ik een bericht dat mijn date, waar ik al zeven maanden mee was, was overleden. Die tegenstrijdigheid is continu aanwezig. De vreugde die ik dan heb en dan kom ik thuis en dan krijg ik zo’n afschuwelijk bericht.”

“Heb ik eindelijk iemand die mij echt leuk vindt en zelf zijn geld heeft en dan gaat hij dood. Dat is spijkerhard”, zegt Gordon. “Die tegenstrijdigheid hoort gewoon in mijn leven, maar dat is soms gewoon moeilijk.”

Of deze romance ook al was opgenomen voor de serie, dat is natuurlijk nog maar de vraag. Misschien wel de nasleep die het heeft gehad voor Gordon, traantjes zorgen namelijk weer voor medeleven van de kijkers natuurlijk.

 

11 reacties

Natnek

Ga ‘es deaud.

Tim

Jankbal.
Ga deaud dan fI¡kker

Gordonmoe

Ik Pis Nicht Ik Zeik

John de Mol

wat hadden jullie dan gewild
een uitkering ? vakkenvullen bij de AH
deze man kan werkelijk niks
wees blij dat voor een half uurtje bij ome John onder het bureau
die man weer een baantje heeft

en ik heb ook iemand nodig Bridget Maasland kan soms een dagje niet
en als ik niet geleegd word gaat het klonteren

Verkeerde reactie, bij het verkeerde bericht.

Famke Louise is een πeger ho.er

Tim

Wat een wanstaltige website is het ook geworden .
Bedroevend wat ze brengen en door wie , de echte bronnen voor scoops durven hun inmiddels ( begrijpelijk ) niet meer te benaderen .
Geen wonder dat de cijfers flink teruggelopen zijn .

koffervis

En dat moeten we geloven? Ik ga in elk geval kijken: ik hou van slechte tv, gemaakt om je eraan te ergeren.

Karel de Grote Pinda

zo ziet die er wel een beetje intelligent uit die Gordon, met dat baardje, minder volks minder Asperger strebertje, minder zielig

Hendrik-Jan de Tuinman

Met Goorrie beleef je altijd weer iets extreem krankzinnigs … lijkt me best leuk zo’n serie

Henk de Denktank

Kunnen jullie geen stagair zoeken om een nieuwe app te maken? Wat een bittere armoede dit

Floris W.

Goor, laten we nou een keer afspreken! MOP A15 nabij Nijmegen, daar ben ik vaak te vinden. Zie je snel? Je kunt mij herkennen aan mijn Birò met PureLuxe wrap!